lauantai 15. huhtikuuta 2017

Keskellä Suomea

winter wonderland









Täällä ollaan, Suomen keskipisteessä. 550 kilometriä ajettu ja toinen samanlainen edessä, tähän asti on ollut varsin leppoisaa :) Hassua vaan miten täällä kaukana kotoa saadaan nauttia vielä näin huhtikuussakin aivan täydellisestä winter wonderland ilmasta, puissa on kaunis kerros puuterilunta ja hankea enemmän kuin meillä etelässä on koko talvena ollut. Ja lisää pyryttää - kääk, tulikohan sitä kuitenkin pakattua turhan keväiset hepeneet matkalaukkuun ;D Onneksi kamera on kuitenkin mukana, on Suomi kaunis maa! Ja halpakin, äskettäin ohitetussa kunnassa myytiin OTK-tontteja parilla sadalla eurolla. Vähän pitkä työmatka mutta hinnan puolesta aika passeli tarjous.

Mukana muutama kuva eilisestä pääsiäisdinneristä landella, tai lähinnä sen jälkkäripuolesta. Tortillat katosivat pöydästä liian nopeasti ;) Makean nälkään marenkileivoksia täytettynä kermavaahdolla ja mansikoilla, lasi kuohuvaa ja rakkaat ihmiset ympärillä, tällaisen herkun pitäisi kuulua joka loman avaukseen! Sitä ennen tallilla Torsten sai tarhaan niin ison puun että itsekin tajusin ottaneeni liian ison rungon sahattavaksi, reidet ovat sen kiskomisesta sopivasti maitohapoilla jo ennen rinteisiin pääsyä ;D Toivottavasti seuraavaksi palaan kuitenkin tunturikuvien kanssa; laskettelukuvia tuskin on luvassa. Täytynee tästä istua hetkeksi ratin taakse; tällainen ajomatka tuntuu menevän helposti kun pääsee välillä nauttimaan vain maisemista tai laittaa silmät kiinni. Tai kirjoitella postausta :) Aamulla autossa muuten nukkui kolme neljästä, joista ainakin kaksi oli kovaan ääneen ilmoittanut ettei autossa pysty nukkumaan, heh heh. Toivottavasti teilläkin on sopivan rento lankalauantai edessä, palataan taas ♥ 

12 kommenttia:

  1. Voisitko välillä keksiä jotain uutta? Tuntuu, että sun blogi pyörii pelkästään muutaman aihealueen ympärillä. Jatkuvasti samanlaisia kuvia kattauksista, peltoratsastuksesta, maisemista ja teksti sitten niiden mukaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo on anonyymilla ongelmat. Tämähän on aivan paras blogi juuri sen vuoksi että tässä maistuu elämä. Ehkä se että joku jaksaa nähdä vaivaa hevosensa, sisustuksen, kattauksen ja ruuan eteen on jostain toisesta ärsyttävää, mutta mene ihmeessä ano etsimään jotain uutta ja tule sitten kertomaan mistä löysit. Minä nautin erikoisen upean suokin kuvista ja lifestyle osuuksista joissa ei huudeta osta osta vaan joissa on kuvia jotka voisivat tulla eteen mistä tahansa sisustus tai ruokakirjasta. Säilytä tämä ja hyvää pääsiäistä Jilla&co.

      Poista
    2. Kiitos kivasta kommentistasi - kukin tavallaan ja ainahan saa ehdottaa uusia ideoita, ei niitä koskaan ole liikaa! :)

      Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja kiitos vielä kauniista sanoistasi!

      (Mä olenkin ylemmälle anolle vastannu hassusti, se kommentti löytyy näiden kommenttien alapuolelta!)

