torstai 28. maaliskuuta 2013

Rakas, sinusta on tullut pullukka!

Eilen poni Torsten pääsi lainakuskin alle hikoilemaan; ideana oli hakea vasemman pohkeen ja oikean ohjan hyväksymistä. Ratsastuksen aikana kuski totesi, että myös oikea pohje näyttää olevan ratsulle uusi apu, mutta hei; kukas niitä pohkeita ratsastuksessa tarvitseekaan? Kyllä mulle on ainakin riittänyt vain vasen ohja ... 



Minä kyllä tsemppasin Torstenia parhaani mukaan katsomosta käsin, kun jätkä suoritti laukka-avotaivutuksia vasemmassa kierroksessa. Go Torsten go, you can do it!! -kannustushuudot raikuivat maneesissa. Jossain vaiheessa ne muuttuivat hirmuiseksi hihittelyksi, kun tajusin, että tilannehan oli kuin suoraan (ehkä huonoimmasta ikinä) TV-sarjasta; Rakas, sinusta on tullut pullukka! 


Torsten jatkaa laihdutustaan, minä tein illalla Browniekeksejä. Mikäli kaksijalkainen kumppanini kehtaisi joskus edes vihjaista, ettei osallistuminen yllä mainittuun ohjelmaan olisi huono idea, hänestä tulisi hyvin pian EX. Torsten parka, hänellä ei ole mahdollisuutta uuteen, reilumpaan omistajaan ;)  

8 kommenttia:

  1. Jaksaa,jaksaa ...
    Stackars Torsten ;)

    Ei vaan, erinomaisen hyvää tekee ponnylle toisinaan jumpata vieraan pyllyn alla !

    p.s ei T nyt niiiiin pullukka ole, sillä on vain perintötekijöiden mukainen rakenne ja erinomainen rehunkäyttökyky ;)
    (varo ettei sullekin tule ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eihän se oikeesi ihan kamalassa kunnossa ole, näyttää vaan siltä silloin kun ei käytä selkälihaksiaa oikein ! ;)

      Poista
  2. Hei,sinulla on ihana blogi. Olen ihan koukussa tähän :).
    Oletko ajatellut tehdä ohjasajosta postausta,mielelläni kuulisin sen hyödyistä ( ja haitoista ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihana kuulla :)

      Suppea ohjasajo postaus on kyllä pyörinyt päässäni jo pidemmän aikaa, en vain ole saanut sitä vielä tekstiksi. Muutenkin postaus on tietysti vain omien kokemusteni pohjalta, suosittelen lämpimästi ammattilaisen työskentelyn seuraamista! Ja tottakai kirjoitus olisi vain hyödyistä, haittoja en ole vielä tähän päivään mennessä huomannut ;)

      Poista
  3. Ihana blogi ja ihanat hepat!
    Mutta miten tuo lainakuski niinkuin sun ratsastustas tai ponin apujen ymmärrystä parantaa? Estejalustimilla koulua vääntää kovalla kädellä, ei ole ihme jos ei pohjeavut tunnu menevän läpi, anteeksi vaan ja loukkaamatta, mutta mistä se poni tietää mitä pitää tehdä jos nomaalisti avut muualla kuin puolessa kyljessä tai ohjassa. Ei kai meidän kenenkään ole tarkoitus nuoria hevosia hämmentää eriävillä avuilla? Vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Täydellisessä maailmassa olisi vain täydellisiä ratsastajia ja täydellisiö hevosia. Me epätäydelliset jatkamme harjoittelua ;)

      Poista