perjantai 15. syyskuuta 2017

Ostimme oman sänkipellon

Pelto on puitu ja odottaa Torstenia sänkkärilaukalle - tänään olemme ihanan Tn kanssa kirjoittaneet kauppakirjat upeasta Midgårdin tilasta!

Ennenkuin Torsten pääsee muuttamaan meidän mukanamme maalle, täytyy rakentaa muutama karsina ja vähän tarhaa ja muuta pientä, mutta se on toissijaista, vihdoin meillä on oma koti ♥ Tänään otetaan lasilliset kuohuvaa, skål!


62 kommenttia:

 1. Eikä, niin ihanaa! Onnea ♡ Itsekin pääsin kesällä toteuttamaan haaveeni, joka on seurannut minua jo pikkutytöstä asti, kun sain kaksi hevostani omaan pihaan :) Työtä kyllä löytyy varsinkaan kun ei tee helpoimman (ja halvimman...) kautta, mutta jokainen työtunti ja penni on sen arvoista. Saanko udella, millaista talliratkaisua olet kaavaillut? Talli vai pihatto? Kuinka monta hevosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista <3

   Ihanaa, onneksi olkoon!
   Sama haave täälläkin - tosin pitäisi olla kaksi omaa hevosta ;) - ja nyt ollaan askeleen lähempänä todeksi muuttumista! Varmasti vaatii paljon työtä (ja rahaa...) mutta uskoisin, että on kaiken vaivan arvoista.

   Aika hyvin on ideat paperilla, ihan muutaman hevosen talli, ei mitään sen suurempaa. Torsten ja pari kaveria :D Mutta talvea kohti kun mennään niin voi mennä pidempikin hetki ennenkuin Torsten oikeasti pääsee muuttamaan kotiin.

   Poista
 2. Oi ihanuutta! Onnea omaan kotiin ❤

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa! Onneksi olkoon! Todellakin maljan noston arvoinen juttu! Torsten saa oman sänkipellon... 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, on tämä aika uskomatonta - ehkä sen uskoo oikeasti vasta sitten kun pääsee muuttamaan!

   Poista
 4. Eikä miten ihanaa!!❤😃 Paljon onnea teille!😘
  - Ida R.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon. Näyttää ihanalta. Ja nyt vain odotan uutisia Torstenin kaverista ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Paikka on niin hieno, livenä niin charmikas ja kaunis, en malta odottaa että pääsen kuvailemaan sitä teille paremmin.

   Ja mitä Torstenin kaveriin tulee, niin sellaisia omistajanvaihdosuutisia voi joutua odottaa pidempään, ehkä ;)

   Poista
 6. Vitsi miten ihanaa! Miljoonasti onnea! ❤️

  VastaaPoista
 7. Onpa upea tila. Ihan teidän näköinen paikka. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata elämäänne maalla. Uskon että siitä tulee hienoa. Onnea kaupoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin <3 Kun pääsimme taloon sisälle ensimmäistä kertaa, olimme täysin myydyt ensimmäisen vartin aikana. Siitä on jo puolitoista kuukautta, tämä on ollut pitkä aika olla hiljaa...!

   Mutta pian se vihdoin koittaa, elämä maalla. Luulen että tulemme olemaan enemmän kotonamme tuolla paratiisissa kuin kaupungissa, mistä selailimme myös asuntoja toisella silmällä - tai ainakin tekemistä on maalla enemmän ;D

   Poista
 8. Jeeee! Onnea, iloa ja rauhaa uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 9. Mahtava homma, itse tänään juuri kävin katsomassa myytävää maatilaa ja nyt jännitetään meneekö tarjous läpi ja muiden tarjouksien ohi, voin siis samaistua fiilikseen!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jännittävää! Pidän peukut pystyssä - tuo on niin piinaavan jännittävää aikaa :D Toivottavasti tarjouksenne menee nappiin! :)

   Poista
 10. Onnea! Kai me sitten saadaan rakennattavista asioista postausta? :) Ketä Torstenin kaveriksi sinne tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tottakai, ihan varmasti, kyllästymiseen asti ;D Mutta Torstenin kaverista en vielä oikeasti tiedä. Ensin pitää rakentaa se talli :D

   Poista
 11. Onnea!
  Miten kaunis paikka :)

  VastaaPoista
 12. Niin paljon onnea! Upean näköinen paikka!

  VastaaPoista
 13. En uskalla edes kuvitella miten upeita kuvauksia noissa puitteissa järjestätte <3 Onnea teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan täpinöissäni tuosta miljööstä, se on niin upea, kamera tulee laulamaan joka päivä :D Ja kiitos <3

   Poista
 14. Onnea. Upea paikka. Ei mikään tyypillinen "hevospaikka" vaan todella teille sopiva hieno siisti kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanasti sanottu <3 Tallistakin tulee hulppea, ainakin toivottavasti!

