keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Aurinkoterapiaa

ja tuplajumpat


Pohkeet irti vaatii Torsten.

Torsten teki tänään iltapäivällä - kun ihan vain vähän lintsasin töistä hipsimällä aavistuksen aikaisemmin kotiin, sisäinen bloggaaja nimittäin huusi peltokuvia! - tosi hyvän treenin. Se on kyllä keksinyt pellolla kivan leikin ottaa kierroksia jokaisesta ohi ajavasta rekasta mutta pohjien ollessa pitävät ei pieni steppaus häiritse, etenkin kun tänään sain kokea juuri tällaisen spooky-energian ansiosta elämäni parhaat piffiaskeleet. (Ei juuri vertailukohtia. Eikä videota. Joku päivä vielä!) Ravi on jo tosi kivaa, nyt pitäisi päästä nousemaan nextille levelille, vielä kun tietäisi miten ;) Toisaalta ilmeisesti reilulla kädellä lomailua yhdessä kevyen treenin kanssa ovat olleet avainsanoja koottuun laukkaan, tänäänkin tehtiin muutamia 90 asteen kulmia laukassa ajatuksella ottaa askeleita takaosan ympäri - hitsi vaan kun en ole ihan varma kuuluuko niin ajatella mutta periaatteessa voisi kuvitella sellaisten käännösten olevan neljäsosa piruettia ;) Treenaaminen on huippukivaa auringon paistaessa, energisellä hevosella ja optimaalilla pohjalla.

Niinpä Torsten pääsi jumpalle uudestaan illan suussa, kun ystäväni vieraili tallilla tervehtimässä ponia ;) Torsten ei ollut moksiskaan toisesta (just sopivan kevyestä ;)) työvuorosta - riittävästi kun saa namia, kaikki käy! Lähes kuuden tunnin talleiluun tietysti mahtuukin jo muutama sokeripala ponille ja raittiin ilman yliannostus allekirjoittaneelle. Kuka arvaa millä huominen päivä lähtee käyntiin - no aamutallilla tietysti ;) Mukavia aurinkohetkiä torstaihin!

10 kommenttia:

 1. Upeat kuvat ja todella kiva kun oot postaillut nyt niin usein, tähän jää koukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, tavoitteena pitää samaa tahti yllä koko helmikuun läpi :)

   Poista
 2. Hieno Torsten ja ☀️

  VastaaPoista
 3. Ihana aurinkoinen talvipäivän treeni! Torsten tykkää ja se näkyy. Kyllä minusta 90 asteen kulmat kootussa laukassa takaosan ympäri ovat juurikin 1/4 piruetteja - tehän olette kovaa vauhtia siirtymässä vaikeampiin luokkiin. :-)

  Juuri sopivasti on tullut teille lepoa ja treeniä, oikealla haastavuusasteela. Hurjan hyvä te!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko antaa energiaa! :)

   Ei me siis vielä olla vaikeammissa tehtävissä, kunhan vain vähän ajatellaan sinne päin ;) Jostain täytyy aloittaa! :)

   Poista
 4. Torsten näyttää täydelliselle dressageponille jopa tuollaisena pörröisenä. Söötti.

  VastaaPoista
 5. Torsten on kunkku💪🏻

  VastaaPoista