maanantai 21. lokakuuta 2013

Valokarnevaali

Hulppeat valot, ystävien seura, vuoristoradan hurma, Paula Koivuniemi ja Aikuinen nainen, muutama kymmenen kappaletta jäätyneitä sormia & varpaita, satoja ihmisiä ja ilotulitus. Siitä oli Lintsin valokarnevaalien päätöspäivä tehty! Ja hauskaa oli :)
Pieni tarkennusvirhe ...


Paikalla oli paaaaaljon kuvaajia - joista vähintään joka toisella oli mukana jalusta. Allekirjoittanut kuului siihen puoliskoon, kenellä ei ollut jalustaa mukana. Olisi kannattanut :)) (Ensin sellainen pitäisi kyllä omistaa.)

Energistä Uutta Viikkoa! 

20 kommenttia:

 1. No aikas hienoja kuvia olet ilman jalustaakin saanut! Minkälainen kamera sulla on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Yleensä käytän äidin kameraa, eli Nikon D300S, mutta runkoa tärkempää on teräväpiirtoinen ja valovoimainen optiikka :)

   Poista
  2. Mitä putkia käytit noissa rakettikuvissa? :) Ihan älyttömän hienoja kuvia, en ole koskaan onnistunut kuvaamaan raketteja vaikka monta vuotta olen kuvaamista harrastanutkin! :D Sattuisitko muistamaan (tai näkeekö kuvien ominaisuuksista) että millaisilla asetuksilla olet ottanut rakettikuvat? :)

   Poista
  3. Kiitos, ja anteeksi että kesti vastaus! Rakettikuvat on otettu AF-S Nikkor 24-70 mm f2.8 putkella. Aukko oli 2.8, ISO luku oli 200 - 800 välillä, suurimpaan osaan kuvista kamera oli pystynyt pitämään ISOn alhaalla. Valotus kaikissa rakettikuvissa oli 30.

   Poista
  4. Okei, kiitos! :) Pitääkin sitten kokeilla noilla asetuksilla ensi uutenavuotena ;)

   Poista
  5. Niin siis sori valotusaika oli 30. Ja valkotasapaino pilvinen :)

   Poista
 2. Upeita kuvia, oli jalustaa tai ei!!

  VastaaPoista
 3. Tää ois niinku sanaton ja silmät seljällään kuviesi äärellä !!!
  Todellakin tykkään !!!

  VastaaPoista
 4. Wau kauniita kuvia :) ~Sonja

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Oletko opiskellut valokuvausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole, kotona olen kuvaillut vuoden ajan, parisen kymmentä kertaa harjoitellen omalla kameralla ja nyt tänä kesänä olen sitten saanut ottaa äitin kameraa lainaksi tapahtumiin etc ! Tämä taisi olla kymmenes kerta kun tämä kamera oli mukana :) Mutta mulla on tarkka visio siitä, miltä kuvan kuvan tulisi näyttää!

   Poista
 6. Vau, mitä kuvia!!! Lintsin valokarnevaali on kyllä todella näyttävän näköinen, yhden kerran olen siellä vieraillut ja olisi kyllä ehdottomasti pitänyt tänäkin vuonna mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on mahtava tapahtuma! Viime vuonna olin ensimmäisen kerran, ja varmasti yritän tehdä tästä jotenkin perinteen :)

   Poista
 7. Hei,
  mitä loimia käytät sun hevosilla (ilmeisesti loimitat niitä?). Näyttävät olevan edestä leveitä ja muhkeaniskaisia, mutta kuitenkin lyhytrunkoisia, etsin omalle "Torstenin malliselle" cobille loimea ja kaipaan vinkkejä, kun mikään loimi ei tunnu istuvan oikein, kaikki kokeilemani loimet ovat olleet mallia silakka. (wb,masta,rainbuster,termomaster)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua puuhaa tuo sopivan loimen metsästys ;) Hyväksi olen todennut Eskadronin tallitopat, ne istuu hyvin kun eivät ole liian pitkiä tai kapeita ! Ulkoloimina Bucas ja Hansbo toimii :)

   Poista