lauantai 9. maaliskuuta 2013

Rajojen rikkomista

Tosimies Torsten pukeutui tänään pinkkiin. Selkeästi toimi tämä väripukeutuminen Jätkällä, sillä avut olivat hyvin läpi ja poni kuuntelevainen ;) Loma, raspaus, ulkoilu isossa tarhassa, niissä kaikissa on varmasti osasyitä päivän hyvään moodiin. Minä riippuvan pääni kanssa en ainakaan voi ottaa yhtään kunniaa hienosta ratsustani.
Tälläisiä ihanuuksia löytyi Hööksin visiitiltä!

Into paistatteli päivää tylsistyneen ja hieman loukkaantuneenkin näköisenä tarhassa. Huomenna otan sen käyntihommiin, ettei Herra kokonaan muutu kateudesta vihreäksi! Sen tekisi niin mieli jo töihin viikon piikitysloman jälkeen.

Tosinainen puolestaan rikkoi rajojaan viettämällä eilen iltaa vanhan ystävän kanssa DTM:ssä. Niille, jotka eivät tiedä, mikä se on, voin valoittaa, että se on stadin suosituimpiin kuuluva homobaari. Siellä ei muuten todellakaan nosteta tytön itsetuntoa ;) 

Tähän aamutallin jälkeiseen hurjaan lauantai-iltaan kuuluu pikaruokaa, ystävän seuraa, nenäliinoja ja punaisia nenänpieliä. Toivottavasti teillä on myös yhtä rentoa meininkiä (ilman räkänokkaa) :)

13 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia :) Ja komea on huopa, tosimies pukeutuu pinkkiin! Meidän Mursullakin on pari pinkkiä huopaa ;)

  VastaaPoista
 2. Hienosti toimii pinkki Torstenilla! Olipa upea aurinko tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava, myös tänään! Tosin, tänään aamulla mittari näytti kuuden aikaan -27 astetta ...

   Poista
 3. Voi että ku hienon näköistä!! Yhteen lauseeseen mahtuu kaikki.

  VastaaPoista
 4. Eipäs mahdukaan, minulla olisi kysyttävää. Itse kun olen katsonut kuvia mun ja Jetterin ratsastuksista, olen kauhistellut jos kuolain on vähän suun ulkopuolella, yleensä liian tiukan sisäohjan takia. Näissä kaikissa Torstenin ratsikuvissa kuolain on vähän suun ulkopuolella. Voitko antaa keskusteluapua, ja kertoa oman mielipiteesi asiasta? Onko kyse hyvästä ja napakasta ohjastuntumasta vai oletko hieman sisäohjassa kiinni? Kiitos, tähän vastaaminen saattaa auttaa omassa ratsastushommissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä sitä muulla voi selittää kuin ratsastajan törkeänä kätenä! Jos kuolain tulisi molemmilta puolilta noin paljon, vaihtaisin kuolaimen pienempään, mutta tuo kertoo juuri siitä ongelmasta, että jätän oikeaa ohjaa tyhjäksi ja vasen käsi tekee kaikki hommat. Se aiheuttaa paljon ongelmia, jotka näkyvät meillä etenkin laukassa! :-/ no, ei auta kuin treenata :)

   Poista
  2. Ahaa, kiitos! No tuo ainoassa oikean kierroksen kuvassa kuolain onkin paikoillaan. Voin lohdutukseksi sanoa että mullakin on toispuoleiset kädet. Ja että sulla on kaks pirun hienoa heppaa :)

   Poista
  3. Joo, kyllähän me kaikki, hevoset ja ihmiset ollaan toispuoleisia - ei sillä, että olisi yhtään hyväksyttävää roikkua toisessa ohjassa ... Mutta kiitoksia ! :)

   Poista
 5. Tarkista poskihihnojen pituus,minun silmään vas. poskihihna on löysempi kuin oik. ja se voi selittää kuolaimen liikkumisen.

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ja tyytyväisen näköinen ratsukko :)

  VastaaPoista