torstai 26. kesäkuuta 2014

Hevosten kesä

Voitto Kotiin blogin viikkohaaste hevosten kesästä

Aamupala on päivän tärkein ateria, sillä onhan se päivän ensimmäinen ruoka. Välillä on kivempi laittaa terveelliset myslit odottamaan ja syödä vinopino lettuja tai croissanteja starttaamaan kesäistä päivää :) Meidän roomservice osaa asiansa, aina!

Sitten kun me ollaan päivä laidunnettu tai tehty milloin mitäkin, käyty syömässä tallissa iltapalaa - ja kun kaikki luulevat, että me menemme nukkumaan ... Me lähdetäänkin isolle kirkolle! Meidän mammaparka ajelee ihan tavis Fjordilla, mutta me ollaankin astetta coolimpia ... joten auton täytyy olla edes puolet niin cool kuin me! Niinpä päädyimme hankkimaan vuosien aikana kerätyillä voittorahoilla oman Mustangin. Ai ette usko vai? Tuolla se on metsässä piilossa ja kun ilta vaihtuu yöksi hörähtää V8 käyntiin...

Viikonloput kuluvat hyvin pitkälle hakemassa erilaisia pokaaleita ...

... ja ruusukkeita ...

... että voi sitten kunnolla shoppailla! Merkkitietoisia kun olemme, klikkaamme netissä ostoskoriin vain niitä kalleimpia tuotteita. Halvalla ei saa hyvää, tietäähän sen jo meidänkin kuvitteellisista myyntihinnoista ... Mamma on nimittäin sanonut, ettei kukaan tarjoisi meistä niin paljon rahaa, että hän meidät kuivaan kahisevaan vaihtaisi. Sehän sitten tarkoittaa, että liikutaan tosi isoissa summissa, näin olemme asian ymmärtäneet.

Sitten kun riittää maallisen omaisuuden kerääminen, me hengaillaan usein biitsillä. Uidaan ja otetaan aurinkoa - ja tsiigaillaan vähäpukeisia tyttöjä ! 

Rantsulla meillä on eväänä vesimelonia, voi se vaan on niin hyvää!

Toisinaan me otetaan pieniä skaboja, kumpi juoksee rantaviivan nopeammin päästä päähän. Into tietysti aina voittaa ...

Sitten sellaisina päivinä, kun vietetään rentoa kotipäivää, hengataan laitsalla ja sillai, niin olen ihan hiljaisimpina hetkinä onnistunut bongaamaan yksisarvisen! Into ei minua usko, mutta ehkä sillä alkaa olemaan jo vähän ikänäköä ... Mutta odottakaaa vaan, mä nappaan ensi kerralla kunon kuvan teille !

No, viereisen tallin issikat Intokin onneksi näkee ja kuulee. Usein meillä on hirmuisen hyviä keskusteluja heidän kanssa. Niiden laitumella on kuulemma geysirejä ja maanjäristyksiä, aivan kuten heidän kotimaassaan Islannissa ! On ne vaan hienoja olentoja, noi issikat. 

Että joo, sellaisia asioita meidän kesään kuuluu. Tolla Torstenilla on kyllä yksi oikeakin tavoite loppukesälle;


No, se jää nähtäväksi ... Muutoin aika tällaista rentoa chillailua tänne meidän kesään kuuluu :) Miten teillä vietetään kesää? 

Kaikki kuvat viimeistä lukuunottamatta We Heart it.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Into menomatkalla, Torsten takaisin :D Into voi sitten lepuuttaa silmiään hetken ;)

   Poista
 2. Haha voi apua mä en kestä :DD ihana postaus ja voin ihan kuvitella pojat auton ratissa arskat päässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja arskoina toimii tietysti reiskan aviatorit ;))

   Poista
 3. Voi apua, sinulla on kyllä niin sana hallussa!! :)

  VastaaPoista