keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Flying meatball

Tai ehkä ihan tavallinen sikalihava suomiruuna


Nyt se on sitten todistettu. Kahden viikon aikana on mahdollista lihoa reilu 150 kiloa. Salaisuutena moiseen on loma ja laidun :) Torsten tuntuu olevan ylpeä saavutuksestaan, johon kanssalaiduntajat eivät pysty. Kunnes oli aika palata töihin ... 


Kisakalenteria on turha päivitellä. Torsten ei saa takajalkojaan riittävän syvälle rungon alle, kun vatsa pistää vastaan. Ratsastus onkin tällä hetkellä enemmän liikutusta kuin oikeaoppista koulutyötä. Ja täytyy myöntää, etten ole edes kovin harmissani. Kisojen suunnittelu on jäänyt täysin taka-alalle, motivaatio kouluradoille on nolla. Ehkä taas tulee aika, kun arvosteltavaksi pääsyä odottaa koko viikon, perhoset lentelee vatsassa ja innostus on käsin kosketeltavaa - mutta se ei ole nyt. Nyt me vain piennennetään niiden perhosten lentoaluetta ja nautitaan kesästä rennoin rantein :) Eikä olisi huono idea käydä liikkumassa peilin edessä. Peileistä pääsisi näkemään eron tosi hyvän - ja vielä paremman huijauksen välillä. Torsten kun tuntuu olevan äärimmäisen taitava tekemään ratsastajan tyytyväiseksi, hölköttelemällä kilometrin pituisena ... Mutta hei, kyllä kait jokainen itseään kunnioittava ratsu pyrkii laistamaan työnteosta, pitäen kuitenkin kuskin tyytyväisenä ; eikös se ole pääasia? Sinisilmäinen blondi taputtaa ja sanoo hyvä, otetaas vähän sokrua ja poni on jälleen onnistunut. Fiksu pääsee vähemmällä - tai ainakin koiranputkipeltoon :)

10 kommenttia:

 1. Onpas mukavaa kuulla että muillakin on noita läskiongelmia... Heh. :) Parissa viikossa laitumella meilläkin suomipoikaruuna paisui ihan kamalaksi, mahtaako 200 kg piisata mitä keräsi massaa itseensä. Huoh, nyt alkoi läskinsulatusleiri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellinen läskileiri ... :D Ihan kamalaa miten nopeasti ne kilot itseensä keräävät !

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon lukea sun postauksia ja kuvat on aina hienoja! Ja ratsastat kuvien perusteella tosi hyvin molemmilla hevosilla(: Mietin, että olisiko koskaan mahdollista saada ratsastus videota tänne blogiin?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Eiköhän videomateriaalikin ole ihan toteutettavissa!

   Poista
 3. Mä niin tunnen sun kouluratsastuskisamasennuksen!! Silloin on parempi humppailla kotona ja nauttia tunteesta että hevonen menee hienosti ;)

  ja peeäs T on kyllä kiva noissa kuvissa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, joku muukin !! Vähän mä tunsin sellaisen tätiratsastajan pistoksen itsessäni "tästä se lähtee, kohta vaan maastoillaan ..." :D Mutta ei. Me vaan kerätään motivaatiota :)

   Poista
 4. Jep, lihoamisongelma tunnetaan täälläkin. Heinien sokerit ovat nyt ihan huipussaan, kun ensin oli lämmintä, sitten kylmää ja sateista. Erityisesti pari kylmää yötä on tehnyt laidunheinästä ihan karamellia. Lotta lihosi muutamassa viikossa ihan muodottomaksi. Nyt on myös epäilys kaviokuumeesta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Toivottavasti epäilynne kaviokuumeesta ei osu oikeaan ...!

   Poista