lauantai 3. elokuuta 2013

Hyssss ....

Okei Torsten, nyt ollaan ihan hissukseen täällä aitojen sisällä niin tuomarit ei näe meitä ...


Tämän päiväiset Salon alueskabat oli meidän esityksen osalta sellainen floppi, ettei harmituksen määrää oikein pysty edes kuvailemaan. Siksi yritän keskittyä niihin positiivisiin puoliin; 

* kaunis ilma
* loistava kisapaikka
* hauska kuuluttaja, mukavia kisakumppaneita ja "nettituttuja" muiden tuttujen lisäksi !
* poni oli alussa aivan täpinöissään! 
* veryttelyssä Torsten oli suurimman osan ajasta kevyt ja kuuntelevainen, pompotti hienoa ravia ja laukkakin    pyöri. Mutta se ravi, se oli oikeasti isoa ja tahdikasta
* loppuraveihinkin löytyi vielä yksi käyttämätön vaihde



Joten, ei kait se nyt niin justiinsa ole, että sellainen pikkujuttu koko kisareissusta kuin radan ratsastuksen penkin alle meno haittaa, eihän? ;) Meidän viritelmä oli muotoa (hyvin matalaa ja valuvaa sellaista) K.N Special ja prosentit yltivät niinkin korkeiksi kuin 58,2. Oivoi. 








Ja ihan en voi vain ponia ja sen viisautta lopettaa liikkumasta radalla syyttää, sillä enhän itse ratsastanut ollenkaan niin kuin veryttelyssä olin tehnyt. Torstenia ei potkita vauhtiin, se minun pitäisi jo tietää - silti kannus maksassa yritin punkea poniin liikettä istuen samalla täysin vinossa ja unohtaen myös kevyen tuntuman. Viime päivinä Mian avulla olen oppinut, että koko Torstenin ratsastus kulminoituu siihen, miten paljon itse "pompotan" ravia, mutta eihän sellaista voi enää radalla muistaa, kun pitää muistaa ne kiemuratkin! Noh, osittain tyytymätön ratsastaja mietiskelee täällä kotisohvalla nyt, että aukaisisiko siiderin ennen vai jälkeen suihkun. Itseensä tyytyväinen Torsten puolestaan mitä luultavimmin miettii laitumella, rapsuttelisiko Inton kanssa ennen vai jälkeen ruokailun. Epäilemättä vapaapäivää viettänyt Into kertoo ponille, että ennen ja jälkeen tietysti. 


Veryttelyssä ratsastin ylpeänä, hienosti liikkuvaa, itse ratsuttamaani hevosta. Radan aikana mietin, kuinka syvälle maahan haluaisinkaan vajota yhdessä pullamössöponini kanssa.

Hauskaa lauantaita! :)

28 kommenttia:

  1. Ihana kun osaat kirjoittaa silti positiivisen ja iloisen tuntuisen postauksen vaikka itse kisasuoritus ei mennytkään niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä jostain on huumoria revittävä! ;) Ja oikeesti olen super tyytyväinen verkkaan. Ensi kerralla mennään taktiikalla kopista ulos ja radalle ;)

      Poista
  2. Eikä tuo meno radallakaan ihan kamalalta näytä :) Prosentitkin on ihan hyvät, mut sit tsemppaat taas seuraaviin kisoihin jos nää ei sun mielestä niin kovin hyvin mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen eri mieltä prosenteista - siis oikeutetut, mutta ei hyvät - mutta jälkeen päin ei tuo rata niiiiiiin kamalalta näytä, miltä se tuntui. Ensi kerralla paremmin, toivottavasti ! :)

      Poista
  3. Tuota on ollut viime aikoina liikkeellä täälläkin, muulloin liikutaan hienosti ja verkkakin vielä, mutta aitojen sisäpuolella kaikki hyytyy. Mutta hyvät prossat saitte silti ja tsemppiä treeniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottavaa kuulla, ettei olla ainoita ;) Kiitos samoin!

