lauantai 13. kesäkuuta 2015

Pellolla on niin mukavaa

Että ihan naurattaa
Kun joka kerta sinne kenkä jätetään
Niin taas on viikonloppu vapaata! 

terkuin, Torsten

27 kommenttia:

 1. Voihan :D! Tämä taitaa olla Torstenilla joku salakavala juoni...
  Ihania kuvia, ja Torsten näyttää menevän todella hienosti. Ja tuota raviaskelta saa aina vain ihailla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Torsten on niin vitsikäs ;)

   T kiittää, oli kiva mennä selkään kun edellisenä päivänä ponny oli läpiratsastettu.

   Poista
 2. Täysin samaa mieltä ylemmän anonyymin kanssa! :)

  Ratsastat Jilla myös todella kauniisti, ja jotenkin hevosta kunnioittavalla tyylillä<3

  VastaaPoista
 3. Kun Torsten tuntuu melko usein saavan ekstravapaita menetettyjen kenkien takia niin mikset osta sille kengänkorvikkeeksi semmoista kengättömien bootsia jonka voisi laittaa kengätöntä kaviota suojaamaan ratsatuksen ajaksi kunnes taas saadaan popo jalkaan? Ei tulisi "turhia" vapaita. Nuo bootsit ovat oikein sovitettuna kestäviä ja helppoja pukea ja pitoakin riittää :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sellainen bootsi olisi ihan asiaa. Yleensä ratsastan ilman kenkää, mutta tällä kertaa T on laitettu vasta viime viikolla, joten kavio on jo aika lyhyt, enkä halua kuluttaa sitä enempää. Onneksi kengittäjä lupasi tulla jo heti huomenna aamulla niin poni sai pitää vain yhden extravapaan ;)

   Jos tuollaisia bootseja miettisi, osaatko sanoa, mikä on paras?

   Poista
  2. "Aloittelijalle" helpoimpia mitata, pukea ja kiinnittää ovat mm. Cavallon bootsit (Simple, Sport, Trek) tai sitten esim. Easycaren Old Mac's G2. Ne peittävät koko kavion ja ruununrajan kun taas esim. Easyboot Epic peittää vain kavion ja kovat osat jäävät ruununrajan alapuolelle, mutta onkin sitten jo sovitukseltaan ja kiinnitykseltään enemmän kikkailua vaativa. Valikoimaa on PALJON, mutta itse lähtisin varmaan kokeilemaan ekana Cavallolta jotain, saatavuus on hyvä, hinnat suhteellisen siedettäviä (~70-80€ per tossu) ja vääränlaisen tossun/tossut saa varmana myytyä pois. Kannattaa vaikka tutustua Vainikan Aitan sivuihin, paljon asiaa. Talvellahan näihin saa myös hokit ja/tai nastat kiinni.

   Poista
 4. Teitä mä sen hetken ihailin ja Torsten kyllä on hieno! :-) Kivoja kuvia, taas kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, toivottavasti meillä on hyvä hetki menossa :D

   Poista
 5. On siinä ponilla niskaa!
  Eikö tuota ole vaikea ratsastaa jos se päättää ettei huvita?
  Hienosti menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Torsten on mun oma oriniska <3 Hyvällä se on hyvä - ja huonona se on täysin pitelemätön, niin selästä kuin maasta.

   Poista
 6. Kävitkös jossain tyhjentämässä ruusukepöydän kun olet päässyt ht.net ryöpytykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todellakaan, mutta huomasin saman keskustelun ja ihan samaa vatsan pyöreyttä ja kaulan lyhyyttä kävin itsekin siellä päivittelemässä ;)

   Poista
 7. Susta on tullut liian suosittu kun oman haukkumistopikin sait ht-net palstalle.
  Tai sitten olet vienyt jonkun nenän edestä sijoituksen tai kivan miehen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, missä niitä kivoja miehiä on, mä menen sinne? :D

   Poista
 8. Onko Torstenin kans alkanut olemaan jo satulavyön kiristyksessä ongelmia? Meillä tamman ketale on vissiin ottanut sen logiikan että, kerta täällä ruokapöydässä seistään niin täällähän on pakko syödä koko ajan tietään vapaaksi, että pääsee eteenpäin...Hävettää, kun miettii et minkä näköinen se on joskus elokuun tienoilla, kaikesta liikutuksesta huolimatta...Pitää varmaan kouluvyön sijasta värkätä joku erikoispitkä yleissatulavyö sille koulusatulaan. :D Mukavaa kesää kuitenki teille molemmille! :) - H & K -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi ole vielä loppunut pituus kouluvyöstä, ei siis mitään paniikkia :D ja ihan turhaa hävettää, hevoset nauttii laitumesta ja kerkeää sitä syksyllä sitten pitää tiukkaa kuria heinän ja liikutuksen suhteen! Hyvää kesää myös teille :)

   Poista
  2. Joo, oon antanutkin sen nyt nauttia täysin rinnoin ( ja etenkin mahansa kanssa ) tuosta laitumella olosta. Hyvä että syö ja on sen näköinenki että syö. Eipähän voi kukaan sanoa että ainakaan nälässä pidettäs. :D

   Poista
 9. Suosion hinta kun alkaa kuraa satamaan niskaan. Toivottavasti menestys ja sen tuomat lieveilmiöt eivät muuta blogiasi suuntaan tai toiseen. Tämä on hyvä just tällaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, mutta loppupeleissä ihan asiaahan siellä oli. Torstenin kaula ei kuitenkaan pitene puhumalla saati vatsa pienene. Sitä paitsi, Torsten on ollut tosi hienossa kunnossa ennen laidunkautta, joten en ota stressiä :)

   Ja apua, voi kun olisikin vielä enemmän aikaa tänne, haluaisin tehdä vaikka ja mitä, mutta nyt mennään näillä jutuilla - ihanaa kuulla että tykkäät, kiitos siitä!

   Poista
 10. Saako sun blogista printtailla jotain kuvia esim. huoneen seinälle? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi mikä maanantain piristys - tottakai saa! Valkkaathan edustavat kuvat :))

   Poista
  2. Varmaan printtaa niitä magic cowboyn kuvia;)

   Poista
 11. Ihania kuvia! :) mitä ihmettä siellä ht-netissä on kirjoiteltu? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, siellä oli ihmetelty miksi Torsten on niin pyöreä ja lyhyt kaulainen, että miksi ihmiset sanovat sen olevan wau vaikkei se siltä näytä ;)

   Poista
 12. Nettikiusaamisen lyhyt oppimäärä; älä kiusaa ketään tai ainakaan sellaista joka on maailman johtavassa tietoturva-alan yrityksessä töissä;)

  VastaaPoista