perjantai 27. tammikuuta 2017

Perjantaina paratiisissa

Oma koti ja poni kullan kallis, kirjaimellisesti :)


Yksi matkustelun parhaista puolista minulle on kotiin palaaminen. Raitis ilma lentokentällä tropiikin lämmön ja kosteuden jälkeen - se tuntuu joka kerta yhtä mahtavalta! Sekä puhtaan pyykin tuoksu. Kaurapuuroaamiainen. Oma sänky. Torsten ♥ Lomamme oli ihana ja matkustelu on joka kerta yhtä ihmeellistä - ja omaa maailmaa avartavaa - mutta lopputalven extremelajiksi riittää Torstenilla ratsastus ;) Hämäräsnorklailu, patikkaretket lähes viidakon tapaisessa, kameranaisen saartaneet hävyttömät apinat ja rantabungalow pitkän vihreän käärmeen kotipuun vieressä, ne saavat nyt hetkeksi jäädä. Until next time.

Ja mikäs omassa paratiisissa on ollessa, täältä kun saa maailman parasta kahvia, aurinko paistaa ja kultainen poni tuntui olevan erittäin hyväntuulinen. Torsten liikkuikin kolmen lomapäivän jälkeen kuin olisi taas treenannut salaa tarhassa dressagea, näin liikutaan peilijäällä on mitä todennäköisimmin ollut treenien aiheena. Aika harvoin yleensä säiden armoilla ratsastavana valittelen pohjista mutta sanotaanko nyt näin, että tänään pellonkin muistuttaessa enemmän luistinrataa kuin mukavan joustavaa kouluratsastusalustaa, toivoisin ehkä omaa suola-autoa. Voisin sulattaa ajotiet ja ajella koppi perässä maneesiin ihastelemaan peilistä ultrapäheetä kouluponia :) Silläkin kun tuntuu olevan aavistuksen verran näyttämisen haluja jo, pelkkä mummoravi alkaa pidemmän päälle tympimään. Ja raskastakin himmailu on, ainakin selässä keikkujalle joka yritti pitää viikon jäätelön syömisen jälkeen keskivartalon timminä jarrutellessa menohaluista ponia maitohapoille asti. Treenimotivaatio huipussaan on kiva palata satulaan! Ja hei, kivaa on palata myös omiin töihin ja ihan tavallisen arjen menoihin, heti viikonlopun jälkeen - aurinkoisia päiviä viikonloppuusi! 

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Höh, mä tänään kiiltävää kupariturkkia harjatessa katselin että onpa se sileä, ei lainkaan niin pörröinen kuin matkalle lähtiessä ;D

   Poista
 2. Oih, on ollut jo ikävä postauksiasi, tervetuloa kotiin, upeat kuvat.😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi miten ihana kuulla! Kuvat ovat minunkin mielestä upeat. Torsten ja aurinko <3 On niin ihanaa olla taas kotona :)

   Poista
 3. Vaikeuksia keksiä otsikko?:) Hieno Torsten ja tervetuloa kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei sentään, ihan tietoinen otsikkovalinta, paratiisi se on tämäkin ;) Torsten oli kyllä hulppea, kiitos! Ja kotona, täällä on ihana olla. Borta bra men hemma best!

   Poista
 4. On ollu ikävä sun hyväntuulisuutta ja hienoja kuvia. Hyvä että oot taas maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla taas täällä - kiitos ihanasta kommentistasi, you made my day! :)

   Poista
 5. Onpa kauniit värit näissä kuvissa ja hieno hevonen.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kyykkää ja työntää, Torstenissa voimaa piisaa. Näyttää hyvälle👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!! Tunne selkään takaosan niiauksesta oli hieno, vähän mietin miten se oli todella jäisellä pohjalla todella hitaassa ravissa viikon "lomailun" jälkeen mahdollista mutta hyvin se näkyi myös näissä kuvissa, eikä ollut vain omassa päässä :)

   Poista
 7. Siellähän on jo ihan kevät! :O Todella hienoja kuvia kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Tuon yhden päivän ajan aurinko paistoi ja linnut visersi. Nyt on vaivuttu takaisin harmaaseen talveen.... Kiitos! :)

   Poista
 8. Näitä postauksia on aina mukava lueskella, positiivisia ajatuksia ja laadukkaita kuvia :) On se Torsten niin hieno.

  VastaaPoista
 9. Wau mikä suokki🦄

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa takaisin kotiin! :-)

  Ihanaa päästä taas lukemaan uusia postauksia. Mahtavat kuvat! Torsten kulkee todella hyvin ja aurinko paistaa. Uskomatonta että auringonpaisteen tilalle tuli taas tasainen "talvinen" harmaus (eihän tällainen mitään kunnon talvea ole) - tuntui hetken jo niin keväältä. Pysytään hevosten kanssa pystyssä kevääseen asti eikä liukastella!

  Maarit L. :-) joka on ratsastanut poikkeuksellisesti viitenä päivänä seitsemästä - lomailu on parasta! Ihan kotikulmillakin.

  VastaaPoista