torstai 23. elokuuta 2012

Super nice Wednesday

Otsikon mukaan ollaan päivä jäljessä ;) Töissä ihanan lyhyt päivä verrattuna alkuviikon ja tämän päivän 10-12 h päiviin.

Lisäksi tällä viikolla on tullut hankittua uusia kisakamppeita, vanhat kun ovat olleet käytössä (lähinnä pölyttyneet kaapissa) vajaa 10 vuotta ;) Olen pitkään miettinyt Charles Owenin Fiona kypärää, mutta Horzella silmään iski Prestigen saman tyylinen kypärä, ja kun hintaa oli puolet vähemmän, ei tarvinnut montaa kertaa miettiä :) Kisapaidaksi löytyi Equilinen nätti tummansininen paita, jossa valkoista rypytystä kauluksessa. Kisatakkina lähti puolestaan Hööksiltä yllättäjänä niiden uusin sininen kisatakki, tosi nätti, vähän rennompi kuin kisatakit yleensä. Sininen on nyt meidän väri, ollaan aika isänmaallisia!  :) Olen heittänyt toivoni jo kermanvalkoisten housujen etsimisessä... Hipposportista tilasin eurostarin kermanvalkoiset housut, mutta heidän mallissaan vetskari oli sivulla, ja yritin tilata housuja, missä vetskari olisi keskellä, mutta ei onnistunut. Nyt täytyy varmaan ostaa vaan jotkut blinbling valkoiset housut! Vanhat jalassa kun ei oikein happi kulje ;) Ja kuninkaalliset lähestyy...

Mutta sitten vähän tärkeämpään kisavalmistautumiseen! Eilen oli Lauran tunti, jossa käytiin läpi ratoja pätkissä. Kaikki tuntui sujuvan hyvin, ja sain hyvin ajatuksen laukka-ravi siirtymisestä, kun tullaan keskihalkaisijalta uralle. Itse laukka oli myös varsin mallikasta, Warwickin laukanlyhennys harjoitukset oli todella tehneet hyvää! Lisäksi tehtiin hyviä keskiraveja sekä finally ymmärsin, ainakin hetkeksi, että mikä on 10 metrin voltti ;) He B:3 sisältää volttikasin, joka tehdään keskellä rataa poikkisuunnassa, ja joka ikisessä paperissa lukee; liian pieni, hyytyy... Tällä kertaa niin ei saa käydä! Loppuun vielä isoa kevyttä ravia symmetrisellä kolmikaarisella.
Poni oli hädin tuskin hikinen tunnin jälkeen, toisin kuin ratsastajansa.



Intolla tein nopsat alkuverkat laitumella, kun pojat olivat sielä kahdestaan, ja sitten maneesiin ravailemaan ja laukkailemaan vartiksi, kello kun tikitti vastaan. Into oli oikein hieno!

Ratsastelujen jälkeen tehtiin iltatalli, ja myöhään illalla kuulin ehkä päivän parhaan uutisen; viimeisin asuinkumppanini ei todellakaan ollut vain minua kohtaan epälojaali, vaan samaa lääkettä on saanut maistaa myös hänen nykyinen tyttöystävänsä... Ah, vahingon ilo, mikä ihana asia! ;)

No, tämä päivä on mennyt rauhallisemmissa tunnelmissa, Into pääsi maastoilemaan äidin kanssa, ja Torsten pääsi osteopaatin hellään hoitoon. Sitä ennen se joutui venyttelemään vähän liinassa, erittäin raukean oloisena! Nyt ei tarvitsekaan vähään aikaan Torstenia tällä tavalla hoitaa, tai ainakin sitä mieltä Tiina oli. Ainoa ongelma on pikkuhiljaa kasvaneet läskit lapojen kohdalla, joka kertoo epäsopivasta satulasta. Täytyy joko pyytää toppaaja tai miettiä kokonaan satulan vaihtoa...


Ilta onkin mennyt pelaillessa poikien kanssa Kinektillä tikkaa, tennistä ja lumilautailua. Jos joskus pääsette kokeilemaan moista vempainta, suosittelen, se on super hauskaa! Nyt nukkumaan, huomenna tiedossa jälleen veeery long day at work, mutta ilta onkin sitten täysin heppavapaa... Ja lauantaina saa nukkua pitkään, saas nähdä mitä tälläiseen luxus-tilanteeseen keksii! :)

Oikein hauskaa perjantaita sekä viikonloppua kaikille!!

5 kommenttia:

  1. Kelpo keskiviikko ;)
    *hymyilee*

    VastaaPoista
  2. horzellahan on luonnonvalkoisia housuja, eli omaan värisilmään jotain kerman väristä?

    VastaaPoista
  3. Ei löytynyt Horzelta oikean värisiä... Mä olen aika tarkka, Hippoksessa olisi kyllä ollut isabell werthin kermanvalk housuja, mutta ne oli liian kellertävät omaan makuuni... Ehkä se puhdas valkoinen on ihan hyvä väri :)

    VastaaPoista
  4. Mulla oli aikanaan Horsewaren kermanvalkeat kisahousut, katsastapa tarjonta vaikka ebayn kautta!

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä Eira, täytyy testata jos sieltä löytyisi! :)

    VastaaPoista