perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kun pitäis



Mun pitäis kirjoittaa teille postaus. Olis ihan tosi paljon asiaakin, kerrankin. Kuskista joka maastossa melkein kaahasi (jälleen) päällemme - tästä muuten lähti poliisillekin viestiä. Siitä, miten aikataulutin koko viikon Torstenin mukaan, as always, koska sunnuntaille olisi kilpailut. Kilpailemista varten pitäisi kuitenkin maksaa hevosen vuosimaksu ;) Me ollaan sitten tehty piffitreenejä pellolla, maastoiltu, kranioitu ja valmentaja ridannut ihan vaan siksi kun voi. Huomenna on vielä oma valmennus, missä voisin kuvitella pääseväni aika helpolla. Torsten leijaili äsken valmentajan kanssa ravisulkuja, babypiffiä ja laukkaväistöjä, tosta noin vaan ja niin helposti. On ne vaan taitavia :)

Torstenin lisäksi viikolla on nautittu auringosta, ekaluokkalaiset viimeisestä maanantaista ekaluokkalaisina, tehty hitokseen duunia ja vietetty rantaelämää niin terasseilla kuin koirarantsussa.
















Torsten tepsuttelee babypiffiä...

...kunnes sillä menee herne ja sitten se tarjoaa kaikkea muuta kuin pikkuaskelia ;)



Netti on ollut monta päivää kiinni ja myös loppuilta saa mennä ilman konetta. On vaan pakko napata somersby ja kirja mukaan ja suunnata kotiterassille, koska valo ja lämpö <3 Ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

<3

14 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, se on niin hauska kun sillä menee yli niin aina etujalat kauhoen pistää menemään :D

      Ja voi, valitettavasti hevosen vuosimaksun päivittyminen lupaan vie sen verran monta päivää, että näihin kisoihin ei sitten keretty osallistua aikataulutuksista huolimatta. Eipä se poni varmaan valita kun saa viettää huomenna päivää laitumella kisojen sijaan ;)

      Poista
    2. Siis päivittyminen kipaan, autocorrect taas päällä 😄

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Upea Torsten. Pistäkää se sekopää autoilija kuriin ennen kuin sattuu jotain, täälläpäin mietittiin jo ongelma autoilijan sakinhivutusta mutta poliisin yhteydenotot rauhoittivat kaasujalkaa hevosia kohdatessa. Kypäräkamera on kiistaton todistusaineisto liikenteen vaarantamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä idea, miksen heti ajatellut kypäräkameraa! Joo, tämä on siis ihan omaa luokkaansa, muttei ehkä ymmärrä että siinä sattuu häntäkin jos hevonen tulee tuulilasin läpi - tämä asia menee joka tapauksessa onneksi poliisille ja jos ei soitot auta niin täytyy keksiä jotain muuta, onneksi oltiin kahden ratsastajan voimin tätä ääliömäisyyttä kohtaamassa niin on todistaja...

      Poista
  3. Temperamentti kohdillaan Torstenilla🦄💪🏻🖕🏻😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin!! :D mutta on se vaan niin makee ton tempperamenttinsä kanssa, siis niin kiltti mutta tarpeen vaatiessa omaa tahtoa ja ideoita löytyy 😅

      Poista
  4. Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen ♥ Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis - ja me pidetään nää onnentoivotukset mukana sitten seuraavien kisojen kohdalla, näihin kun ei sen vuosimaksun takia keretty osallistumaan :)

      Poista
  5. Onnea kisoihin!Ihania kuvia💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos onnentoivotuksista, otan ne käyttöön sitten kun kisoihin asti päästään :)

      Poista
  6. Ah, ihana, ihana Torsten! <3 Herra on niin komea ja kyllä sitä suomipojalla pitää luonnettakin olla. Jäin kyllä tuijottamaan tuota herne nenässä -kuvaa pidemmäksi aikaa, mielipide tulee kyllä selvästi ilmi... ;-)

    Paljon onnea tuleviin kisoihin! Liitelette kyllä ruseteille tällä menolla. Ihana hevostäyteinen viikonloppu jatkuu vielä illalla koulupienryhmässä.

    Hyvä, että selvisitte säikähdyksellä ikävästä kohtaamisesta ja toivottavasti kuski ottaa opiksi. Täytyy sanoa, että ihan tarpeeksi pulssin nostattavia läheltä piti -tilanteita tulee jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa (merkityllä!) ratsastuspolulla. Huh. Onni on järkeä hevonen ja jokseenkin nopeat refleksit.

    Suloista sunnuntain jatkoa!
    Maarit L. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, Torsten on niin hauska kun sillä menee yli. Se ei kyllä yritä pahemmin ryysiä tai mitään muutakaan, näyttää vain oman mielipiteensä herkästi silloin kun ei täysin ymmärrä mitä siltä halutaan :) (ja silloin kun joku asia tuntuu liian rankalta... :D)

      Ja kiitos, toivon myös ettei kuski aiheuttaisi enää vaaratilanteita hevosia kohdatessa. Kyseessä on kuitenkin yleinen, paljon liikennöity tie jossa kulkee myös paljon lapsia, joten kaikki tällainen tyhmyys on kyllä niin turhaa - ja muiden autoilijoiden kanssa ei ole mitään ongelmaa, vaikka osa ei välttämättä ymmärräkään hidastaa, mutta ei myöskään aja kiinni hevoseen...

      Poista