sunnuntai 1. marraskuuta 2015

12.12.

Joulukuun 12 päivä Playsson järjestää Blogiexpo-tapahtuman Tampereella. Hevosista ja hevosblogeista kiinnostuneille suunnattu tapahtuma on ensimmäinen laatuaan, ja myös minä olen tapahtumassa mukana. Juontajan roolissa ;) Onneksi ei tarvitse yksin jännittää lavaesiintymistä, sillä myös Kaktu on mukana juontamassa.
 
http://blogit.playsson.net/blogiexpo2015-ehdota-omaa-suosikkiasi/
 
Tapahtumaan jännitystä tuo myös se, että tilaisuudessa palkitaan vuoden parhaat hevosblogit. Muoti, sisustus- ja lifestyleblogeja on palkittu jo useiden vuosien ajan, ja on hienoa, että nyt myös hevosbloggaajat saavat työlleen sellaista extra-arvostusta, mitä ei aiemmin ole ollut. Expossa palkitaan blogeja neljästä kategoriasta;
 
Hyvän mielen blogi
Ehdota tähän blogia, joka huokuu mielestäsi hyvää mieltä ja positiivisella tavalla inspiroivaa fiilistä. Hyvä mieli voi syntyä lukijalle mistä tahansa - miellyttävästä tai hauskasta kirjoitustyylistä, bloggaajan ystävällisestä asenteesta, positiivisesta energiasta tai värikkäistä kuvista. Mikä juuri sinulle tuottaa hyvää mieltä?
 
Visuaalinen blogi
Ehdota tähän blogia, joka näyttää aina yhtä upealta. Visuaalisin blogi koukuttaa lukijansa huolitellulla ja taidokkaasti tehdyllä ulkoasulla ja kauniilla kuvilla. Mikä blogi on sinun mielestäsi kaunein katsella?
 
Ratsastusinspiraatio
Ehdota tähän blogia, josta saat inspiraatiota omaan ratsastukseesi. Ratsastusinspiraation parasta antia ovat ehkäpä analyyttiset treenipostaukset, ratsukon kehityksen seuraaminen tai tehokkaat treenivinkit. Mikä juuri sinua inspiroi ratsastamaan paremmin?
 
Vuoden tulokas (blogi aloitettu aikaisintaan v. 2014)
Ehdota tähän vuonna 2014 tai sen jälkeen aloittanutta lupaavaa uutta blogia, jonka uskot vielä kiipeävän Suomen blogitaivaan kärkikaartiin. Syynä voi olla mikä tahansa, mutta yksinkertaisesti tämä blogi on tuore, kiinnostava ja kehityskelpoinen. Mikä uusi blogi ansaitsee sinun mielestäsi tämän tittelin?
 
Nyt on teidän vuoronne ehdottaa, mitkä blogit ansaitsevat paikkansa parhaimpien blogien joukossa. Jokaiseen kategoriaan valitaan ehdolle kolme eniten ääniä saanutta blogia - yksi blogi voi olla ehdolla vain yhdessä kategoriassa. Näiden neljän kategorian voittajat valitaan yleisöäänien sekä raadin pisteiden perusteella. Mukana on myös yleisöäänestyksen suosikkiblogi, jonka voittaja valitaan pelkästään yleisöäänien mukaan.
 
 
Blogiehdokkaita voi käydä jättämäsä 15.11. asti Playssonin sivulla äänestyslomakkeella, ja sinne pääset tästä. Blogien palkitsemisten lisäksi tapahtumassa on mukana vaikka ja mitä mahtavaa - pysy kuulolla ja tule mukaan! :)


14 kommenttia:

  1. Hienoa että hevosblogeja aletaan arvostamaan! Äänestän sinut kolmeen kohtaan ehdolle, koska blogisi vain on niin kaunis hyvänmielenblogi josta saa myös oivia ratsastusvinkkejä, toivottavasti se että olet myös juontaja ei plokkaa sinua pois ehdolta?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mielestä on myös hienoa, että tällainen palkitseminen bloggaajille järjestetään :)

      Kiitos kaunis kommentistasi ja äänistäsi. Juontajan rooli ei poista mahdollisuutta olla mukana äänestyksessä, vaikka niin alkuun ajattelimmekin. Koska tapahtumassa on mukana toivottavasti mahdollisimman paljon bloggaajia, olisimme joutuneet poistamaan äänestyksestä melkoisen liudan nimiä... Joten kaikkia blogeja voi käydä äänestämässä ehdolle :)

      Poista
  2. saako tästä kirjotella omaan blogiinkin juttua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa ja myös tuota banneria saa kopioida omaan blogiin jos haluaa! :)

      Poista
  3. Ihmettelen jos et ole sijoilla, blogisi on ihana<3

    VastaaPoista
  4. Juu, mun ehdokas kolmeen ensimmäiseen kategoriaan on Jillan blogi. Ansiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, loistavaa! :D Siis jos täältä saa hyvää mieltä ja ratsastusinspistä. Kuvistahan kaikki kiitos menee äidille :))

      Poista
  5. Kyllä! Oli käytävä äänestämässä kolmeen ekaan Jillan blogi. Yksinkertaisesti paras ja kaikki kriteerit täyttävä 😊 -Illi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos sinulle :) Olen ihan hämilläni, mutta mahtavaa! :D

      Poista
  6. Äänestetty kolmeen ensimmäiseen Jillan blogia. Perustelut; koskaan en ole pettynyt kun Jillan blogia olen lukenut. Teksti on oivaltavaa, hevosta ja kanssaihmisiä kunnioittavaa, lukijat huomioonottavaa. Kuvat tavallisissa hyvänmielen kuulumispostauksissakin laadukkaita ja hevosta arvostavia. Sitten on erikseen ne kuvat joita ei missään muualla hevosmedioissa saati satukirjoissa esiinny, kahvihetkiä, puutarhakutsuja, joulukuvia. Upeita kuvia jotka kertovat hevosten ja niiden omien ihmisten välisestä luottamuksesta ja rakkaudesta enemmän kuin tuhat sanaa.
    Jilla, kävi blogigaalassa miten tahansa, blogisi on minulle ja monelle muulle aina se numero 1eikä blogillesi ole kilpailijoita luokassa "Joka kerta elämys"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että tällaisen kommentin jälkeen mä olen jo voittaja, kävi gaalassa sitten miten vaan. Kiitos kaunis sinulle :)

      Poista
  7. Upea juontajavalinta, tämän aurinkoisempaa saa hakea! :) Toivottavasti ehdin paikan päälle, tämä olisi kiinnostava tapahtuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, saas nähdä miten siitä juontamisesta selvitään 😅 Toivottavasti kerkeät paikalle! :)

      Poista