perjantai 7. marraskuuta 2014

Aikuisten ponien karkkipäivä


Torsten the lellihevonen on naminsa ansainnut. Tänään mukaan kaupasta tarttui uusi lelu (vanha kun antoi jälleen periksi Torstenin hampaille :)), johon uusia namimakuja on kivempi laittaa roikkumaan. Mustikkaa, caramellia ja ruohoa. 

Olisi kiva nähdä Torsten sen nautittua ruoho-tikkarinsa. Että jos karsinasta löytyy kovin hilpeä ponny, niin ehkä omistajan pitäisi olla ensi kerralla myös mukana maistelemassa ja haistelemassa kyseistä makua ;)

Vaan tänään sekä allekirjoittanut että sen poni viettävät illan ihan toisenlaisten aineiden parissa. Torsten kännissä, vanhempi doupattuna allergialääkkeillä. Mitäpä sitä ei tekisi siistin brasilialaisen eteen? ;) Voi sitten loppuillasta sylkeä karvaa, nenä punaisena kotisohvalla. Vaan sopiihan sekin, näin nenäpäivän kunniaksi. 

Joten hulvatonta perjantaina, juuri sinulle !

10 kommenttia:

  1. Jillan ihana blogi, hymy huulilla saa lukea! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä - jälleen kerran! ;)

    VastaaPoista
  3. En olisi koskaan arvannut kenenkään saavan näin mielenkiintoista postausta Likitistä, mutta näköjään sä pystyit tähänkin! :--D Hauska postaus, jälleen!

    VastaaPoista
  4. Saat likitistäkin hyviä postauksia! Ja mene ihmeessä maistelemaan likittiä Torstenin mukaan. Likit on oikeasti hyvää.
    Nimimerkillä: likit-levyn päivässä yksin syönyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy myöntää, että kyllä aina kateellisena tuoksuttelen ja ehkä vähän maistelenkin Torstenin likittejä ;D

      Poista
  5. Olet todella hyvä kirjoittamaan blogia,tätä tekstiä on upea lukea!

    VastaaPoista