lauantai 18. helmikuuta 2017

Viikon kuulumiset

Venemessuja, kissa-ajeluita ja ystisjuttuja


Kävimme viikolla venemessuilla T:n kanssa. Hullaantuminen veneilyyn on ilmeisesti verrattavissa heppahulluuteen, ja vaikka joulun aikaan oli kuulemma aivan selvää, että ensi kesäksi ei venettä tule, ei toinen toistaan hienompien jahtien messut ainakaan parantaneet tilannetta. Ja millä todennäköisyydellä hevosihminen luopuisi hevosestaan muttei irtisanoisi karsinapaikkaa ilman että sen aikoo ottaa mahdollisimman pian uudestaan käyttöön? ;) Pientä seilorikuumetta havaittavissa :D Samaan aikaan on tullut pohdittua, osaisinko minä olla ilman omaa harrastustani, eli elää ilman omaa hevosta. Tuskin - minullakin on ollut oma hevonen viimeiset kaksitoista vuotta - ja toivottavasti Torsten kulkee kanssamme vielä pitkään. Pitäisi kuitenkin ehdottomasti harkita nuorikkoa Torstenin rinnalle kasvamaan tulevaisuutta ajatellen ;) Tänä päivänä ei kuitenkaan käsittääkseni enää osteta kolmen hyvän askellajin omaavia tulevaisuuden lupauksia pelkillä satalappusilla, kuten Torsten on ostettu. (Ja Torstenkin on kaikkien sairastelujensa takia tuplannut ostohintansa monen monta kertaa.)

Viikko on siis kulunut pitkälle Torstenin, töiden ja veneiden ihmeellisessä maailmassa - muutama hassu puhelinkuva ja sitten takaisin tallille, näin aamutallin jälkeisen kahvikupillisen jälkeen :)

Osaa ne muutkin eläimet sairastaa, Kossi käväisi eilen eläinlääkärillä joka naureskeli näppäillessään summaa maksupäätteelle, tuli kuulemma yksi nolla liikaa laskulle. Luulen että olisin huomannut pin-koodia näpytellessä, että 880 euroa kissan viiden minuutin tsekkauksesta on ehkä liikaa ;D

Aikataulujen puitteissa Torsten ei päässyt eilen dressagejumpalle kuten edellisessä postauksessa kerroin, vaan riimu päässä metsälenkille. Mulla on pieni epäilys, että eräs kommentti missä tällaista liikutusmuotoa ehdotettiin (valikoivasta) kevätväsymyksestä kärsivälle Torstenille, on naputeltu yhdestä tietystä karsinasta ... ;) Tänään aamutallin aikaan taivas oli upea ja aamu-uninen poni jäi syömään brekkaria tarhaan - kohta Torstenille on luvassa lisää kävelyä ja kraniota!

Aurinkoisia kahvihetkiä ja laskiaispullia parhaassa seurassa.

Venemessuilla toista tuntia marhatessa ajattelin - kun toinen oli jo aikaisempanakin päivänä tapahtumassa viihtynyt - että ehkä kuitenkin lähden kevään heppamessuille hevosihmisten seurassa ;D

Koska ystävänpäivä kului näissä tunnelmissa; eli landella servettiseppelettä askarrellessa, ponin luona auringon paisteessa ja illalla tyttöjen kanssa viinillä ja leffateatterissa, mitäs muutakaan kuin Fifty Shadesia katsomassa, vietimme eilen illalla kahden keskistä aikaa pitkän kaavan mukaan.


Koska kyllähän se vähän hävetti lähteä tyttöjen kanssa ulos, kun toinen toi kotiin kolmekymmentä täydellisen väristä ruusua ja suklaata ja sai sitten tarjota kyydin kukkien saajalle kaupunkiin ;D Onneksi ruoka oli taivaallista - joskin lihalle tehdyn (uberhyvän) kastikkeen, chimichurrin jäljltä tuntuu että kädet tuoksuvat vieläkin valkosipulilta.

Leppoisaa lauantaipäivää sinulle ♥

9 kommenttia:

 1. Jos oikeasti mietit nuorta kaveria, niin LaKu Stall nimisellä tallilla on kaks suomenhevos oria myytävänä. Ja hinta ei ole ihan niin paha, että se kirpaisee vain kerran = D tai ainakin omasta mielestäni…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii täytyy käydä stalkkaamassa vaikka oikeasti Torstenissa onkin just nyt tarpeeksi hevosta tähän elämäntilanteeseen :)

   Poista
 2. Olipas jälleen ihana postaus!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ❤️ nyt harmittaa että tälle päivälle postaus jää - aamupäivän shoppailu ja illan työt olivat selkeästi liian rankka rupeama, olin jo kymmeneltä valmis unten maille 😜 Mutta palataan taas huomenna ☀️

   Poista
  2. Olet kyllä ihailtavan aktiivinen bloggaaja, kiitos siitä!❤

   Poista
 3. Sun postaukset on parhaita. Oot kyllä blogistanian kirkas helmi.

  VastaaPoista
 4. Hevoshulluus, venehulluus... Minusta on ehdottomasti hyvä asia että on löytänyt sen "oman juttunsa", intohimonsa, tärkeimmän ja rakkaimman harrastuksen josta tulee elämäntapa, tai ainakin se muokkaa suuresti tapaamme elää. :-)

  Edessä uusi viikko - mitkä kivat jutut meitä sen aikana odottavatkaan?
  Inspiroivia päiviä!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä kanssasi, kyllä elämästä puuttuisi iso osa jos ei olisi sellaista omaa harrastusta kuten esimerkiksi hevostelu minulle on.

   Meikäläistä odottaa ensi viikolla ihan hitokseen työtunteja, not so cool mutta onneksi Torstem ilostuttaa useimpina päivinä työntäyteistä elämää :)) mukavaa viikkoa Maarit!

   Poista