   Poista
 15. Ihanaa! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 16. Onnea paljon! Meillä on vielä etsintä kesken kun edellinen unelma osoittautukin kuntotarkastuksessa homeen asuinpaikaksi :(

  Saako kysyä miten paljon teillä on maata? Toivottavasti ette ole kovin hevosvastaisen kunnan alueella, voivat tehdä asioista niiin paljon vaikeampia jo ihan lantalasta, tarhoista ja suojaetäisyyksistä alkaen varsinkin jos ollaan pohjavesialueella. Meillä on pari paikkaa jäänyt katsomatta kun tontti niin pieni tai väärän muotoinen, etteivät suojaetäisyydet mm. naapurin asuintaloon täyty mitenkään jos naapuri olisikin hevosvastainen ja lähemmäksi ei saisi tulla mitään hevosiin viittaavaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, noi on just sellaisia "onni onnettomuudessa"-juttuja, hyvä että selvisi ajoissa mutta ainahan se harmittaa kun asiat ei mene suunnitelmien mukaan.

   Meillä on neljästä naapurista kahdella hevosia ja alueella muutenkin paljon talleja ja näissä samoissa maastoissa ollaan rentouduttu aikoinaan kun hevoset asuivat tässä meidän uuden kodin lähellä sijaitsevalla tallilla. Tämänkin talon ohi ratsastettiin usein, minä Torstenilla ja äitini Intolla ja jo silloin ihasteltiin upeaa puutarhaa <3
   Toki otin ennen ostoa selvää onko hevosen pidolle esteitä, eikä ainakaan silloin miltään taholta katsottu, ettei hevosia kotiin voisi ottaa. Ja varmasti joka pitäjästä löytyy ainakin yksi hevosvastainen "naapuri", toisaalta ihmisiä ei aina käy syyttäminen kun hevosihmiset luulevat voivansa tehdä mitä vaan missä vaan...

   Poista
 17. Paljon onnea teille! Näyttää aivan ihanalta paikalta <3

  VastaaPoista
 18. Hmm, tulikohan se mun edellinen kommentti perille kun kone jotenkin sekosi..?

  Ihan huippua, mahtava sijainti ja miljoo teillä kyllä Torsteninkin kelpaa tuolla asua!
  Miljoo on kyllä niin hyvä kuvaukseen, että ihan itsekin haluaisin tulla kuvaamaan.. :D
  Miten paljon teillä on tuosta kuvasta aluetta? Kun tuossahan on aika monta rakennusta, niin onko kaikki teidän vai?

  Mutta onnea uuden kodin "tekoon" ja rakentamiseen kahden Tn kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ei kyllä tullut, tsekkasin vielä roskapostin eikä mitään näkynyt :D

   Mutta kiitos!!! On se vaan upea ja nyt vain odotellaan että päästään muuttamaan ja tallia tekemään - kaikki nuo etualalla olevat rakennukset ovat meidän, ja niiden takana oleva pelto ja joki/puro. Navetasta on tehty niin pähee metalli- ja puuverstas että se jää T:lle ja sitten toiselle T:lle rakennetaan talli tuohon konehalliin. Siinä on maalattia joten aika alkutekijöistä päästään itse tekemään, toisaalta tosi kiva kun saa tehdä just sellaisen kuin haluaa ja pystyy :D

   Poista
 19. Vau!! Paljon onnea, kaunis paikka! :)

  VastaaPoista
 20. Wau, upean näköinen paikka! Hurjasti onnea!!

  VastaaPoista
 21. Voi että miten upea talo, rakastan noita taitekattoja. <3 Onnea!

  VastaaPoista
 22. Hieno mesta ja varmasti oikea unelmien täyttymys ♥ Onnea! Teettekö kentänkin tuonne vai harrastatteko sitten peltodressagea? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin uskon 🙈 Tälle talvelle ei ruveta sen kummempiin maatöihin, tässä lähellä on monta kenttää ja maneesikin, täytyy selvittää saako niitä vuokrata, ja sitten on hulppeat maastot joita luulen että tullaan kolumaan kaikista eniten, niin kivaa päästä kunnolla maastoilemaan!! :) Sitten ensi kesänä katsotaan tarvitaanko omaa kenttää, vaikka tottakai oma dressageareena olisi kiva.

   Poista
 23. Nonnih! Hieno kotitila teille löytyi ja monesti tuosta olenkin ohi ajellut, tosi kiva paikka.
  Kannattaa tosiaan ajan kanssa miettiä sitä tallin rakentamista, itse istuin persus jäässä omassa hallissa ja mietin mistä ja miten tallille neliöt otan. Lopulta ne löytyivät ihan oikeasta kulmasta ja hyvä pikkutalli tuli. Itselleen kun tekee, niin priimaahan siitä pyrkii tekemään.

  Paljon onnea ja myötätuulta teille tulevaan, elämä muuttuu melkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eira, paikka on kyllä ihana. Tuntui heti kodilta :)

   Päivät kuluu miettiessä Torstenia ja tallia :D Tulevaan tallirakennukseen mahtuisi vaikka ja mitä, paljon enemmän kuin muutama karsina mikä ajatuksissa on, mutta juuri kuten sanoit, pelkkä priima kelpaa joten rauhassa tehdään. Ei tulisi sitten turhia huteja...

   Vaikka ihan ensimmäisenä odotetaankin sitä omaa muuttoa, ei enää pitkään <3

   Poista
 24. Aivan ihanannäköinen paikka, joka heppatytön unelma <3 Paljon onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 25. Paljon onnea ihanan kotitilan johdosta! <3 Ja onnea matkaan myös talliremppa-projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Tännekin varmasti tulee lisää talli- ja muita juttuja jahka päästään muuttamaan ja aloittamaan projektien varsinainen suunnittelu :)

   Poista