perjantai 16. elokuuta 2013

Aamulenkillä

Eilen iltapäivällä, hypistellessäni Torstenille killerikannuksia, kysyttiin minulta, haluaisinko jälleen Heidin tunnille perjantai aamulla. Vastaukseni, joka tuli muuten varmasti alle puolen sekunnin mietinnän jälkeen, oli tietenkin ehdottomasti kyllä! Siinä sai sitten torstai-iltapäivällä ruveta anelemaan kolleegoilta, että ööh, voitko sittenkin tehdä tämän ja sinä tämän ja vitsi kun mä en nyt tätäkään pystyisi aamulla hoitamaan ... Onneksi kaikki oli järjestettävissä ja pääsimme kuin pääsimmekin Torstenin kanssa oikealle hikitunnille tänään! :) 


Eilen käytiin maastoilemassa ponien kanssa :)

Päivä alkoi kuitenkin kahdeksalta aamulla Inton kanssa, kun suuntasimme pitkästä aikaa kärrylenkille. Ilmassa oli jopa vähän kirpeyttä, kastehelmet kimaltelivat pelloilla ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Voiko parempaa olla? Hölkkäiltiin muutama pätkä, mutta muuten käveltiin melko rauhallisesti. Ei haitannut vastaan tulevat traktorit kapeallakaan tiellä, saatikka koulukyytiä odotteleva lapsilauma. 




 Kuten arvata saattaa, oli Herra melkoisen itseensä tyytyväinen lenkin jälkeen ! 

Sitten oli Torstenin urakan vuoro. Poni oli raivoissaan, kun hänet oli hylätty karsinaan ja Into otettu hommiin, eihän sen niin kuuluisi mennä?! Meidän oli tarkoitus mennä yhdessä laitumelle heti aamusta?!! 


Ratsastukseen päästyään poni oli kuitenkin jo leppynyt, ja koko tunti sujui melko hyvin. Ei mitään suuria kohokohtia, mutta ei mitään kamalia virheitäkään. Teimme huomisia kisoja ajatellen He B FEIn ponien kenttäohjelmasta kohtia, paljon voltteja sekä keskiaskellajeja. Vasemmalle kaikki sujui tosi jees, oikealle en oikein saanut ratsastettua sisäohjaa läpi, mutta onneksi T tuntui hyväksyvän sen sitten loppuraveissa. 




Ja eteenpäinpyrkimystä ei puuttunut, kun oli killerikannukset jalassa! ;) Sai kyllä pitää jalan tosi vakaana, mikä on tietysti hyvä. Mun vanhat kannuksethan on sellaiset pyöreäpäiset, ja viimeksi Heidi ehdotti, josko ostaisin kisoja varten ihan kunnon kannukset, niin mulla olisi joku ase käytössä, mikäli Torsten heittäytyy aitojen sisällä makoilemaan apujani vastaan. Hypistelin ensin seitsemän euron peruskannuksia, mutta koska se ei olisi vielä riipaissut lompakkoani riittävän pahasti, mukaan lähti Döbertin lakeriset kannusremmit ja Sprengerin aivan kamalan pitkät piikit, hintaan 60 euroa. Se sitten ottikin lompakosta, ja kovasti ... ;) 



Kun tyytyväiset ponit oli jätetty laitumelle, suuntasin itse työpaikalle - taivaallisen hyvän intialaisen lounaan kautta. Muutama tunti hommia ja viikonlopun viettoon! Ei hullumpi perjantai :) Ihanaa viikonvaihdetta teille, pitäkää peukut pystyssä että poni eikä ratsastaja hyydy huomenna radalla ;) 

P.s. Oli kyllä ensimmäinen kerta, kun ratsastushousut jalassa näyttäydyin töissä ;)

8 kommenttia:

  1. Päivästä ei voi tulla huono kun sen saa aloittaa Inton kanssa kärryttelemällä.
    Hienot heppaset. <3

    VastaaPoista

  2. hyvin näyttää liikkuvan molemmat hevosesi,hyvää työtä olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanaa, videoita! Ja videoissa taitavan ja tyytyväisen näköisiä Ruskeita Ruunia! :)

    Tuli ajovideosta innostus päästä taas kärryjen kyytiin. Jos huomenna keli suo, pitääkin laittaa joku omista hevosista aisojen väliin.

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköistä menoa.!

    VastaaPoista