sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Omaa lomaa

Intoa nauratti kauheasti mun ja Torstenin räpeltäminen kentällä. "Odottakaa vain, kun minä tulen töihin, ei tuollaisesta rääpäleestä ole mihinkään!" Hahhahaa!Mua kyllä nauratti myös. Torsten oli niin megamakea. Überhyvä. Treenasimme pikkuravia, kokoamisia, omia leukoja, kättä, takapuolta. Poni hoiti hommansa niin hienosti, että ratsastaja saisi etenkin yllämainittujen kolmen asian takia hävetä. Lainasin jopa aurinkolasit ratsastukseen sen vuoksi, ettei mulla olisi mitään tekosyitä olla katsomatta eteen päin. Ei toiminut, niskan vetovoima on vastustamaton! ;) 


Lopuksi vielä pari videota; Toisessa harjoitellaan pikkuravia ja kolmannessa poni saa vähän jo rentoutuakin ;)
Hetkellisesti nauraminen loppui, kun oli eteen - alas ravien aika. Kerroin sen Torstenillekin, mutta pikkuista alkoi hirveästi kutittamaan etujalasta, joten ensin oli pakko hoitaa se alta pois hinkuttamalla jalkaa turvalla. Ja samassaa asennossaa irtosi helposti oma etukenkäkin. Hmm, viikon loma tuntui melko lyhyelle, Intolla näyttää olevan tosi hauskaa tarhassa, mäpä otan vähän palkatonta talvilomani päälle... Nice ;)

Suunnitelmista huolimatta Into ei tänään vielä päässyt hommiin, mutta sai leikkiä koiraa ja välillä taluttajaakin maasta käsin lenkillä. Vaikka ilma olikin iltapäivällä mitä hienoin, oli aamulla tallille saapuessamme 27 astetta pakkasta. Hevosia ei niin kylmällä laiteta täällä ulos, vaan odotimme että ilma lauhtui hieman, ja sitten vasta laitoimme hevoset ulkoilemaan ja nauttimaan auringosta. Tälläiset "extrajutut" aina vähän sekoittaa aikatauluja, ja ilmeisesti päätäkin, sillä vedin äsken muutaman tunnin päiväunet sohvalla. Tasan tiesin, että heti kun vaan kirjoitan postauksen, voin mennä nukkumaan, mutta nukkumatti oli minua viisaampi ja päätti tehdä asiat omassa järjestyksessään. Nyt ei auta kuin toivoa, että Hän ymmärtää saapua myös takaisin, ja että saan huomenna heti kengittäjän kiinni, niin ei Torstenin tarvitsisi ihan paljain kintuin juosta ;) 


Aurinkoista viikonalkua teille! :)

15 kommenttia:

 1. Into on niin paras <3
  Ja Torsten pinkissään hyvin katu-uskottava ;)

  Oli kyllä hieno viikonvaihde,niin hevosten kuin sään puolesta,tosin hiukan saisi aamuviileät hellittää... hrrr...

  VastaaPoista
 2. Hevosen liikettä ja ryhtiä katsoessa ei jää epäselväksi kenen poika on kyseessä.Ihan on Totti isänsä rautiaan värityksellä.Näytän peukkua tälle ratsukolle.
  t.Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tää on tosi hauskaa, kun niin monet tietää heti, että kuka on Torstenin iskä. Ja onhan ne ihan samiksia ;)

   Poista
 3. Torstenin pitkälle venyvä ylähuuli on ihan identtinen parivuotiaan puoliveljensä kanssa, jos oikein näin videolta :) ja samaan kiinnitin huomiota kuin edellinen kommentoija, isä-Totti tulee läpi olemuksessa.
  Hieno Torsten, toivottavasti mekin muutaman vuoden päästä!

  VastaaPoista
 4. Ihhaanaa mikä kuva! Ja miksi minä aina luen pikkuravin pikkuoravaksi?
  Toi pinkki satulahuopa on niin pähee, että melkein kaduttaa kun en ostanut yhtä omakseni kun noita hihitellen hiplailin.

  Näyttää hyvältä menonne. Jatkakaa samaan tahtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joka pojalla tulee jotain pinkkiä olla ;) Ja kiitoksia, vaikka kyllä me ajateltiin aika paljonkin vielä petrata ;)

   Poista
 5. Mä olin vähän "omg ja ei kait" asenteella tuon pinkin huovan kohdalla,kas kun miten voi olla dressyyriharkkojen ajan kentänlaidan vakavasti otettava sureva omainen,(oletteko ikinä nähneet dressyyriareenan laidalla iloisia kasvoja?) jos reipas pinkki välkkyy muutenkin kipeisiin silmiin, mutta sitkeästi Jilla piti päänsä,vaati kaupasta viimeisen fullin ja riisui mallinukkehepan nakuksi. Ja kassalla hevosurheilussa hyvin ansioitunut nainen sanoi että "ihanaa ettei kouluratsastus ole enää niin vakava laji" !
  Tietäis vaan ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, kyllä sinäkin voit siis olla väärässä ;)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja hyvältä näyttää meno videolla :) On ne komistuksia molemmat!

  VastaaPoista
 7. Kiva että laitat videoita,niistä saa vertaistukea,joudun toteamaan ettei omani osaa noin koottuna kulkea,mutta me opetellaan :D Mitä kisatavoitteita sulla on kaudelle 2013?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vähän arka ollut kouluvideoita laittamaan, kun niin helposti tulee kuraa niskaan jne, mutta kyllä aina silloin tällöin pyrin laittamaan :)

   Torsten kulki ekan kerran noin korkeana ja turpa luotiviivalla sunnuntaina, milloin siis filmitkin on otettu ;) Se on kyllä aiemmin kulkenut korkeana, mutta aina melko avonaisessa muodossa. Joten ei muuta kuin treeniä, kyllä se sieltä tulee! :)

   Alkukaudesta He B ja loppukaudesta He A jos hyvin menee.

   Poista