torstai 27. huhtikuuta 2017

Illan huvit

ja karvainen takapuoliNäin meillä ;) Kevyitä dressagehommia yömyöhään ponin kanssa, vappuleipomusten suunnittelua, kissojen rapsuttelua. Kyllä maalla on mukavaa ja vielä mukavempaa oli että unikaverina ollut Nöpö joka kehräsi koko yön tyynyn vieressä tajusi mennä kesken unien oksentamaan lattialle eikä siihen tyynylle. 

Torstenille sopi iltapuuhat, se oli maagisen hyvä. Ravissa tuntuma on ohjan paino mutta niin alkaa olemaan laukassakin. Siinä laukassa Torsten on aina ollut vähän huono vastaanottamaan mun apuja mutta eilen sai kivasti auttaa ponia niin pohkeella kuin ohjallakin, ja se kyllä näkyi. Toisinaan on ihan hyvä ottaa apua vastaan, hevostenkin ;)  Palkaksi poni sai nautiskella vihreästä ja vaikka tuosta tyylikkäästä housukuvasta voisi ajatella ettei Torstenille koskaan näytetä harjoja, niin kyllä näytetään. Ja käytetään :D Joka päivä ja jos kaksistaan ollaan tallilla niin toinen siivoaa karsinaa ja toinen vetää ponista karvaa irti. Ei selkeästi kuitenkaan tarpeeksi, piru että tuota talvikarvaa vain riittää!

Muutama tunti sitten kävin herättämässä aamu-unisen ponin ja tarjoilemassa aamupalat hevosille - mikäs siinä aamuauringossa puuhaillessa, paras tapa aloittaa päivä. Iltapäivällä sitten ratsastusjuttuja, heti töiden jälkeen. Tänään ilmassa on jo lupaus keväästä ♥
Kivaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. Loistava postaus ja loistava on muskeliTorsten, takapuolisi kruunaa kaiken. Iloista torstaita teille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Torstenilla oli myös pientä esiintymisviettiä eilen kun eräs suomitamma oli hetken samaan aikaan kentällä kanssamme 😃

   Poista
 2. Aivan mahtava kuva! LOL :-D

  Mutta ymmärrän kyllä että tekin haluaisitte talvikarvasta eroon jo pikku hiljaa. Vuokrahevosen kaula ja runko ovat jo aika silkkiset mutta karvaa lähtee silti, edelleen... Ja ne takajalkojen villahousut!

  Mutta jos näin ihania aurinkoisia päiviä kuin mitä aamu tänään lupailee niin kaipa ne loputkin talvikarvat putoavat pois.

  Iloista viikon jatkoa!
  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvinnut mennä kauppaan tallin jälkeen ;D

   Ja siis joo, en voi käsittää kauan tätä karvaa vielä irtoaa, vaikka Torsten aloitti sen ihan hyvissä ajoin! Etenkin vatsan alunen on vielä aivan mammuttikarvainen - villahousuista se on jo onneksi luopunut!

   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 3. Jillan vai illan huvit:)?
  Torsten on hienossa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii no ehkä molemmat! Torsten kiittää, laidunkautta odotellessa ;)

   Poista
 4. Wow, hienosti meette😍 ja hei, mukavaa vappua!
  -mette

  VastaaPoista