      Poista
  2. Voi höh, onkohan mulla koskaan ollutkaan oikein muita aiheita... Eipä tähän yhteen elämään paljon muuta mahdu, ja sitä paitsi, ei sitä ihan joka päivä Lappiin ajella 😉 Enää 180 km matkaa ja ruokaostoksetkin on jo tehty, wohou! Mutta siis tottakai voin yrittää, onko postaustoiveita? 🙂 Pellolla me ei olla päästy ratsastamaan ainakaan viimeiseen kuukauteen mutta toivottavasti taas pian pohja on kuiva, koska se on ratsastuksellisesti kivempi alue treenata jo ihan sen koon takia, sieltä löytyy tilaa humppailla!

    VastaaPoista
  3. Todella jotain uutta pitäisi tulla. Et ole vielä esitellyt kuumailmapallolentoa Torstenin kanssa, et ole Kämpin keittiöpäällikkö vieläkään, sulla ei näy olevan omaa viinitarhaa edelleenkään joten voitko pliis hankkia ja tehdä noi niin sitten viitsin taas lukea tätä mämmiäblogia. Kiitos.

    ps. Hilpeää rinteiden valloitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, tässähän niitä postausideoita tulikin oikein roppakaupalla! Lupaan että ootte ekoja kenelle kerron jos moisia juttuja toteutan :D

      Mutta kiitos, rinteet valloitettu ja onneksi mentiin, oli niin hauskaa vaikka hetken sai tekniikkaa hakea (vasen jalka toimii ajatusta hitaammin, se on siis täynnä mustelmia 😂) ja hirmu kaunista kun aurinko paistoi :) Nyt vähän fingerfoodsia tekemään ja takan sytytyshommiin. Ei hassumpaa!

      Poista
  4. Tämä oli mielenkiintoinen keskustelu, kuinka paljon lukijat saavat vaatia bloggaajilta? Jos kaikilla mittareilla hyväksi todettu blogi kyllästyttää lukijaa niin pitääkö bloggaajan vai lukijan muuttua-muuttaa?
    Itse toivoisin tiheämpään päivittämistä, muuten ei huomautettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kaikkea saa pyytää ja ideoita otetaan mielellään vastaan - mulla ei tosin ole varsinaisesti ideoista puutetta, lähinnä siitä ajasta... (ja toki mun ideat pyörivät vain tämän oman elämän ympärillä 😅) Oikein harmitti viime viikolla etten kerennyt kirjoittelemaan päivittäin kun joka päivä tapahtui kivoja juttuja, koska ei ne enää viikon päästä ole hauskoja. Mutta siis kiitos, tiheämpää päivittämistä minäkin toivon ja teen parhaani sen saavuttamiseksi :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen keskustelu tosiaan. Mielestäni kukaan ei voi sanoa, että jonkun blogi pyörisi muutaman aihealueen ympärillä, jos ihminen itse ei anna niitä aiheita :D ainahan voi antaa parannusehdotuksia, mutta sillon pitää kertoa, että mitä pitää parantaa. Mielestäni jokainen ihminen saa pitää blogiaan niin kuin haluaa, tosin lukijoiden "parannus"ehdotukset mukaan huomioiden, sillä kyllähän vaihtelu virkistää aina! Ja postaustahtikin on hyvä tässä blogissa, onhan ihmisillä nyt muutakin elämää ;) Mä oon tykännyt ainakin sun seuraavista (hauskoista sekä huumoristisista) postauksista, jos niistä sais vähän ideoita tulevaan: 21 tapaa pilata kavioliitto, sinebrychoffin hevosten matkassa, hauskaa wappua!, what's in my bag?, korvapuustipäivä, sportFit, kysymyspostaukseen vastauksia (Jilla, missä kysymyspostaukset :O?), istunta-analyysia, suomen surkein kuski, synttärit, kukkahousut. Mukavaa pääsiäisen loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se menee :) Kiitos "vinkeistä", noista saa kyllä vähän osviittaa mitä olisi toiveissa - ja ootpas ollut pitkään mukana, kiitos siitäkin :) Mukavaa pääsiäistä!

      Poista
  6. Missä päin Suomea lomailette?

    VastaaPoista