      Poista
  4. :)

    Jos sä toivoit radan aikana että maa nielaisisi teidät, niin mä puolestaan aloin jossain vaiheessa toivomaan että taivas aukenis, iskis salama tai lentäis vaikka kuuma kivi jotta te ihanat ja suloiset, mutta argh niiin kouluratakoomaiset olisitte heränneet takas kisafiilikseen ;)

    Mutta hei, ens kerralla sitten paremmalla onnella pysytte hereillä koko vaaditun viisi minuuttisen ;)

    Hieno kisapäivä hyvissä puitteissa.
    Erityisterkkuja kisoissa pitkää päivää pakertavalle Torstenin velipojan omistajalle. Oli tosi hauska tavata !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun olis pitänyt heitellä jtn kiviä meitä päin, jos T olis vaikka herännyt siitä ;)

      Poista
    2. Oli tosi kiva tavata teidät molemmat! Tällä kisaduunarilla on nahka hienoisesti rusketuksen puolella (joskin After Sunia vastaavaa rasvaa on kulunut litrakaupalla), ja kisoja seuraavana yönä näin unta kankisuitsista ;) tulkaa toistekin "meille" päin kisaamaan!

      Poista
    3. Varmasti tullaan, kiitos hyvin järjestetyistä kilpailuista! :) on sulla vaan ollut todella pitkä päivä ... !

      Poista
  5. KERTAKAIKKIAAN RAKASTAN SUN BLOGIA :D
    UPEA ASENNE SULLA.

    VastaaPoista
  6. Älä murehdi! Meno näyttää ihan mukavalta samoin prosentit! Jos kisapaikalla edes verkassa osuu fiilis kohdilleen, osuu se ennen pitkää myös radalla. Ja itse ratsutettu oikein iloisesti liikkuva hevonen on suuri syy olla itsekin iloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta! Toivottavasti svengi osuu kohdalleen myös radalle vaikka jo heti seuraavissa kisoissa! :)

      Poista
    2. Unohdin mainita, että Torsten on kovasti isänsä näköinen poika vaikka blondi onkin :)

      Poista
    3. Joo, sitä se kyllä on. Muutama vuosi takaperin näin Vihi-Totin ensimmäistä kertaa livenä Tampereen heppamessuilla, ja kyllä on isä ja poika täysin samanlaisia, ilmeitä myöten! Ehkäpä Torstenista tulee jonain päivänä yhtä menestynyt kouluratsu myös ;)

      Poista
  7. Valkoisten aitojen kooma, tuttujuttu itsekullekin :)

    Sulla on kuitenkin niin hyvä asenne ja tiedät itsekin, miten hyvä hevonen sulla on. Noi prosentit ei kerro yhtään mitään, mitä se yksi viisiminuuttinen meinaa yhteisten vuosienne ja kaiken kokemanne rinnalla? Nada! Niente!

    Kyllä se sitten taas kohdilleen napsahtaa ja saatte uuden rusetin suitsiin. Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Torsten on kyllä hieno. Katsotaan, milloin hienous yltää aitojen sisällekin ;)

      Poista
  8. Hei kaimani mun, samoja fiiliksiä omasta radasta! Halusin vain vajota maan alle. Harmi ettei nähty, olisit voinut tartuttaa tota superasennetta muhunkin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Enkä mä kisapaikalla ihan näin lunki ollut, kyllä silloin harmitti hieman enemmän ;) Mutta sääli silti, ettei nähty! Ehkä ensi kerralla :)

      Poista
  9. No voi hyvänen aika, hienoltahan tuo meno näytti! Ehkäpä teidän mittapuulla ei ollut onnistunut suoritus, mutta itse olisin kyllä oikein tyytyväinen tuollaisen rataan :D

    VastaaPoista
  10. Ha ha, aivan mahtava kirjoitus taas kerran;)

    VastaaPoista
  11. Sulla on todella kauniit kisavaatteet ja olette varsin tyylikäs ratsukko,oletko ajatellut tehdä kisavarustepostausta tai muita varustepostauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kisavarustepostaus olisikin hyvä idea, varsinainen suppea varustepostaus on työn alla ja ilmestyy seuraavan vuoden sisällä :D

      Poista
  12. Mun mielestä siisti rata ja nyt olet kyllä ihan liian ankara itsellesi. Milloin kisaatte seuraavan kerran? Tsemppiä treeniin,
    toivoo Illi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos. Tsemppiä todella tarvitaan ;) seuraavat kisat olisi parin viikon päästä Rautiolla .... Siellä yritetään petrata, ja paljon!

      Poista