maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pilvenpiirtäjiä

Dubain yöelämää ja arvonnan voittajat





 
Ihanan Helsingin rakennukset vaikuttavat just nyt melko pieniltä - nämä muutamat hassut kuvat on otettu täältä meidän parvekkeelta. Ja pieniähän nämäkin pilvenpiirtäjät ovat, verrattuna maailman korkeimpaan rakennukseen, joka oli mahdotonta saada kokonaisena kuvattua. Täällä on muutenkin paljon isoja asioita, kuten maailman isoin kultasormus, maailman isoimmat ostarit ja todennäköisesti myös paksuimmat lompakot, kuuluu kulttuuriin. Ei tätä kaikkea voi ihan kunnolla käsittää.

Suomen isoimpien hevosmessujen lippuarvonta päättyi seuraavanlaisesti;

Liput kyllä kelpaisi! :)
saila.kallonen@hotmail.com

Mukana! :) Sara / pajusensara@gmail.com
Mukaan arvontaan
anna.mennola@gmail.com
Onneksi olkoon, laitattehan osoitetietonne tämän maanantaipäivän 14.3. aikana, niin saan laitettua liput eteenpäin. Muussa tapauksessa arvon liput uudelleen.
Täällä jatketaan lomailua ja palataan sitten loppuviikosta - kaikesta luxuksesta ja suuruudenhulluudesta huolimatta koko kaupungista puuttuu vierailijoille tarkoitettu Wi-Fi, tämä on kunnon vieroitusviikko somesta ;) Vastaan edellisiin kommentteihin siis ihan viimeistään loppuviikosta - siihen asti, ihanaa viikon alkua sinulle! :)

14 kommenttia:

  1. Onpas mulla nyt arpaonnea, voitin Kaktun blogin arvonnassa liput Helsingin messuille ja nyt sinulta Tampereelle. :) Kiitos ja ihanaa lomaa Jilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ehkä sun pitää laittaa Eurojackpot vetämään huomenna, jospa 61 miljoonaa pamahtaisi ;)

      Poista
  2. Pramea maisema, hyvää lomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä henkeä salpaavan upeat maisemat, näihin ehdottomasti vielä uudestaan.

      Poista
  3. Miten keksit lähteä Dubaihin? Miten matkustit, missä hotellissa asut? Näkyykö siellä hevosia? Kuka hoitaa Torstenia lomasi ajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävän kanssa lähdettiin ja hänen perheen luona asuttiin, joten päästiin kokemaan ihan erilaista elämää kuin hotellissa olisi ollut. Hevosia käytiin katsomassa isolla paikallisella tallilla opastetulla tallikierroksella, se oli hienoa, hulppeat oli treeniolosuhteet - ylipäätänsä hevosten elämästä jäi positiivinen maku suuhun, mikä ehkä jopa vähän yllätti. (Kaikki tarhaa, polohevoset laumassa, heinää aina edessä jne jne.) Äitini hoiti Torstenia loman ajan :)

      Poista
  4. Wow, upeat maisemat! Mäkin tahdon ulkomaille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä oli kyllä kaiken vaivannäön arvoinen reissu, huippua oli! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia sun blogissa. Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Windowsin omaa käsittelyohjelmaa, lähinnä siis suoristan horisontit ja lisään kontrastia, muuten täällä ei kuvia käsitellä. (Koska ei osata ;))

      Poista
  6. Mä olin koko hiihtoloman ensimmäistä kertaa Dubaissa! Juuri kävin näillä samoilla paikolla ja jopa korkeimmassa rakennuksessa, Bjur Khalifassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, me ihasteltiin tuota kyseistä rakennusta vain alhaalta käsin, oli se hulppea! Marina oli kyllä ihan huippumesta asua :)

      Poista