torstai 30. elokuuta 2012

Mikä päivä!

Huh, kyllä on monia tunnetiloja käyty tänään läpi! Takana siis ensimmäinen päivä Suomeratsujen kuninkaallisissa, ja tänään mentiin Torstenin kanssa K.N. Special.

Paikalle saavuttiin ajoissa, matka meni hyvin ja yllättävän nopeasti. T oli hyvin lunki uudessa paikassa, ja tunnelma muutenkin oli todella rauhallinen ja miellyttävä. Ei muuta kuin kamppeet molemmille niskaan ja menoksi! Veryttely tapahtui keskikentällä, jossa hain vain rauhallista hevosta. Otin sitten myös meidän vaikeimman osuuden, eli laukka lävistäjän muutaman kerran, ja taisi tiputtaa joka ikinen kerta siinä raviin? Ihme tapa, se taitaa kuvitella että on He B:3 rataa menossa, kun oikeasti ihan heittäytyy siihen raviin. Kuitenkin, muutama viikko sitten ei ollut mitään ongelmaa jatkaa vielä vastalaukkaakin uralle tullessa! Treeniä treeniä...
No, sitten pääsimmekin jo Juhlakentälle valmistautumaan radalle menoa. Siellä liike loppui, poni hyytyi täysin ja kompuroi takajaloillaan useasti, isostikin. Kun Keskikentän pohja oli paikoitelleen pehmeä, tämä oli kova. Todella kova. Toivottavasti pehmenee huomiseksi. En ala sen kummemmin rataa analysoimaan, kaikkeni sain tehdä että poni liikkui eteen, josta kärsi istunta, tiet ja ohjastuntuma ja toki se laukkalävistäjä rikkoutui raville jo paljon ennenkuin sen olisi pitänyt. Prosentteja tuli yhteensä 55,800 % ja oltiin 24/31, ei siis tarvitse syödä voittipitsaa tänään ;) Mutta sitäpä ei realistina haettukaan, vaan hyvää mieltä ja kisakokemusta. Kotimatka meni myös oikein hyvin, pysähdyttiin Forssaan syömään ja poni hengaili kopissa kuin kokeneempikin matkustaja :) On se hieno <3 Alla video radasta;


Kiitos Lauralle videoinnista, henkisestä tuesta sekä kuljetusavusta!

Äsken käytiin pitkästä aikaa pelaamassa korista, pojat hakkas mut kyllä ihan 6-0, mutta hauskaa oli! Kohta Criminal Minds ja BB, ennen aikaista aamua - huomenna onkin sitten luvassa He B:3 :)











3 kommenttia:

  1. Hienoa, te olette siirtyneet isommille areenoille. Niin sitä pitää! Ja onnea matkaan, paljon puhtain jaloin kipaistuja kisasuorituksia kaiken kokemanne jälkeen, toivoo hän.

    VastaaPoista
  2. eiraa komppaan !

    Viis prossista,ne on vain numeroita (sanoo hän jolla ei ole kilpailuhenkeä...) Upea nousu,siitähän ei ole kuin puoli vuotta kun Paniini sai elinkelvoton tuomion. Ja nyt te kilkuttelette isommissa kinkereissä !

    Hyvä Jilla,Hyvä Torsten !

    Ja ei kun takas hiekkalaatikolle :)

    VastaaPoista
  3. Hiekkalaatikkoleikit on parhaita ;) onnittelut debytoinnista Ypäjällä ja toivotaan pientä petrausta tälle päivää, josko hevonen olisi tottuneempi pohjaan tänään?

    VastaaPoista