torstai 25. heinäkuuta 2019

Viikonlopun menovinkki

Kesä herättää eloon viimeistään Hanko Seahorse Weekissä
Yhteistyössä Helsinki Horse Shown kanssa


Minä, melkein kolmekymppinen, somessa melko paljon aikaa viettävä eli periaatteessa sosiaalinen, herään joka kesä siihen, että hei, onkohan siitä yksi kaksi vai kolme kuukautta, kun viimeksi olen nähnyt kavereitani. Ne väliin jääneet kuukaudet ovat aina talvikuukausia. Aivan erityisesti nyt, kun asun kauempana ystävistä, ja kotona on hevoset joka ilta hoidettavana, ei arkisin tule lähdettyä tai edes sovittua mitään ohjelmaa. 

Kunnes tulee kesä. Eilen istuttiin iltaa ystävän luona, jota ei olla nähty - öö, puoleen vuoteen. Hupsista keikkaa. Ysiksi kotiin ja hevosilla kaikki hyvin. Laitumella nauttivat, eivät ehkä edes tienneet että emme olleet kotona.
Voi olla että ihan pelkästään oma epäsosiaalisuuteni (perheeni kutsuu minua sosiaaliseksi erakoksi) ei ole syy vähäiseen kommunikaatioon kavereiden kanssa, vaan ehkä nyt ollaan siinä iässä että rakennetaan koteja ja tulevaisuutta perheiden kesken. 

Silti on ihanaa, että on ystäviä, ja, että niitä näkee myös muualla kuin somessa. Jos en tekisi työkseni somemarkkinointia, sanoisin, että pikkulapsille tarkoitettu ohjeistus tunti ruutua päivässä olisi varmaan minullekin ihan hyvä, ja tuskinpa edes päivittäin täyttyisi.












Toivotaan siis paljon livekohtaamisia loppukesään! Alkavana viikonloppuna mitä mainioin paikka ystävien näkemiselle ja kesästä todella kaiken irti ottamisella on Hanko SeaHorse Week. Nämä muutamat kuvat ovat parin vuoden takaisia, kun pakattiin auto täyteen kavereita ja lähdettiin viettämään kesäpäivää heppakilpailuihin. Ja miksi juuri näihin kilpailuihin, no siihen on helppo vastata. 

Ilmainen sisäänpääsy, eli myös ei hevosihmisten on helppo poiketa ihastelemaan lajia! Harrastajan näkökulmasta kilpailut on tehty katsojalle mahdollisimman helpoksi ja viihdyttäväksi, paikkoja on riittävästi ja expo on ollut onnistunut. Lauantaina käydään esteratsastuksen joukkueSM-kilpailu ja sunnuntaina kilpailun loppuhuipennuksena on Hanko Grand Prix, sponsored by Land Rover ja Helsinki Horse Show! Koko tapahtuman ohjelman voi katsoa täältä.
Kesäkaupungin idylli; Hanko on Suomen, jos ei kesäisin, niin varmasti top viiden kesäisimmän kaupungin joukkoon lukeutuva kohde. Poikkea rantakadulle syömään pidemmän kaavan mukaan, shoppaile kivijalkaputiikeissa, ihastele upeita villoja ja pysähdy terassille nauttimaan lasista kuohuvaa. 
Meri ja hiekkarannat eivät perusteluja kaipaa.

Ratsastuskilpailut keskellä kaikkea tätä - ja viikonlopuksi on vielä luvattu upeaa ilmaakin. Auto kannattaa pakata ainakin ystävillä, picnic-viltillä, vesipullolla ja aurinkorasvalla. Ihanaa Hanko-retkeä! 🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti