sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Rasse ja Basse

Basse edessä, Rasse takana.

Onkohan tämä se hetki kun facebookin ystävät pistävät bannit pystyyn, koska ihanat vauvat tekevät sitä ja tätä ja tota ja ovat maailman ihmeellisempiä olentoja ja olenkohan hehkuttanut niiden jokaista tekemistä riittäväti ;)

No oikeasti faceen ei ole mennyt mitään, instagramin puolella saan hillitä itseni etten filmaa jatkuvalla syötöllä kissojen leikkiä. Näissä aamupäivän kuvissa killit keksivät pionit ruokasalin pöydällä ja aamunvalo suodattui kauniisti ikkunoiden läpi. Kissoille saatiin ihan oikeat nimetkin; Rasmus ja Sebastian, eli Rasse ja Basse. Rasse rasavilli on villi mutta hieman Bassea arempi; Basse ei puolestaan pelkää mitään. Meillä on joka päivä ovet käyneet eikä kumpikaan ihmettele vieraita ihmisiä ja Pätkis todettiin myös varsin harmittomaksi koiraksi. Yöt nukkuvat sängyssä, ensimmäisen yön meidän välissä mutta muuten ovat keksineet sängyn päädyn olevan oiva nukkumapaikka. Voi olla että eivät kauaa siinä mahdu nukkumaan ja ehkä hyvä niin, iltavillityksessä harrastavat mahalaskuja päädystä pehmeälle sängylle ja muutaman kerran laskeutuminen on tehty onnistuneesti suoraan allekirjoittaneen päälle :D 

Lapsoset ovat siis kotiutuneet hyvin, roikkuvat verhoissa, pureskelevat latureita, tulevat ruoka-aikaan juosten keittiöön ja nukkuvat paljon. Täydelliset kissalapset ♥️

(Ja koska kisut nukkuvat paljon, on ulkona saatu valtavasti aikaiseksi; karsittu pusikkoja, siirrelty maata ja aloitettu vähän tienpohjaa, alku- ja loppukävelylenkkiä pellon ympäri... Eilen illalla Torsten joka on liikkunut harmillisen huonosti hetken aikaa, liiteli vastalanatulla kentällä myöhäisillan dressagekeventelyssä siihen malliin, että he is back! Letkeää ja elastista :) Välillä on vaikea hahmottaa mistä Torstenin jäykkyys tulee ja millä se menee, no nyt varmasti ruokavalio auttoi asiaan, siitä lisää myöhemmin...) 

Koko aamun riehuneet poikaset ovat nyt käpertyneet sohvalle päiväunille - aika suunnata ulkohommiin. Tiedossa ainakin tarhan fiksausta... Jospa sitä jossain vaiheessa alkaisi lopullinen tarhan muoto ja paikka hahmottumaan :D Kivaa sunnuntaipäivää, just sinulle!

6 kommenttia:

 1. En kestä miten suloisia kaveruksia 😍

  VastaaPoista
 2. Rasse 😍 & Basse 😍
  Maailman ihanimmat - saat minusta syystäkin kuvata ja hehkuttaa näitä poikia! Ihanaa, että Torsten löysi taas dressyyrimuuvinsa.

  Aurinkoista alkavaa viikkoa!
  Maarit L. 😊 - lomalla seuraavat neljä viikkoa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, varmasti tulen vielä hehkuttamaan poikia lisää; ovat vaan niin valloittavia ❤️

   Mahtava lomaputki, toivottavasti säät suosii! ☀️

   Poista