sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Pakkasaamuna

kamerakävelyllä













Uudet sohvat saapuivat perjantaina ♥


Seuraavana ostoslistalla ainakin sohvapöytä - sitä ei välttämättä voi HIHSistä shoppailla mutta Boknäsin osastolla oli aika päheitä tyynyjä, sinne siis ;)


Ihastuttavaa sunnuntaita sinulle!

12 kommenttia:

  1. Nää sun kuvat on niin mahtavia. En kestä miten joku voi osata noin hyvin ottaa kuvia. Ite yritin vasta ottaa hyviä kuvia vuokraponistani, mutta ei tullut kyllä yhtään mitään. Poni pysyi paikallaan, mutta miä en kyllä yhtään hyvää kuvaa saanut. Kiitos kuitenkin ponin kärsivällisyyden.😂 Löysin blogisi vasta viikko sitten ja olen ihan haltioissani näihin kuviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :)

      Mutta hevosten kuvaaminen ei aina ole helppoa, milloin mallia ei kiinnosta vähääkään poseeraus ja sitten jos kiinnostaa, on valo tai värit tai mitä nyt ikinä voikaan olla pielessä 😅 Mutta sitten kun onnistuu niin onhan se kiva saada ihania hetkiä muistoksi! :)

      Poista
  2. Mikä paratiisi <3 Upeat kuvat, ulkona ja sisällä todella kaunista.

    VastaaPoista
  3. Talven tullen tulee aina ajankohtaiseksi talon lämmitys, joten kyselenkin, mikä lämmitysmuoto teillä on uudessa kodissa? :) Meillä on myös oman paikan etsintä menossa ja lämmitysmuodot kiinnostaa siksi todella paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama juttu! Tai tällä hetkellä haluaisin tietää kaiken mahdollisen tallin lämmityksestä, koska onhan noi isoja juttuja kun joskus lähtee rakentamaan.

      Meillä on talossa vesikiertoinen lattia- ja patterilämmitys. Lähes kaikki alakerran huoneet on lattialämmitettyjä, ylhäällä sitten patterit. Vesi lämmitetään öljyllä mutta meillä on myös aurinkokeräin, jonka ansiosta minimissään 4 kk vuodesta (kesä) ei käytetä öljyä ollenkaan. Nyt viikonloppunakin oli niin aurinkoiset kelit että koko lämmitys hoitui aurinkoenergialla :) Se on kyllä suuri etu! Alakerrassa on myös varaava kakluuni ja keittiössä puuhella, hellan lämpöarvo ei ole kovin suuri mutta kakluunissa ollaan poltettu joka päivä pesällinen tai pari, se antaa niin erilaista lämpöä taloon.

      Poista
  4. Onpa ihanan näköistä😍 Tuo huone jossa nuo vihreät tapetit on mahtava ja noi upeat sohvat!!!
    Saako kysyä miksi laitat siirtotallin vaikka teillä on toimivat ulkorakennukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin ❤️ Ostettiin nuo sohvat ennenkuin allekirjoitettiin talokaupat, koska toimitusaika oli niin pitkä. Hyvin ne onneksi istui uuteen kotiinsa ☺️
      Ja saat, toki. Navetasta on tehty niin hieno puu- ja metalliverstas, ettei siihen ollut mitään järkeä lähteä rakentamaan tallia. Siellä on siis kaikenmaailman koneita, edellinen omistaja rakentanut mm täyspitkän purjeveneen jne. Se on sellainen miesten paratiisi 😂

      Konehalli puolestaan on maalattialla, laudoitus on harva ja noin 50 neliöö vie viljakuivuri, mitä ei voi purkaa ennenkuin tulee katon, sillä se on nyt tuettuna niillä siiloilla. Talli siitä joskus tulee, ja samalla iso varasto traktorille yms, mutta talvea vasten olisi ollut ikävä lähteä rakentamaan, siksi siirtotalli väliaikaisratkaisuksi. Poni pitää saada heti heti kotiin ;)❤️

      Poista
  5. Ah! Suurkiitos taas kerran kauniista kuvista. Hyvä mieli. 😊

    Maarit L.

    PS. En uskaltanut edes kurkistaa Boknäsin osastolle HIHS:ssä. Muuten olisi voinut tulla vähän isompia heräteostoksia... 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit!

      Mä itseasiassa jo perjantaina hypistelin niitä tyynyjä mutta ne jäi kuitenkin ostamatta. Sen sijaan eilen hallilla jossain tyhjässä välissä bongasin torista Boknäsin valkoisen kirjakarusellin ja sellainen oli sitten pakko hakea, niillä on kyllä niin kivoja tuotteita! Meillä noita sohvia lukuunottamatta melkein kaikki huonekaluostokset on tehty torista tai huutokaupasta, pelkkää säästöä ja joskus voi löytää oikeita aarteita!

      Poista
  6. Oi, rakastuin! Mistä nuo teidän sohvat on/mikä valmistaja? Ihanat jalat sohvissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin 🙈😀 Ostettiin sohvat Kruunukalusteesta ja ne on ruotsalainen merkki, Furninova, malli Birmingham.

      Poista