maanantai 26. maaliskuuta 2012

Käsi kädessä

Ilo ja suru, aina käsi kädessä. Iloitseminen hienosta esteverkasta, mahdollisuus Torstenin paranemisesta. Olihan siis jo korkea aika muistaa tunne suru, eikö?

Into lauantain tunnilla

Launtaina kouluvalmennuksessa Intolta mitä luultavammin pamahti jänne. Lopputunnista, puolen kierroksen ajan  oej ei ollut pelissä lainkaan mukana, mutta hetken päästä oli jo huomattavasti parempi ravissa suoralla. Tunti tietysti lopetettiin siihen, ja Into pääsi talliin tsekkaukseen. Oej sisäsyrjällä alhaalla hankositeen kohdalla oli turvotusta. Kylmäystä, paineside ja takaisin ulos. 

Sunnuntai päivä menikin sitten kokonaan tallilla aina muutaman tunnin välein jalkaa kylmätessä, sillä se oli edelleen turvonnut. Tästä syystä jouduin ma-su väliseksi yöksi töihin, josta sitten aamulla heti tallille jälleen kylmäämään jalkaa. Kiiressä sitten (eikä todellakaan mitenkään raikkaana ;)) arkiduuniin, jossa oppilaat pitivät kyllä hyvin hereillä. Kiitos heille! Töistä taas miltein suoraan tallille kylmäämään ja lääkitsemään molemmat ponnyt ja nyt, vihdoin suihkun raikkaana voisi jo melkein mennä nukkumaan. Tarkempi selostus Intosta tulee torstaina, jolloin ell Minna Viitanen tulee tutkimaan ja toivottavasti pystyy myös ultraamaan jalan. Siihen saakka Into on kylmäys- ja tulehduskipulääkekuurilla.
Saa peukuttaa lievimmän mahdollisen vaurion löytymiseksi! 

Kylmästä ja hoitamista, siitä on viime päivät tehty.
Lyhyesti vielä Torstenista, josta tänään jouduin jälleen soittamaan Estolalle. Poni ontuu liikkeille lähdöissä niin hirveästi, että tekee todella pahaa katsoa. Sai oriprimiä ja metacamia ja parin päivän päästä katsotaan uudestaan. 

Reppanat ponit :/ Onneksi niiden kirkkaat ja elämän halua täynnä olevat silmät antavat edes tallilla ollessa mahdollisuuden unohtaa oman pahan mielen ponien takia. Niihin kun katsoo, ei voi olla hymyilemättä <3 

P.s. Tarinasta saa monia positiivisiakin puolia kaiettua esille halutessaan, muista myöhemmin, mutta sunnuntaina nahkavarusteet kyllä kiittivät mun koko päivän kestäneestä tallipäivästä ;)

1 kommentti:

 1. Kurja on karma poikain kinttujen ympärillä :(
  Mistä saisi kaksi ehjää oikeaa etujalkaa ? Ponien proteesipajalta ...

  Toivotaan että Into selvisi säikähdyksellä, 21-vuotiaan Innokkaan elämänlaadun ja lihaskunnon ylläpitäminen käy haastelliseksi jos pukkaa pitkää saikkua.

  Onneksi parin kuukauden kuluttua alkaa laidunkausi, tuore ruohontupsu suussa on suomipoikasten hyvä toipua talven koitoksista !

  Kyllähän ,valitettavasti, sun heppaharrastamiseen on kehittynyt menneen vuoden aikana ihan oma lisänsä, klinikkajuoksu ;) Ja puhelimesssakin alkaa eniten olemaan niitä ell alkuisia nimiä...

  Tsemppiä Sulle, Sedälle ja Sällille !
  Muista että asioilla on tapana järjestyä, aina !

  VastaaPoista