lauantai 21. lokakuuta 2017

Meet & Greet

Horse Showssa

Upeat kuvat Horse Showsta (c) Satu Pirinen.

Perjantai-illaksi en olisi voinut keksiä parempaa treffipaikkaa kuin Helsinki Horse Shown. Katsomot olivat iltamyöhään asti täynnä, Ladys Nightissa sekä expossa tervehdittiin tuttuja ja niin, itse päätähtiä eli ratsukoita seurattiin jännittyksellä. Kotimaiset ratsukot keräsivät erityisen hurjat suosionosoitukset suorituksissa mukana elävästä katsomosta. Esteratsastus on laji joka toimii, oli katsoja lajin harrastaja tai ei :)

Tämä lauantai on omalta osaltani mennyt tallihommissa, mutta huomenna unohdetaan remontointi ja nautitaan koko päivästä hallilla. World Cuppia ei voi missata! Pääluokan radan rakennuksen aikana voi käydä moikkaamassa allekirjoittaneen lisäksi Aadaa ja Eerikaa meet & greetin merkeissä, pääaulassa, Longines kellon alla, 14:30. Nähdään siellä - ja jos et ole hallilla, näyttää YLE TV2 ratsastusta huomenna yli kolmen tunnin ajan - myös tietysti World Cupin!

Tämän iltaiset treffitkin ovat juuri oikeassa paikassa. Nukkumatin kanssa, ihan näillä näppäimillä ;) Kokopäivän ulkoilu tekee ihmeitä :)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva että olit paikalla, olet tosi nätti ja ystävällinen. Oli kiva nähdä sinut livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Oli kivaa miten paljon porukkaa Meet & Greetiin saapui, kiitos teille :)

      Poista