perjantai 21. huhtikuuta 2017

Perjantaikivaa

etelän lämmössä


Eilen hyvästeltiin tunturit heti aamutuimaan ja ajeltiin hissukseen kotia kohti. Kevyt kolmetoista tuntia tien päällä tuntui kropassa ja ehkä vielä tänäänkin on ollut huomattavissa pientä väsymystä. Ei millään jaksaisi pestä kaikkia toppavaatteita... Kroppa tietysti muistuttelee istumisen lisäksi myös heittäytymistaidoistani - nopealla laskulla silosääret ja pakarat on koristettu yli kymmenellä mustelmalla joista neljä on kämmenenkokoisia - eipä pääse kukaan sanomaan etten heittäytynyt lasketteluharrastukseen tosissani ;) Ja kivaahan se skimbailu olikin! Vaan mikään ei tietysti vedä vertoja Torstenin kanssa harrastamiselle ♥ Poni löytyi viikon tallivapaan jälkeen tarhasta silkkiturkkisena ja hyvin tyytyväisen oloisena elämäänsä. Koko sen olemuksesta kuitenkin huokui sellainen yltiömäinen rauha päivän arkisissa askareissa, en usko että hevosetkaan arvostavat "turhia" muutoksia elämässään. Ja sen verran poni on vuosien aikana oppinut arvostamaan laiskaa omistajaansa että kyllä se tietää kuka ne puut sinne tarhaan sahaa tai kuka nostaa kaurat viikon lomailun jälkeen takaisin normilukemiin ;)

Ponin pusuttelujen ja rennon jumppahetken jälkeen on juotu kaffet terasilla, haettu kotiin tuoreita kukkia, ajelutettu venettä ja kirjoiteltu sunnuntaidinneriä varten ostoslistaa. Ihanaa olla kotona!

Suihkun kautta nukkumaan - ihan kummallinen perjantai! Vielä rento viikonloppu edessä ja sitten takaisin arkeen ja töiden pariin, mukavaa viikonloppua myös sinulle ♥

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ❤️

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotiin! :-)

  Ihana loma: lunta, laskettelua 100% heittäytymisellä, aurinkoa, hyvää ruokaa ja seuraa - mutta varmaan ihanaa palata myös kotiin, jossa odotti se toinen T. :-)

  Mukavaa, rentouttavaa viikonloppua! Tänään tuntuu keväältä!
  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Aamulla kun heräsi ja katseli isoja lumihiutaleita kevät tuntui kaukaiselta mutta onneksi ilta-auringon jo lämmittäessä kevät tuntuu jo olevan lähempänä :)

   Poista
 3. Aivan mahtavia kuvia jälleen!😊 Sinun blogiasi lukee kyllä niin mielellään kun on kerta toisensa jälkeen erilaisia ja mielenkiintoisia postauksia, kiitos tästä upeasta blogista!❤
  Ida R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ida ihanasta kommentistasi! :)

   Poista