sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivän iltana



Rakastan suunnitelmia ja niiden tekemistä. Suunnittelen yleensä tänne blogiinkin ainakin viikkoa aiemmin mistä tulevalla viikolla voisin kirjoitella. (Jep, mun paperikalenteri pitää sisällään lähinnä Torstenin ja blogin ohjelmaa...) Sääli, ettei mun suunnitelmat yleensä koskaan pidä paikkaansa.
 
Vähän niinkuin tänään. Sunnuntai on sellainen päivä, jolloin en yleensä ole töissä, paitsi satunnaisesti tallilla, joten aikaa luulisi olevan. Aamu valkeni kuitenkin vähän vähemmän mairittelevassa olossa ystävän luona - me oltiin parannettu maailmaa edellisenä iltana monen tunnin ajan, tilattu yöpizzaa ja chillattu ulkoporealtaassa kolmelta aamulla. Maailma oli ehdottomasti parempi paikka aamulla, vaikka olo olikin vähän heikompi ;)
 
 
Isänpäivän kunniaksi tehtiin päivällä koko perheen voimin ruokaa ja kasattiin Banoffeepie. Ennen illaksi jo kauan sitten sovittuja treffejä lähdin tervehtimään Torstenia. Sadekeli ajoi meidät maneesiin liikkumaan ja olimmekin siellä pyöreät kaksikymmentä minuuttia - onneksi eilen käytiin reippaalla maastolenkillä valoisaan aikaan. Kuolaimena mulla oli tänään toista kertaa hackamore, joka nyt ei varsinaisesti ole meille mitenkään edustava kuolain :D Etupainoiset kilometrit on aika turhia.
 
Kerkesin hyvissä ajoin treffeille, laittautuminen vain jäi väliin. Sillä nyt sinällään ei ole merkitystä, koska tää deitti suoritettiin ruudun välityksellä, siis Cheek telkkarissa ja minä sohvalla. Ihan täydellistä, vaikka itse sanonkin.
 
Ja kuinkas kävikään, mun tälle päivälle suunniteltu postausaihe on edelleen luonnoksissa eikä mielessä liiku mitään järkevää. Lupaan että ensi kerralla palaan järkevämpien juttujen kanssa tänne. Ehkä ;)

 
Mutta nyt, oikein lämmintä isänpäivää ja rentoa sunnuntai-iltaa!
 
P.s. Kiitos kaikille ketkä viettivät täällä perjantai-iltaa, oli kivaa!
P.p.s. Playssonin blogigaalan Top 10-listan kärkipaikka on tällä hetkellä tällä blogilla. Oumaigaad. Kiitos, kiitos tuhannesti <3 Vielä viikko aikaa äänestää ehdokkaita!

11 kommenttia:

  1. Kärkisijalla, mahtavaa Jilla!
    Talviaika tappaa maastoilun, viikolla on aina pimeetä kun tallille kerkeää ja viikonloppuisin on hirvestys joten metsään ei pääse. Ankea syksy, maneesin kiertäminen on turhauttavaa jos sitä joutuu joka päivä tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, wauwau :))

      Meillä _onneksi_ ei ainakaan vielä ole hirvestys maastoiluun vaikuttanut. Viikonloppuna oli aika ihanaa baanattaa innoissaan olevalla ponilla :) Koska maastoilu on vaan niin must maneesin rinnalle, ilman sitä ei selviäisi...

      Poista
  2. Jippii, onnea kärkisijasta Jilla!!
    Teetkö joulukalenterin tänä vuonna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mette! :)

      Tämä joulukuu yllättää mut jo toisena vuotena putkeen, eikä tänäkään vuonna ole joulukalenteria tulossa. Valitettavasti!

      Poista
  3. Kauniit suitset ja mallit.

    VastaaPoista
  4. Ihana koira, ihana hevonen ja ihana Jilla!

    VastaaPoista
  5. Söpö Jilla :) mikä toi sun kypärä on? On pitänyt jo monesti kysyä, mutta aina unohtuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :D Se on Prestigen kypärä, mun mielestä tosi kivan näköinen vaikka jo tälleen viiden vuoden käytön jälkeen sametti alkanut vähän rispaantumaan...

      Poista
    2. No mä kanssa ajattelin, että ei se Owen ole! Kiitos tästä, ei tarvitse enää väännellä otsaa kurtussa kuvia katsellessa kun en ole osannut päättää mikä se on :D Mutta joo, toihan on tommonen klassisen kaunis ja pienet rispaantuneet kertoo vaan koetusta elämästä ;)

      Poista