maanantai 5. helmikuuta 2018

Tapetointitalkoista

viikonloppukuulumiset
 
 
Mikä käsittämättömän upea aurinko oli sunnuntaina ilonamme ja tällä kertaa aurinkoa ei selkeästi seurannut lumimyrsky, tänään töihin ajellessa harmitti ettei kamera ollut mukana, auringonnousu oli hulppea. Aika kylmää on kylläkin ja eilinen päivä meni pitkälle sisätiloissa. Aula sai tapettia seinille, jee! Mulla ei suotu muuta virkaa kuin keitellä kahvia ja toimia työnjohtajana, joten aika chillisti sain kulkea sisällä vähän kamera kädessä ja ulkona leikkiä maailman tottelevaisimman koiran kanssa hangilla. (vink vink Pätkis!) 
Torsten teki lauantaina hyvän hankijumpan kentällä ja töiden jälkeen pääsi nauttimaan kraniosta, silmät kiinni ja turpa pitkänä. Meidän kraniohoitaja Lindan kosketus tekee ihmeitä enkä malta odottaa että tänään pääsee kokeilemaan, kuinka hyvin vasemman kyljen jumit aukenivat! Muutamana aikaisempana hoitokertana Torstenilta on löytynyt päänsärkyä, mutta se oli kadonnut - aika upeaa. Vähintään yhtä kivaa oli saada kaveriseuraa tallille. Olen vähän erakkoluonteinen (tai kotikissa jos se kuulostaa paremmalta) ja nautin yksin tai perheen kanssa olosta mutta että välillä on kiva höpistä ja puuhata ponijuttuja yhdessä ystävän kanssa. Siinä ainoa huono asia jonka kotitallista olen tähän mennessä keksinyt, varsin rauhassa saa harrastaa :D
Sunnuntaina ponit saivat lähinnä hengailla tarhassa, 15 asteen pakkanen ei houkutellut edes kävelylle ja toisaalta vapaat ei ketään riko, etenkin kun ponit liikkuvat tarhoissaan ihan reilusti. Aamulla kun Torstenin tarhaan jättää, voi tsekata missä kaikki yli kymmenen joulukuusta on ja iltapäivällä melkein joka ikinen on vaihtanut paikkaa. Torsten sisustaa ;) ja raahaa kuusia perässää pitkiä matkoja. Ihania puuhapetejä molemmat! Mutta joo, muutama photo sunnuntain auringosta :)

Arkisin aamupala voi olla banaani auton ratissa tai pari keksiä jos ehtii juoda kahvia - sunnuntaisin kuitenkin panostetaan. Tänä viikonloppuna puristettiin supermakeista appelsiineista mehua ja kaivettiin pakkasesta niitä viime viikonloppuna paistettuja sämpylöitä. Lux! 


 




Jaaaa tältä meillä näyttää aulassa. 












Jaaaa tässä toinen keskeneräinen projekti. Koristelistoja vaille valmis - tältä erää. Matot tulee lattioille takaisin jahka kaikki sahaaminen ja hiominen on ohi. Oviaukon levennys ei ollutkaan mikään ihan helppo juttu, kun väliseinät ovat paksua hirttä. Nyt kuitenkin valo tulvii huoneiden läpi ja tila on avarampi. En tod näk koskaan tule saamaan "open consept kitchen" mistä olen haaveillut mutta ruokasali ja ns lounge/aurinkohuone, niiden yhdistäminen teki paljon! Jahka koko homma valmis, kuvia ennen jälkeen tulossa tietenkin.

Uutta tapettia aulassa! Ei sitten ollut ihan simppelein työ sekään, kun yksikään seinä ei ole suora ja heitot on helposti viiden sentin luokkaa - noo, hyvä tästä varmasti tulee. Tapetin väri shiftaa vähän enemmän siniseen mitä kuva antaa ymmärtää.
 
Peikko oli uteliaana - se varmaan toivoi kovasti että yksi Telma-neiti olisi tullut tarhaan leikkimään...

Mutta onneksi tällä mimmillä on itsesuojeluvaisto kohdillaan. Mä luulen että kumpikaan tän tallin poneista ei oo parasta leikkiseuraa koiralle...

What a Beaty!


Tällaisiin tunnelmiin - aurinko paistaa, pakkanen paukkuu, hitaasti mutta varmasti hommat etenee; ihanaa maanantaita, just sulle!

6 kommenttia:

  1. Talvi. Aurinko. Lunta.
    Peikko. Torsten. Telma.
    Koti. Tulppaanit. Tunnelma.

    Kiitos aivan ihanista kuvista!
    Nuo ikkunassa näkyvät lumikiteet - ah!

    Aivan ihana ilma tänäänkin. Sopivat vaatteet ja ulos! Mahtavaa maanantaita!

    Maarit L. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Maarit ihanasta kommentista ja mukavaa alkavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Onpa ihanat kuvat. Telma<3
    Teillä on ihana tila.

    VastaaPoista
  3. Uuh, mä en jaksa enää näitä lastentauteja, en ole nähnyt moneeeeen päivään poneja saati uusia tapetteja. Tarvitsen heti kahvin ja ponin tuoksuisen Midgård hetkeni. Nih.

    Pätkis puolestaan lähettää terveisiä että kyllä hänkin olisi totteliaisuusvalio jos joku olisi hänet kouluttanut. Nyt hän on vapaan kasvatuksen ja hyrräävien hormoonien tuotos. Ja ylpeä siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastentaudit on niiiin out. Midgård hetket on parasta parhaassa seurassa, toivottavasti pian nähdään <3

      Poista