sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Päivän puuhat

Kaksikko I ja T pääsevät huomenna hammaslääkäriin. Tai siis hampilääkäri tulee heidän luokse, tottakai, ihan niinkuin superstaroille konsanaan. Laitetaan vähän valkaisua ja sen sellaista, jotta pojat voivat sitten väläytellä Pepsodent-hymyjään niitä ansaitseville. (Kuten namitädille.) 

Näillä näkymin molemmat pojat saavat samat hyalurooni50-hapot suoniinsa, kuin viimeisimmälläkin puolivuosihoito kerralla. Voi myös olla, että Into saa oej polveen piikityksen. Tämän päivän liikkumisen perusteella arvon vanha Herra ei sitä kyllä ehkä tarvisisikaan. Virtaa riitti aiempien päivien melko kevyiden liikutusten takia, ja jalat eivät kyllä jääneet tippaakaan mielestä jälkeen. Ihana <3 

Aurinko oli Herran mielestä hyvin kamala!

Torstenilla oli kouluratsun hommista vapaapäivä. Koska ensi viikolla jää hyppäri väliin huomisen rokotuksen vuoksi, oli pakko päästä tänään hyppäämään!


Mielenkiintoinen etukeno...


Alku sujui jälleen hyvin. Sitten tuli vähän sladittelua ennen estettä (ei mitään kovin suurta), missä raippa olisi kyllä ollut paikallaan pikkaisen muistuttamassa, että mitä saakaan tehdä ja mitä ei, mutta kun semmoista ei kuskilla ollut, niin selvitettiin asiat ihan vain oikean ohjan ja vasemman pohkeen kanssa. Nekin onneksi riitti. Hassua oli, että poni nosti esteiden jälkeen miltein joka kerta vasemman laukan, mikä hämmentää minua, sillä sehän on heikompi laukka, enkä omasta mielestäni ollut pahasti vinossa vasemmalle? Kaipa mä kuitenkin olin, en oikein muuta selitystä tälle keksi. Any ideas? Ponnyjen kanssa voisi seurustella tallissa tunteja. Etenkin Into on silmät kirkkaana korvat hörössä koko ajan karsinan ovella hengaamassa, kun siinä sen kanssa (tai jonkun muunkin kanssa, ponin vieressä) juttelee. Torsten ei niin suoraan ole keskusteluissa mukana, mutta kyllä sekin kaiken kuuntelee ja huomaa salaman nopeasti, mikäli käsi sujahtaa taskuun vaikka puhelinta varten. Puhelimesta viis, varmaan sielä pohjalla jokunen namikin lojuu vain odottaakseen ottajaansa? Meillä oli tänään seurusteluseuraakin Eirasta, kiva kun kävit :) 

Mulla alkaa nyt oikea työurakka. On se hyvä, että on edellinen yö tullut nukuttua melko hyvin. Kuten eilen postauksessa mainitsinkin, oli kova halu ja perjaatteessa ihan suunniteltukin juttu lähteä vähän valtaamaan tanssilattiaa. (Alkuillasta pimeintä nurkkaa ja kellon lähestyessä pilkkua ihan mikä tahansa koroke menee.) Pelattiin sitten korttia ja kaadettiin laseja reippaassa tahdissa, musiikkia kuunnellen. Yhdeksän jälkeen kävin pikaisesti suihkussa ja rullasin rullat päähän, kerrankin. Wessasta pois tultuani sainkin todeta, että nukkumatti oli jo korjannut molemmat miehet paremmille apajille! Näinpä - pikkaisen suivaantuneena kylläkin - taisin mennä itsekin aikaisemmin nukkumaan kuin yhtenäkään arki-iltana, kuinka kätevää ;) 

Ihanaa alkavaa viikkoa teille! :)

4 kommenttia:

 1. Sun pollet on kyllä ihan parhaita (mahdottomia?) seurustelu-upseereita. Sosiaaliset Suomenhevoset <3
  Eiralle kiitos visiitistä ja KIITOS maakuntaherkuista. Namia ovat :)

  Katsoin noi hyppypätkät ja olen täysin vakuuttunut asiastani! Blondeille pitäisi myydä tuotteita,joissa on käyttöohjeet ameriikan malliin. Ohjissa voisi vaikka lukea että käytön aikan pidettävä käsissä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaita!! :D

   Minäpäs olenkin aikanaa ostanut ponin sellaisilla käyttö-ohjeilla, että "Poni tietää parhaiten!" ;)

   Poista
 2. Kiitos teille kun olitte saapusalla. Koira on mainio ja Pojat vallan upeita. Tyhjin käsin tulin hevosten luo mutta korjataan asia ensi kerralla. Kunhan se kisakausi alkaa, laitan taas uskovaisten pastillit jakoon. Sitä tarvitaan :D

  Fiilistelin poisajaessakin sitä hauskaa Evitskogin tietä, se on yksi suosikkireiteistäni. En poikennut mökillä vaikka mieli teki.

  Tsemiä huomiseen lääkäritapaamiseen. Kaikille.

  VastaaPoista