lauantai 29. huhtikuuta 2017

Päiväkahvilla

Facebook nosti aamulla kuvamuistoja kolmen vuoden takaa. Olin ajatellut postailevani tänne tänään ihan jotain muuta, ja vaikka en yleensä nostele vanhoja postauksia esille, on nämä kuvat ja hetki niin rakkaita ja ainutlaatuisia meille, että ei niitä vaan voi jättää huomioimatta! 
Miten siitä on jo niin monta vuotta, vaikka ihan hetki sitten leivottiin porkkanakakkua ja sidottiin kukkakimppua ja ehkä ihan vähän jännitettiin osuisiko tarjoilut kohdalleen, että mitä Setähevonen tykkäisi :)

Ja Intohan tykkäsi. Se oli kuin kotonaan eikä hällä ollut mitään kiirettä takaisin tallille, se otti herkut varovasti posliinilautaselta ja tutkaili taloa kuin herrasmies. Torsten jos joskus olisi päässyt (ja mistäs sen tulevaisuudessa tietää :)) eteistä pidemmälle, se olisi varmasti aukaissut kaikki kaapit ja tutkinut joka laatikon, poneissa on eroa ;) Ja siinä missä Torsten on mahtava ja todennäköisesti ratsuna hieman oikeaoppisemmin töitä tekevä, oli Into paras kaikessa mihin hän ryhtyikään. Sydänystävä ja tosi Hevonen parhaasta päästä ♥

Mutta nyt sen Torstenin luokse ja sitten hakemaan kaupasta vappuherkkuja. Ihastuttavia kahvihetkiä sinulle!


Maailman parhaassa seurassa ♥8 kommenttia:

 1. Minä vuonna olet syntynyt? :)

  VastaaPoista
 2. Mä. En. Kestä!!!! 😍😍😍

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia ja ihana Into❤❤ Katselin muuten tänään vanhempia postauksiasi jostain vuoden tai kahden takaa ja kyllä muuten huomasi kuvissa kehitystä teistä ratsukkona! Torsten on kyllä kehittynyt todella paljon ihan nyt parin viime vuodenkin aikana, hän on nyt todella hyvännäköinen ja liikkuu hienon näköisesti!😊
  - Ida R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into ❤️
   Ja kiitos, myös omasta mielestä ollaan otettu melkoinen harppaus eteenpäin! Toki vielä paljon työtä edessä mutta me treenaillaan ilman suuria tavoiteaikatauluja, omaan tahtiin :)

   Poista