lauantai 2. helmikuuta 2013

Reipasta kävelyä

Uuh, tiedättekö sen tunteen, kun on tehnyt jotain mitä ei olisi kannattanut? Kuten kutsua vanhemmat kakulle puolen päivän aikaan, kun juuri on raahautunut ylös sängystä - ja sitten sitä tajuaa, että kämppä on kuin pommin jäljiltä ... "Joo, me tullaan, menee vajaa puoli tuntia!" Jes. Oli ehkä nopein viikkosiivous ikinä. Ja toki maitokin oli päivän vanhaa, mutta ei siihen ei onneksi kuole. Enkä sitä tietenkään niille kertonut, ketkä kahvin kanssa sitä joi. Itse kun en kahvia juo, niin ei ollut ongelmaa ;)


Ponit pääsivät tänään maastoon. Oli tosi hauska lenkki, Into oli vuorotellen käsiheppana vanhemmilla ja Pätkiskin oli mukana! Kuulemma kävellessä tuli hiki ;)


Kyllä me voidaan tässä rapsutella, ei se ketään haittaa!
 Antakaa meidän olla! 

Söpikset <3

OMG, lumilinko! En tasan jää lingottavaksi!!

"Tuntuuko rankalta teille kävelijöille nämä ylämäet? Hihihi!"


Huomenna vähän kouluvääntöä, mutta ennen sitä käymään kaupungin yöelämässä! Heipat vaan kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Kylläpä on hieno kakku,olet lahjakas luomaan kauniita leivonnaisia.
    Voisitko julkaista parhaat reseptisi kuvien kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitoksia! Tämä oli tälläinen ensi kerran kokeilu - ja se oli ihan hyvää, mutta voisi olla parempaakin. Pohja on perus digestive + voi, täyte 200 g vaniljarahkaa, 4 dl kermavaahtoa ja 200 g sulatettua valkosuklaata ja 4 liivatinlehteä ruokalusikallisessa sitruunamehussa. Kiille on 250 g Bonnen mangososetta, 1 dl täysmehua, 2 passoaa ja 4 liivatinlehteä ruokalusikallisessa sitruunamehua. Koristeena käytin karambolaa ja sulatetusta valkosuklaasta tehtyjä koristeita.

      Poista
  2. Mitkä suitset hepoillasi on? Mitä kuolaimia suosit? Oletko tekemässä varustepostausta lähiaikoina?
    Sun blogi on tosi kiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, se varustepostaus... Jonain päivänä! Kuvissa pojilla on päällä Wahlstenin ratsusuitset, irroitettavalla alaturpiksella ja swarowski-otsapannalla. Tykkään, hyvä laatu!

      Kuolaimina molemmilla on sprengerin aurigan tornadot, joiden pitäisi kääntyä hevoselle miellyttävässä kulmassa suussa. Eikä ole pojat kovasti valittaneet ;)

      Poista
  3. Kiitos kysymästä. Juu,tuntui. Siis rankoille ylämäet.
    Mut hei,me kävelijät oltiin varmasti onnekkaita,sillä meitä ei yhtään palellut,toisin kun sinua ;)

    Ja sitten kakkuasiaan,se oli herkullista ja kahvikin oli melkein juotavaa ;) Ja teil oli hirrrveen siistiä. Nyt tiedänkin miksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei jää asiat salaiseksi kun ne näin julkisessa blogissa mainostaa ;)

      Poista