maanantai 9. kesäkuuta 2014

Laitumella

<3

Kaikki rakastavat laidunta!


Ponny the kukkulan kuningas

Poneilla on ihan oma maja!


Toisinaan on kiva vain hömppäillä :)

Ja halailla ponia!

Ja voi, kyllä on chilliä nostaa jalas ylös ja ottaa kengätkin pois jalasta :))


Meidän äiti ei pidä juomapulloa lenkkeillessä, vaan heikotuksen esiintyessä on hyvä heitää koura sokrua napaan!

Into ei voinut olla nauramatta hölkkäävälle mammalle ...

Eikä kumpikaan poneista voi sanoa ei porkkanalle!


Rapsuti rapsuti :)

I'm like the coolest ever.


<3

Mahtavaa uutta viikkoa teille!

29 kommenttia:

 1. Voi että teidän hurmuri pojista saakin ihania kuvia! ;) Ja juu jalat kohti taivasta -paras tapa nauttia kesästä :'D Sain ainaki kunnon naurut !!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihania laidun kuvia! Saattaa olla, että naureskelin noille tippumisille3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan livisti kommentti, kun ajatuskatkossa painoin jo julkaise nappulaa :D Mutta siis, hiukan naurattaa nuo tippumiskuvat, mutta onneksi ei käynyt pahasti

   Poista
  2. Joo, ei onneksi. Laiduntaminen on parhautta! :)

   Poista
 3. Onnistneita otoksia, oikealle hetkellä.:D Pakko tunnustaa, nauroin näille tippumiskuville. Ja kun olen jo keski-ikäistynyt ja kolmen teinin äiti, niin toki toinen huoli on, ettei onneksi tainnut käydä pahemmin. Huoletonna ei voi olla sen varmankaan pollen selässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä oli tällainen hölmö päähänpisto, ja ratsuksi olisi todellakin kannattanut valita tuo varmempi ;) Mutta hauskaa se oli ;)

   Poista
  2. Sinulla on kyllä tuo kieli hallussa ja huumori. Mutta pienesti tulee tunne, että tuolla hepolla on vähän ilkikurista luonnetta. Tai sitä ihmisenä niin tulkitsee ja hepo on vain viaton, ja "ratsastajan syytä" tippuminen.

   Poista
  3. Torsten on ilkikurisuudessaan jopa rasittavaa luokkaa, aina keppostelemassa, tilanteessa kuin tilanteessa :D Mutta tipahtaminen, sehän on tietty aina ratsastajan syytä ;)

   Poista
 4. Repesin ääneen noita tippumiskuvia, toivottavasti ei käynyt kuinkaan! :D Mahtavia otoksia ja ihanat kuvatekstit taasen, kyllä teillä hevosten kelpaa viettää kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hepoilla on kyllä iha parhaat oltavat :)) Kiitos!

   Poista
 5. Taas aivan sairaan hienoja kuvia, vautsivau!
  Väsäilin tylsyyksissäni sulle bannerin, josta tuli aika noh.. "täysi". Ei ole tietenkään pakko käyttää, mutta tässä se on silti, http://1.bp.blogspot.com/-SUpc_xUeIxU/U5Vl9MxZPOI/AAAAAAAARr0/ex20-R-ZLkM/s1600/jillanblogi.png :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan sairaan hieno banneri! Ottaisin mieluusti sen käyttöön fontinvaihdoksella, jos vaikka voisin laittaa sulle sähköpostia tai jos sä laitat mulle niin voidaan sopia tarkemmin jos mahdollista? jilla.lappalainen@hotmail.com

   Poista
 6. Hahhaa mitä kuvia! Eihän sulle vaan tapahtunut mitään pahempaa tuossa 'ilmat pihalle' -putoamisessa?

  VastaaPoista
 7. Voi itku, mun on nyt ihan pakko vähän moralisoida :/ Jo tuossa seitsemännen kuvan kohdalla mietin, että kuinka ratsastatkaan usein ilman kypärää, että etkö todellakaan pelkää putoavasi pahasti? Kahdeksannen kuvan kohdalla muhun jo henkisesti sattui, ja yhdeksännen kuvan kohdalla haarukka pysähtyi matkalla suuhun. Mitä jos pukittavan laidunratsun kavio olisi osunut päähäsi? Entä jos putoamiskohdassasi olis ollut kivi? Kypärä joo hiostaa ja tukkakin menee huonoksi, mutta kyllä itse pari kertaa talvella jääkentällä pudonneena (kerran hajosi silmälasitkin) ei tulis pieneen mieleenkään ratsastaa ilman kypärää. Tukan huonoudenkin pelastaa täydellisesti puolessatoista minuutissa Klippoteketin kuivashampoo, jonka jälkeen tukka on jopa kuohkeampi kuin ennen ratsastusta. Päähän kohdistunut isku on pienelläkin voimalla usein paljon tuhoisampi, kuin muuhun vartaloon, ja ässäkin kohtaa pätee vanha heitto siitä, että vian ei tarvitse olla iso, kun se on päässä. Aivotärähdys on kuitenkin viralliselta nimeltään aina aivovamma.

  Ypäjällä loukkaantui viime viikonloppuna SM-tason kenttäratsastaja vakavasti pienen ratsastusvirheen takia. Jos paremmillekin ratsastajille sattuu ja tapahtuu kaikista turvavarusteista huolimatta pahasti, miksei sitä voisi tapahtua myös harrasteratsastajille? Sillä ihan samalla tavalla tällä SM-ratsastajalla oli allaan oma hevonen, johon luotto oli varmasti kunnossa kun ko. tilanteeseen asti oli edetty.

  VastaaPoista
 8. Jotenkin purskahdin nauruun kun näin tuon viimeisen kuvan sarjassamme varusteitta menoa :D Tää sun blogi on aivan huikeen ihana, aina kun luen postauksiasi, tulen hurjan hyvälle tuulelle ja saan huimasti teksteistäsi positiivista energiaa mikä huokuu kirjoitustyylistäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos! Kyllä se energia tänne blogiin tulee kyllä teidän lukijoiden kautta! :))

   Poista
 9. Ihania kuvia!! :) mun lemppari on ehdottomasti tuo 9. alhaalta laskettuna, niin mahtavat pojat <3

  Tippumiskuville ja niiden kuvateksteille naureskelin ääneen, sulla on kyllä sana hallussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva! :)) Haha, ei pidä ottaa turhan vakavasti ;)

   Poista
 10. Onnelliset laidunpäivät :)

  Noin muuten... ilmeisesti lapsilta pitäisi piilottaa kamera, kaikenmaailman kuvia ;) mutta toisaalta täytyyhän sun saada harjoitella, ehkä vielä jonain päivänä saat otettua kuvia joissa hevoset eivät ole ihan killissä ;)

  p.s Sokeri on aivan liian aliarvostettu tuote ! Olen viimeiset kolmekymmentä vuotta hokenut että sokeri on ainoa makeutusaine jonka voi kuntoilla ulos kehostaan. Kun vaan sais aikaiseksi aloittaa sen kuntoilun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, kuinka monta ei niin hauskaa kuvaa sä olet musta ottanut vuosien aikana - nyt on takaisinmaksun paikka ;)

   Poista
 11. Hahah, voi peijakas, Torstenin mielestä ponin työehtosopimukseen ei selkeästi kuulu ratsuna toimiminen laidunlomalla. Lue pikkupräntti! :)

  VastaaPoista