torstai 28. syyskuuta 2017

Seuraatko jo heitä?

Yhteistyössä Helsinki Horse Shown kanssa

Tässä he ovat, maailman parhaat ratsastajat. 
Helsinki Horse Showhun saapuu tänä vuonna yhdeksän FEI rankingin TOP 10 ratsastajista. Koskaan ennen ei ole yhdellä kertaa nähty näin montaa tämän hetken parasta ratsastajaa Helsingissä - toisaalta viime vuonna Jäähallin areenan pohja sai FEIltä parhaimmat pisteet kaikista Läntisen-Euroopan kilpailupaikoista ja kokonaisuudessa samassa arvioinnissa sijoituimme jaetulle kolmannelle sijalle yhdessä Lontoon Olympian kanssa. Huippupohjien ja toimivuuden lisäksi kun mainitaan Jäähallin über hyvä tunnelma, niin ihmekös tuo, että maailman huiput haluavat ehdottomasti tulla kisaamaan meidän Horse Showhun!

Luvassa on siis takuuvarmasti tiukka kisa Wold Cupin osakilpailun voitosta. Sitä ennen voi vähän kurkkia näiden huippuratsastajien someen, insta kun on nykyään jokaisella ;) 
(Ja jos just sulla ei ole instaa, pääset kuitenkin stalkkaamaan tähtiratsastajien kuvia klikkaamalla nimen alla olevaa linkkiä!)  

Lorentzo De Luca, ITA


Kevin Staut, FRA


Scott Brash, GBR


Daniel Deusser, GER


Harrie Smolders, NED


Christian Ahlmann, GER


Steve Guerdat, SUI


Maikel Van Del Vleuten, NED
(Tämän miehen instassa hulvaton kilpailujen jälkeinen afterparty video, ei kyllä ratsastajasta vaan siitä toisesta tähdestä, hevosesta!)


Gregory Wathelet, BEL


Enää 20 päivää jäljellä syksyn odotetuimpaan hevostapahtumaan, whoop whoop!

Lue lisää kaikkien aikojen tähtikaartista täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti