maanantai 19. helmikuuta 2018

The red sun

Aurinkoa aamusta iltaan

Upea, punainen auringonousu kotona.


Iltapäivällä aurinko jo lämmittikin sen verran, että uskalsi ratsastamaan. Yöllä kun mittari laski 18 pakkasasteeseen eikä lämpöä meinannut tulla aamulla astettakaan lisää joten aamupäivä tuli kulutettua ponien rehuostoksilla. Ja Prismassa. Siis koko aamupäivän voi saada kulumaan kahdessa kaupassa. Tyytyväisenä päivän saavutuksiin ;)

Torsten oli muuten töihin lähtiessä sitä mieltä, että joku kyllä oli maininnut hiihtoloman... Ponit oikein alleviivasivat tänään teinin ja ekaluokkalaiset eroavaisuuksia; teiniä ei vois vähempää kiinnostaa tehdä hiihtolomalla yhtään mitään, eiks vaan sais olla - ja samaan aikaan ekaluokkalainen vetää tarhassa hippulat vinkuen loma loma jeejee, koska pääsee hiihtää?! :D Ponit ♥ (Myös se teiniTorsten koska kun tarpeeksi patisteli, löytyi kakkosvaihde liikkumiseen ja silloin on kuskilla helppoa!)

Iltapäivän aurinko ja hanget olivat melkein liian kova pala kamerallekin, ainakin jos autosta yrittää zoomata peuralaumaa eikä muista säätää valotuksia kohdalleen. 

Päivän kruunasi ilta-aurinko Tammisaaressa, oih tätä näkymää!
Aika täydellinen aloitus lomalle - siis ihastella aurinkoa ja olla tekemättä yhtään mitään järkevää. Tätä myös loppuviikkoon, lauhemmilla pakkasasteilla kiitos ♥

Mahtavaa, aurinkoista viikkoa myös sinulle!

6 kommenttia:

  1. Sinä teet näillä kuvilla arjesta juhlaa, saat tavallisen näyttämään luksukselta ja kadehtimaan paikkaasi :D. Hienoja otoksia jälleen kerran.

    VastaaPoista
  2. Olet todella taitava kuvaamaan. Upeat kuvat.

    VastaaPoista
  3. Jestas kuinka kauniin blogin löysinkään, aivan silmiä hiveleviä kuvia ♥

    VastaaPoista