maanantai 13. helmikuuta 2017

Lempeä föhn

Kevättuulet


Ihastuttava föhntuuli on ollut ilonamme tänään. Aurinko ja lämpö ja pidentynyt päivänvalo pistävät hymyilyttämään, siitäkin huolimatta että oma ei-niin-ihana auto ei ajatellutkaan enää käynnistyvänsä (onneksi T pelastaa!), Torsten olisi halunnut röhnöttää etumatalana päivän liikutuksessa ja työmaa sitoo seuraavaksi kolmeksi viikoksi niin, että saavuin vasta äskettäin kotiin. Palkkatili kiittää (ja laskut kuittaa), mutta tietysti silloin on tehtävä kun on tehtävää. Väsynyt mutta tyytyväinen, sellaiseksi voisi vallitsevaa olotilaa kuvailla. Onneksi päiväsaikaan pääsee kuitenkin livahtamaan tallille - aurinko- ja poniterapiaa parhaimmillaan tällaisina keväältä tuoksuvina päivinä!

Ja nyt nukkumaan - sori, päivän aivokapasiteetti on täysin loppuun kulutettu tähän aikaan keskiyöstä ;) Huomenna sitten uusi yritys uudella energialla - ihania aurinkopäiviä alkaneeseen viikkoosi 🌞

4 kommenttia:

 1. Ooh mitä aurinkoisia kuvia ja mitkä ihanat keltaiset varusteet☀️ Mistä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, varusteet ovat viime kevään hööksin alesta :)

   (Eräälle toiselle anonyymille, ilmeisesti vahingossa poistin kommenttisi, anteeksi ja kiitos! Silmät ristissä Julkaise ja Poista-painikkeet ovat liian lähekkäin...)

   Poista
 2. En tiennyt että Torsten edes osaisi olla etumatala, miten korjaat lavat ylös? Kuvissa näyttää oikein hyvälle ja keltanen on teidän väri💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä se osaa :D Meidän koko ratsastus kulminoituu siihen että lavat pitää saada ylös, ja sen ymmärtäminen vei ensimmäiset viisi treenivuotta ja nyt sen oppiminen varmaan seuraavat viisi vuotta ja edelleen tulee näitä päiviä kun Torsten ei vaan jaksaisi (toisaalta useammin on päiviä kun ratsastaja ei ole parhaimmillaan, joten suotakoot Torstenille myös muutama ei-motivoitunut päivä yleensä niin hyvien päivien joukkoon :))

   En ehkä osaa sanoin selittää miten lavat on otettu "haltuun", tämä kun ei ole tapahtunut päivässä - aika hyvä mielikuva mielestäni ratsastajalle on hallita hevosen etujalkoja. Pystyykö askelta lyhentämään ja lapoja kääntämään pennin päällä, erilaiset väistöt, etu- ja takaosakäännökset ja kaikki siirtymiset auttavat tässä. Hitaasti hyvä tulee, aika on paras työkalu tässä urakassa :)

   Poista