torstai 9. kesäkuuta 2016

Sellaista sattuu

kun palaset loksahtelee ainakin sinne päin paikoilleen


Miten niin sanonta kuin pyörällä ajaisi pitää paikkansa? Löysin itseni aivan uudenlaisesta satulasta eilen, kun treffeillä hyppäsimme Alepa-fillareiden kyytiin ja hurauttelimme pitkin kaivarin katuja. Hengenvaarallista touhua, kun ei ole kymmeneen vuoteen ajanut eikä pyörässä ollut jalkajarruja ;) Ei ihan pelkkä täti-liite tähän riittänyt, vaan ihan mummoajelijasta menisin, kuulemma, mutta sellaista sattuu.



Ja sellaista, että viime viikolla tekemäni päätös kisataan sitten myöhemmin kesällä kumottiin tänään kun ilmoitin meidät viikonlopun kilpailuihin. Alkuilta menikin sohvalla täristessä ja ratapapereita ja videoita kaivaessa, mutta nyt ratsastuksen jälkeen ei enää tärisytä. (Voi johtua myös siitä, ettei lihakset enää pysty urheilusuorituksen jälkeen liikkumaan ;)) Torsten oli reipas ja hyvä enkä minä lopettanut ratsastamasta. Olimme parempia kuin olisi odottanut, ehkä avaavat maasto- ja peltolaukat olivat tämän onnistuneen treenin salaisuus.

Tämä kuvien peltolaukkailu on tiistailta - olemme menneet tällä viikolla useampaan otteeseen ilman satulaa, koska ihana rento viikko, mutta tänään oli pakko satuloida poni rataharkkaa varten.






Ajattelin, pitäisikö kuva tällä ilmeellä ja olemuksella jättää julkaisematta, mutta jouduin toteamaan, että kyllä mä niin paljon karseampikin kuvia olen täällä julkaissut että menkööt, sellaista sattuu, aina ei voi olla tinder-pose päällä tai kieli sisällä suussa.



Ja niin, sellaistakin on tällä viikolla tapahtunut, että vuosien pohdintojen jälkeen tiedän, mitä haluan tehdä isona. Ei musta ammatiltani opettajaa tule, (vielä), eikä valitettavasti ratsastajaakaan (koskaan) mutta valokuvaajan ammatti voisi sopia (ehkä). Tai ainakin siihen on nyt koulupaikka ja kaikki mahdollisuudet, mikäli taidot vain riittävät :)


Loppuilta kuluu miettiessä, että kehtaanko mennä kisoihin naamiaisasumentaliteetilla (ilman että kyseessä on naamiaiset) sillä yksikään kilpailuvarusteistani (niistä joissa on pieni mahdollisuus saada happea jos sitä muistaa ottaa) ei matchaa yhteen, koska hmm, musta takki, sininen kypärä ja ruskeat saappaat joissa mustat kannusremmit ei vaan nyt millään mee. Ja että mistä mä löydän kermanväriset suojat Torstenille jotka sopisi sen tukkaan ja mun housuihin, koska on hirmu tärkeää että edes varusteet olisi sinne päin, kun kerran kesässä kisoissa käydään. Kääk, ehkä tässä vielä kerkeää panikoitumaan! ;)

20 kommenttia:

  1. Nämä on niin mukavia sinun postauksesi. Näitä odottelen ja nytkään en pettynyt. Ja hienolta menonne näyttää ilman satulaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, tällaisia kommentteja on aina ilo saada ja lukea :) Mukavaa viikonalkua teille!

      Poista
  2. Teillä menee kyllä Torstenin kanssa ihan superhyvin, onnea kisoihin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anki, Torsten handlaa vaikka kuski säätääkin ;)

      Poista
  3. Tsemppiä ja onnea! 😉 Tosi ihania kuvia!

    VastaaPoista
  4. Hieno Torsten.
    Miksi valokuvaaja, miksei opettaja?
    Kävitkö pääsykokeissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten kiittää!

      Jaa-a. Ehkä mä olen tehnyt opehommia jo muutaman vuoden ja tiedän about mitä se työ on; eli ihanaa ja ihania oppilaita, mitta silti se ei kuitenkaan tunnu ihan omalta. Tai ehkä olen suuruuden hullu ja haluan jotain enemmän - tällaisia nämä sijaiset aina on ;D Olen kyllä hakenut kouluun, käynyt pääsykokeissa lukematta kerran ja jättänyt toisen kerran kokonaan menemättä. Mutta kuka tietää, ehkä joskus vielä siitä ammatin haluan ja vaihdan päätöstäni - onneksi niin saa tehdä eikä mikään ole pakollista :)

      Poista
  5. Mä niin tykkään tän hevosen rakenteesta! :D Sulla on kyllä mahtava kirjoitustyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siis jos tää ois anonyymiltä tullut kommentti (eikä toista lausetta olisi mukana) olisin varma että Torsten ihan itse olisi käynyt naputtelemassa tämän kommentin :D Mutta joo, siis onhan sillä, kaulaa saisi olla vähän enemmän pituussuunnassa ja näin laidunkaudella ei tod voida puhua fitness-jutuista samassa lauseessa Torstenin kanssa :DD

      Poista
  6. Hienoja kuvia ja paljon onnea kisoihin😀

    VastaaPoista
  7. Vitsi mikä istunta! Oon niin kade ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos Suvi! :) Mutta ei kannata olla kade, Torstenilla on vaan niin kiva selkä mennä ilman satulaa että on helppo istua :)

      Poista
  8. Huomenta!

    Ihana hyvän mielen postaus ja mahtavia kuvia - kiitos taas! Ja mikä viikko Jilla: olet uskaltautunut pyörän selkään (mummoilu on ihan järkevää jos ei ole tottunut jalkajarruttomaan versioon), ilmoittautunut kisoihin ja päättänyt mikä sinusta (ainakin) tulee isona. Vau, hienoa! Onneksi olkoon! :-)

    Näiden kuvien perusteella en kyllä poistaisi mikä-minusta-tulee-isona -listalta ratsastajaa, hyvän näköistä menoa! Tykkään erityisesti viimeisestä kuvasta: Torsten ryhdikkäänä ja sinä hymyilet onnellisena - parhaimpia kuvia teistä minun mielestäni.

    Kisoissa: keep calm and ride on!

    Peukut pystyssä terveisin,
    Maarit L. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit taas ihanasta kommentistasi, nämä nostavat aina hymyn huulille :)

      Mä olin ihan vakuuttunut että pyöräily olisi ollut vaikka silmät kiinni vielä hallussa, mutta mitä vielä. Mummoilu oli pop ja jos joskus ostan oman pyörän, siinä on ihan takuuvarmasti jalkajarrut :D

      Koulupaikka oli ihan huippu uutinen, mahtavaa kun on jotain mitä odottaa ja elämälle tulee ehkä uudenlaista suuntaa.

      Kisoissakin oli kivaa käydä, olen tyytyväinen että uskalsin! Vaikkei mitään highlight-moments tullutkaan, niin tunnelma oli hyvä.

      Kivaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

      Poista
  9. Asiasta kolmanteen:

    http://www.provena.fi/osallistu-kilpailuun-provenabrunssi

    Vink vink ;)

    VastaaPoista
  10. Torsten on niin hieno! Ootte ihania :)

    VastaaPoista