maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kolme tuntia

Perjaintai-lauantai välisenä yönä nukuin tunnin. Huomasin, että aamutalli ja heppojen ratsastelut oli melko raskasta, joten päätin nukkua seuraavana yönä enemmän. Nukuin kaksi tuntia. 

Olo ei siis tänään ole ollut pirteä saatikka freessi. Aamutalli ja kolmen hevosen ratsastus helteessä sujui kuitenkin hyvin. Lainaruunalla ratsastelua, Intolla kevyt maastolenkki ilman satulaa, Torstenin palauttelu takaisin työelämään. Täytyy sanoa, että on mulla vaan hienot pojat! :) 

Lainaruuna

Into nyt on aina vaan niin mainio. Maastoilu on superrentoa Sedän kanssa ! Semmoista, missä pystyy joko ajattelemaan rauhassa uudelleen mieltä painavia asioita tai tyhjentämään mielen totaalisesti kaikesta turhasta. Into kyllä kuuntelee, oli kyse sitten turhan päiväisestä jaarittelusta tai synkimmistä ongelmista. Ja onhan Sedän kanssa tehdyt lenkit kovin huumorin täytteisiä(kin), kun I katselee ihan jokaista puskaa ja pikkulintua ... ;) Aina valpas! 


Torstenille loma oli tehnyt hyvää. Alkuravit oli sellaista pitkin ohjin humputtelua - tämä tosin johtui vain ratsastajasta ;) Keventäen taivuttelin ponia paljon, ja T oli kivan notkea enkä huomannut mitään suuria jumeja. Tämän jälkeen tein siirtymisiä ravin sisällä, ja ponihan pompotti! Vastasi hyvin sekä eteen ajavaan että pidättävään apuun. Muotoa en kuitenkaan pyytänyt missään vaiheessa kovin korkeaksi. Laukkaan oikealle olen super tyytyväinen, vasempi olisi voinut olla parempaa, mutta vasen onkin Torstenin heikompi puoli. Torsten taisi itsekin olla tyytyväinen suoritukseensa, kun käveli niin polleana loppukäyntejä maastossa ja kerjäsi Pullavaa tallissa. Pullapoika <3 nbsp="" p="">






Joo, jospa sitä nyt suuntaisi vaikka petiin, kun on muutaman tunnin ihastellut (valitettavasti vain) telkkarin välityksellä Tom Cruisen voittamattomia lakimies-taitoja ... Ja ehkä noin niinkuin muutenkin, nukkuminen olisi hyvä vaihtoehto ;) Palaillaan huomenna Antti-raportin kera :)

2 kommenttia:

  1. Hieno helteinen viikonvaihde takana. Tosin olisi ollut mukavampaa jos aamutalliseurana ei olisi ollut zombie ;)
    Ens kerralla kun päätät valvoa pari vuorokautta putkeen niin varoita, tiedän pysyä pois tieltäsi. Edes äidinrakkaus ei auta sietämään yliväsyneen härkäpään seuraa ;)

    Onneksi suomipoijat ovat kuitenkin aina hyvää seuraa. Parhaat <3

    Ja lainaruuna on sellainen yleisönsä ottava Persoona, ettei toista samanmoista ole. Varsinainen vilkkusilmäinen velikulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, joskus on hyvä testata omia rajojaan valvomisen suhteen ;)

      Poista