perjantai 16. maaliskuuta 2012

Maailman nopein

Musta tuntuu, että olen viimeisen kahden päivän aikana saanut hevosiltani tittelin Maailman nopein.. Enkä ollenkaan ratsastuksen ansiosta! Nopeasti tallille, nopeasti Into kuntoon, yritys nopeasta läpiratsastuksesta (ei koskaan toimi..), nopeasti heppa takaisin pihalle ja nopeasti pois tallilta! Ja Torsten vasta ihmeissään onkin, kun omistaja on niiiin nopea ettei sitä kerkeä edes ponia tarhasta ottaa pois ;) No, huomenna teen parannuksen ja yritän raapia poikia ja poikien kamoja ja kevyesti liikuttaakin.

Eilen Inton muutaman ratsastamattoman päivän jälkeen oli taas aika palata kouluratsastusarkeen. Taivutteluja, neliön ratsastusta sekä etu- että takapäätä väistättäen, siirtymisiä ja perusrentouden hakemista. Sujui perjaatteessa, mutta huomaan olevani vasemmalta aivan jumissa, jännityn heti tähän suuntaan ravatessa, joka tietysti heijastuu hevoseen. Ja kun vasen on Intollakin heikompi puoli, katastrofin ainekset ovat valmiina. No, heti kun pienen hetken sain itseni rentoutumaan, tunnin hinkkaamisen jälkeen --> Intokin rentoutui, päätin lopettaa ja jatkaa seuraavalla kerralla. Kun syy ei missään nimessä ollut hevosessa, niin kyllä ärsytti, kun ei itseään saanut kasattua!

Sama ongelma jatkui tänään. Kokeilin ilman jalustimiakin mennä, se auttoi ehkä vähän, mutta huomenna täytyy yrittää mennä ilman satulaa, siinä saan itseni yleensä parhaiten kasattua. Tosin, tänään loppuun tuli oikein kivat ravit, joten kaipa se tästä :) Olen kyllä jo pidemmän aikaa tiedostanut Inton satulan sopimattomuuden itselleni. Intolla on Wintec Isabell Werth ilmatopattu koulusatula, jossa istun täydellisessä riippuistunnassa. Aiemmin käytin Torstenin Mustang Europe koulusatulaa myös Intolla, mutta viimeisimmän toppauksen jälkeen se on jäänyt liian leveäksi Intolle, eikä romaaninkaan avulla istu kunnolla. Koulusatulan vaihto on siis jossain vaiheessa edessä :)

Riippuistunta, joka ei tässä kuvassa ole edes pahimmillaan... 
Suklaajätskiä ja TV:tä kiireisen viikon ja vikojen (hope so!) YO-kirjoituksien päälle, mukavaa alkavaa viikonloppua teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti