torstai 28. helmikuuta 2013

Melko noloa

Voi että mua harmitti eilen. Tai oikeastaan tänään aamulla ehkä enemmän. Olin kirjoittanut omasta mielestäni kovinkin nokkelan postauksen myöhään eilen illalla, ja kun aloin kuvia lataamaan, nukahdin läppäri sylissä sohvalle. No miltein tunnin siinä nukuttuani, tajusin jättää läppärin siihen ja siirtyä sänkyyn. Niin, ja sammuttaa kynttilät. En kuitenkaan älynnyt lisätä niitä kuvia siihen postaukseen, ja painaa "Julkaise"-nappia. Toisaalta, ehkä ihan hyvä etten kuvia ruvennut enää siinä vaiheessa lisäilemään, mä oon päikkäreitten jälkeen aina ihan pihalla. Mikä maa, mikä planeetta. 


Aamulla tekstiä olisi sitten pitänyt vähän muokata, sillä joku olisi voinut pitää minua vielä oudompana kuin tällä hetkellä, jos olisin toivotellut hyviä öitä kuudelta aamulla. Siihen ei kuitenkaan ollut aikaa, kun nätisti olin herätyskellon vain sammuttanut jatkaen erittäin tyytyväisenä nukkumista ihanassa omassa lämpöisessä sängyssä. Kukas sieltä nyt pois haluaisikaan tulla?


Ei siinä eilisessä tekstissä nyt mitään ihmeellistä lopulta kyllä ollutkaan. Kerroin vain viettäväni vapaa-päivää tallilta, ja totesin, että kaipa se on ihan ihmisillistä välillä pitää päiviä, jolloin ei näe yhtään hevosta. 

Niin, ja eipä se ihan hevoset ollut se eilinenkään päivä. Työpäivästä puolet meni hektisissä tunnelmissa toimistolla ja puolet kivoilla Myymälä & Ravintola 2013 messuilla messarissa. Kävin myös Tuomarinkylän Kartanossa sijaitsevassa White Country-sisustusliikkeessä, joten siinähän niitä heppoja taas oli, kun niiden ohi ajeli ;) Oli muuten ihana tuo kauppa & kahvila. Tosi hyvä valikoima kaikkea, ja tuntui, että kaikkia ihania tavaroita piti vähintääkin hypistellä, ja muutaman olisin ihan toden teolla halunnut kotiin - vaan kyllä se on nyt niin, että kun on pistetty vajaa 2500 euroa ponin satulaan, jää kodin sisustus aika pitkälle jo valmiiksi olevien tavaroiden varaan. Ja onhan niitäkin aika paljon. (Vaikka yhtä ihanan ihanan kesäistä kukkakulhoa en vaan voinut vastustaa, joten se sai nyt uuden kodin ;))Puhelinlaatua!

Kotona tein sitten pitkästä aikaa suursiivousta, jonka jälkeen kipaisin vielä saunan lämpöihin. Oli ihanaa rojahtaa finally 21.30 sohvalle, kun kaikki oli tiptop eikä itsekään ollut peitettynä hevosenkarvoilla. Avata rekordel, ottaa läppäri syliin ja odottaa tv-ohjelman alkua. Pettymys oli suuri, kun tajusin, että joudun odottamaan vielä 24 tuntia ohjelmaani, sillä eihän eilen ollut torstai. Onneksi tänään on! ;) Tämän päiväisten heppailujen kertomiset jätän suosiolla johonkin toiseen hetkeen, kun olen saanut sisäistettyä kaiken Torsten ponin kanssa tapahtuneen kunnolla. Heipat ja Ihanat perjantain toivotukset teille! :) (Ainiin, vielä täytyy muistuttaa arvonnasta, joka löytyy pari postausta alas päin!)

5 kommenttia:

 1. On sisustaja ihmiselle niin kovin vaikeeta, kun aina tallille mennessä joutunut koittaa pitää näpit erossa tuosta Tuomarinkylän sisustuspuodista! Nyt kun heppa ollut Sipoossa niin ei ole tuota vaaraa ollut, mutta auta armias, taas sitä joutuu välttelemään (tai ainakin jättämään lompakon kotiin) kun heppa muuttaa kuukauden päästä takaisin Tuomarinkylään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, en tiedä miten itse selviäisin tuosta - ilman täydellistä vararikkoa !

   Poista
 2. Tuonne tavarataivaaseen on pakko joku päivä tehdä visiitti !

  VastaaPoista
 3. Ja piti vielä ääneen ihailla noita sitruskuvia. Hyvät on kuvat !

  VastaaPoista