lauantai 8. joulukuuta 2012

8. luukku

Boring luukku

Lauantain sekametelisoppa

Voihan ketutus. Olisi pitänyt vain laittaa hiukset kiharalle, meikit naamaan sekä blinbling korkkarit jalkaan ja lähteä kaupungin yöelämään, niinkuin alkuperäinen suunnitelma olisi tehnyt.
Mutta ei! Tämä tyttö oli niin väsynyt talleilusta, että mä totesin jääväni kotiin vähän kuvailemaan. Kun onhan täällä nyt ihan nättiä! Vaan kuvista ei tullut nättejä... Puh ja pah ja plaah. Hiton vaikeaa, sanon minä.
New York sai valot!




















Onneksi ponnyt oli ees jees, Into kyllä vähän rasittava, mutta T perjaatteessa kiva. Oma istunta kaipaa nyt vain kipeästi apua, pompin kyydissä kuin mikäkin porkkanasäkki, ja uuh, me tarvitaan apua myös siirtymisiin! Istuntani takia liike jää vähän paikalleen, eikä etene tahdikkaasti eteenpäin. Alla vähän videonpätkää, lupaan sitten tulla laittamaan parempaa videota kun saan istuntani takaisin edes siihen normaaliin ruotuun ;)



Kävin mä sentään tänään vaihtamassa Lohjan K-maataloudessa yhden Eskadronin tallitoppiksen ehjään versioon. Torsten + yksi yö = koko loimi oli lähtenyt purkautumaan liitoksistaan. Kun jo viime talvena ostettiin samanlaiset, tosin eriväriset, eikä Inton uusin ostos ollut mennyt miksikään, uskalsin siis vain vaihtaa loimen uuteen. Eskadron sopii malliltaan parhaiten mun pojille, kun ne ei ole mitään hameita, kuten esim. Hansbon tallitopat. Heiltä taas ulkoloimet ovat toimineet hienosti, ja molemmilta pojilta löytyy useampia eri versioita kyseisen merkin valikoimasta.





Jepsjeps, päätä särkee ja nälkä ja niin päin pois päin. Palaillaan huomenna, paremmissa merkeissä :)

3 kommenttia:

  1. Valaistu NewYork on briljantti idea !

    VastaaPoista
  2. Kyllä teillä on niin upeaa menoa, hyvin inspiroivaa. Tähän suuntaan minäkin yritän itseäni ja omaa suokkia tuuppia! Tässä vielä blogihaaste: http://teamsuokkipojat.blogspot.fi/2012/12/blogihaaste.html

    VastaaPoista
  3. No voi kiitoksia :) oikeasti hauska kuulla, kun meillä nyt tälläinen lievä alamäki on menossa... Tänään laitan videota eilisestä valkusta, mikä on omasta mielestäni parempaa!

    Kiitoksia haasteesta, tosin mulla taitaa olla se edellinenkin suorittamatta... Ups! :)

    VastaaPoista