perjantai 24. elokuuta 2012

Haastetta

Tottakai vapaa-ilta aukenee sateisena... Onneksi työpäivä oli oikein kiva, siskoni oli viimeistä päivää töissä tuolla ja käytiin sen kunniaksi Ravintola Huivissa syömässä pidempi lounas ja otettiin muutenkin vähän rennommin koko päivä :) (mikä kostautuu mulle niin, että joudun viikonloppuna töihin ;) Noo, miltei 8-vuoden työuraa samassa paikassa pitää jotenkin juhlistaa!)

Mua jopa vähän hävettää miten hidas olen näiden haasteiden kanssa... Mutta nyt teen parannuksen! Eli, kiitoksia kovasti Karinille, joka minut haastoi. Tässä ohje;

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata.
Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.


1. Miten päädyit viimeisimpään hevoseesi, miksi juuri se?

Torsten oli oikeasti vahinko-ostos. (Anteeksi T!) Tai ei nyt ihan, mutta suunnitteilla ei tosissaan ollut toisen hevosen osto. Silloinen tallipitäjämme löysi kuitenkin HT-netistä ilmoituksen 1,5 vuotiaasta Vihi-Tottilaisesta, hintapyynti 800e. Ajettiin sitten katsomaan ponia, josta mieleen jäi uber hieno niska! Emme kuitenkaan ostaneet ponia heti, vaan odottelimme ja mietimme asiaa hetken. Kun myyjä sitten soitti, että jos ette hae pois, menee poni ravimiehille? Sepä olisikin huvittava näky :D Ja näin Torsten tuli meille, ja myöhemmin ostin sen sitten kokonaan itselleni.


Torsten 1,5 vuotiaana kun kävimme katsomassa sitä.
2. Minkä tyylinen on asuntosi/ oma huoneesi?


Keskeneräistä olohuonetta...
Voi, tähän haluaisin laittaa kunnolla kuvia, mutta yhteen aiemmin otettuun saatte tyytyä. Ensin pitäisi ehkä siivota ;) Taidan asua hurrikaanin kanssa? :D Mutta siis. Sisustus on hyvin pelkistettyä, vaaleaa, aika modernia. Jos asuisin yksin, ei asunto olisi näin moderni, mutta ehkä sitten jonain päivänä.

3. Mitä täytteitä laitat Fantasia-pitsaasi?


Kinkku, katkarapu ja ananas. Aika rohkeaa! ;)


4. Kesäisin kuva jonka olet itse ottanut?

En ole ottanut itse kuvia pitkiin aikoihin, täytyy kaivaa arkistoa n. kymmenen vuoden takaa...


Ei tarvinnut mennä ihan 10 vuoden taakse! Into 13 v.

5. Mikä on suurin (realistinen) haaveesi?

Mun haaveet on harvoin realistisia, mutta ehkä elämältä toivoo saavansa suuren leffarakkauden, oman tallin, opettajan uran, terveitä lapsia? Jos nyt vähän lyhyemmässä ajassa, niin Torstenin kanssa tavoitteena on ehdottomasti Suomenratsujen kuninkaallisten mestaruuskisat. En sitten tiedä, onko tämäkään kovin realistista - ammattiratsastajan alla T varmasti pystyisi siihen, mutta katsotaan...


6. Kerro kolme ominaisuutta, joita itsessäsi arvostat.

Hahaa! Empaattisuutta, positiivisuutta, jonkin asteista reippautta etenkin toisten ihmisten auttamisessa.


7. Kerro normaalista tallipäivästäsi! Jos olet tallinomistaja/ -työntekijä, kerro tallisi päivärutiinista.

Hmm, mikäli menen vain Torstenin, niin haen sen laitsalta / tarhasta, harjaan, jos yhtään enempi aikaa niin pyöritän hierontaharjalla läpi, heitän kamat niskaan ja menen maastoon alkukävelylle. Sitten ratsastus, ensin aina kunnon venyttelyt käynnissä, ravissa ja laukassa. Sitten päivän teema, jonka jälkeen jälleen taas kunnon venyttelyt ja maaston kautta talliin. Talvella pilkkopimeällä kävelen vain tallin omia teitä pitkin, en lähde autoteille, ja jos sataa, niin juoksemme suoraan tallista maneesiin ;) Lisäksi talvella pojat tulevat jo klo 16 sisälle, että yleensä ovatkin jo sitten sisällä kun itse pääsen paikalle. Loppuun harjaukset mahdolliset linimenttaukset, hieronnat, kamojen huono hoito (mä olen tehnyt parannuksen, miltei joka pv putsannut suitset viikon ajan) ja iltaisin mikäli pojat jäävät sisälle, niin suojitan BOT-tallisuojilla sekä tietty loimitukset kun sen aika tulee.


8. Mikä on hassuinta tai mieleenpainuvinta mitä olet kuullut hevosista tietämättömän ihmisen sanovan liittyen hevosiin?

Ylä-asteella luokkatoverini kertoi minulle, että kun ratsastetaan voltti, heppa heittää oikeasti voltin ;) Terkkuja vaan Eemelille!


9. Mitä arvostat hyvässä blogissa?


Rehellisyyttä, hauskaa tekstiä, hyvien ja huonojen päivien jakamista, paljon kuvia, videoita.


10. Kerro tyypillisestä vapaapäivästäsi!

Vapaapäivä, mikä se sellainen on? Viikonloput menee yleensä aamutallissa, josta kotiudun n. 14 aikoihin, jonka jälkeen nukkumaan ja illaksi ulkoilemaan mikäli ei ole kisoja tiedossa seuraavan päivänä. Tykkään leffoissa käymisestä, baareista, ulkona syömisestä, yleensä kaikista extempore-ideoista...Mikäli ei ole aamutallia, pitkään nukkuminen, pitkään heppailu ja sitten samat iltaohjelmat kuin yllä, aika täydellinen päivä!


11. Mitä odotat?


Vaikka ja mitä! :D Huoh... Mutta juuri nyt mua odotetaan, niin palaillaan taas! (mun yksi monista huonoista puolista; aina myöhässä!) :) 


Haastan seuraavat blogit; 


Kian heppablogi

Kootussa ravissa
Hei, tuolta saapuu Charly!

Ja tässä kysymykseni teille; 


1. Miten aloitit ratsastusharrastuksen?

2. Onko kertaakaan käynyt mielessä lopettaa tämä harratus?
3. Mikä olisi unelmiesi hevonen?
4. Mikäli et harrastaisi ratsastusta, harrastaisitko mitään, ja jos kyllä, niin mitä?
5. Kerros- vai omakotitalo, miksi?
Paras ... 
    6. lukemasi kirja?
    7. näkemäsi elokuva? Perustelut molempiin!
8. Aktiivisesti seuraamisiesi blogien kriteerit?
9. Toiveammattisi; toteutuuko / toteutuiko se?
10. Jos ostat kaupasta herkkuja, mitä lähtee mukaan?
11. Vaativampi kysymys loppuun... Mikäli voisit mennä ajassa taakse päin, olisiko mitään, mitä muuttaisit?

1 kommentti:

  1. Nostalgiaa !

    Intolla on iän myötä kasvanut niska ja vatsalihakset mutta Torsten ei ole muuttunut yhtään ;)
    Muuli mikä muuli. (hyvin rakas muuli)

    VastaaPoista