lauantai 15. marraskuuta 2014

Haikkon kartanolla

ja vanhassa Porvoossa pikkujouluissaPikkujoulut, jotka sisälsivät paljon naurua, hyvää ruokaa ja kohtuudella kuplivaa. Tanssimista ikivihreiden biisien tahdissa, kartanon maisemien ihastelua ja luksuksesta nauttimista. Yltiösiirappimaisen aamupalan, jossa onnistuin maustamaan myös pekonit vaahterasiirapilla. Ei hassumpaa ;)
Muutaman tunnin happihyppelyä Porvoon vanhassa kaupungissa ennen yhteistä lounasta. Ikkunaostokset on pop :) Paitsi että, eihän kukaan kunnollinen ja tunnollinen hevosomistaja tule tyhjin käsin tallille vapaapäivän jälkeen, joten Torsten sai oman lepyttelylahjansa lastentarvikeliikkeestä ;)

Nyt ponny kyytiin ja suunnaksi Hyvinkää - voisi sitä huonomminkin lauantai-illan viettää kuin opiskellessa ratsastuksen saloja vanhemman herrasmiehen, Grantin seurassa ! :)) 
(kysykää vaikka iskältä, joka lähtee kuskiksi että pikkujoulujuhlija saa ottaa päikkärit ... ;))

Ihanaa lauantai-iltaa <3

10 kommenttia:

 1. Olet kyllä taitava kuvaaja! Mitäs Torsten sieltä lastenliikkeestä sai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Torsten sai oman kalenterin joulun odotusta varten :)

   Poista
 2. Kaunista, ihana valo marraskuun kuviksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aurinko olisi tietysti auttanut asiaa ;)

   Poista
 3. Moikka! Löysin blogisi blogitallin kautta ja tykästyin heti! Blogisi vaikuttaa todella iloiselta ja rennolta, ja hevosesi on kyllä todella suloinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän ja vien kehut Torstenille :))

   Poista
 4. Olen jo tästä aikaisemminkin kirjoittanut, mutta pakko se on vain lisätä uudestaan. Olet kyllä niin kaunis ja tuo sinun hymy pukee niin täysin. Joka kerta katson blogisi banneriakin ja mietin, miten joku voi olla niin luonnollisen kaunis ja tuo hymy. Olen kyllä kateellinen. :D Mutta hymyilet ihan sisältä saakka ja se näkyy silmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos kauniista kommentistasi :D Kyllä pistää hymyilyttämään ;)

   Poista
 5. Tutut on maisemat! Pakko sanoa 18 vuotta (koko ikäni) Porvoossa asunneena, vanha kaupunki on aina yhtä kaunis! (: Etenkin joulun alla kun tulee jouluvalot ja vähän hämärää ja lunta maassa, aivan täydellistä. Ja paljon hyviä pikku puoteja vanhassa kaupungissa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kaupunki on kyllä niin kaunis, kaikkina vuodenaikoina! :)

   Poista