lauantai 29. joulukuuta 2012

Hit, hit, hit

Wou, paljonko täällä on käynyt vierailijoita eilen! Rikottiin jonkun näköinen oma ennätys, kun miltein 900 hittiin päästiin. Kiitos, toivottavasti viihdyitte ;) 

Joulukoristeiden aika ei ole vielä ohi!
Kun me ei joulunpäivinä lähdetty mihinkään, niin eilen sitten suunnistimme leffaan ja syömään Vn kanssa. Ihana gourmet-illallinen, Pizza Hut osaa ;) Mä ajattelin lähettää niille kyllä palautetta, että voisivat vähän laajentaa, ja tuoda pisteitään vaikka espoon lepuskiin, mielellään kävelymatkan päähän työpaikalta. Ja miksei tänne landellekin. Mulla ei olis mitään sitä vastaan. 


Toki leffaan pitää popcornia ostaa, vaikka olisikin juuri syönyt. Sitä vartenhan sinne mennään, vai? Ja kyllä, tälläkin kertaa, popparit voitti leffan. Rakkauden pelikenttä, kyllä sen kerran katsoi ja sali nauroikin (hmm, ainakin minä) muutamaan kertaan, mutta ei sitä välttämättä tule enää uudestaan katsottua. 


Tänään onkin sitten ihan luvan kanssa voinut vain olla. Heti aamutallin jälkeen ;) Siivouksesta suoriuduttuamme, pääsivät ponnyset maastoon. Tehtiin 14 km lenkki, ravailtiin ja laukkailtiin ja vain nautittiin satumaisemista. Tänään on ollut semmoinen winter wonderland-ilma. 



Iltapäivällä hyppäsin vielä lainaponnyn kyytiin. Tammalla on oikein lennokkaat askeleet, heti kun moottori lähtee oikein käyntiin. Kouluratsastusmoodi on vain tälle pooloponille hieman haastavampi juttu; vai onko joku teistä nähnyt pooloponin kulkevan pää ryntäissä?  ;)


 Voi että, mä niin rakastan tätä sohvaa. Ja musta tuntuu, että se rakastaa mua takaisin. En millään viitsisi lähteä sen luota, ja jos pakon edessä se on tehtävä, tulen kyllä heti takaisin sen luokse. Silloin se on tietysti aina vähän viileämpi mua kohtaan, mutta onneksi lämpenee nopeasti. Voi, tosirakkautta ei voi olla huomaamatta, vai mitä sanotte? :) 

8 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoinen blogi sulla, suomenhevosen kun itsekkin omistan ;) Liityin lukijaks =)

    ~ Hanna-Mari / http://marliinu.blogspot.com>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät!:)

      Mäpäs käyn kurkkaamassa, suomipojat kiinnostaa aina! :)

      Poista
  2. Aitoa ikuista Rakkautta. Reippaita maastolenkkejä JA sohvan syleilyä kohtaan :)
    Kun listaan lisää vielä rakkauden ruokaan, niin mitä muuta sitä tarvitseekaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taas mä täällä tosirakkauden luona, joskin se varmaan ottaa musta eron jos en ihan kohta mene suihkuun ... Ja ruokaakin tulossa, se puuttui ehdottomasti eiliseltä listalta ! (ehkä siksi, kun en muistanut syödä, kun vaan nukuin... )

      Poista
  3. Pooloponi meni kyllä mallikkaasti :-), ihan kouluponina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosi ;) Mutta kyllä se väläyttelee kivoja pätkiä, tänään vielä enemmän!

      Poista
  4. Siis 900 hittiä päivässä?? Huh huh! Oliko joku tietty hakusana jolla oli päädytty sun blogiin? Ne voi olla joskus aika hauskoja :-D Mulla oli kerran joku eksynyt mun blogiin hakusanoilla "siljalle piiskaa"... Ei varmaan löytänyt sitä mitä etsi :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! HT.netistä suurin osa, ensin ajattelin kauhulla, että uuh, mitäköhän haukkumista sinne on kirjoitettu, mutta ei, siellä olikin topikki, missä kyseltiin hienoimpia harrastesuomiputteja :) Oli aika hieno fiilis siis!

      Joo, joskus on kyllä tullut sellaisia hakusanoja, että aivan varmasti ovat pettyneet Googlen nokkeluuteen päätyessäänkin mun blogiin. Ei vaan yhtä hämmentävää vielä kuin tuo sinun tulos ;)

      Poista