lauantai 7. tammikuuta 2017

Ilmoja pidellyt

Loppiaisriehaa ja lumimyrskyjä


Mikä onkaan todennäköisyys, että kahden peräkkäisen päivän tallit vietetään kahdessa hyvin erilaisessa ja silti yhtä epämiellyttävässä säässä. Eilispäivä pysyteltiin iltamyöhään asti parissa kymmenessä pakkasasteessa, mutta siitä selvisi pukemalla riittävästi. Tyylikäs päivän asu koostui kerrastoista, villasukista ja toppatamineista, eikä edes sormet olleet jäässä. Ratsastus jäi kuitenkin tekemättä, sen sijaan ponit pitivät loppiaisriehaa laitumella varsin tyytyväisen oloisena :) Ajaessani kolmannen kerran saman päivän aikana tallille Torsten kuitenkin katseli tarhasta siihen malliin, että get a life blondi ;) Vaan mitäpä muutakaan sitä tekisi kun poikaystävä on muilla mailla ja itse yöpyy hotel mamassa, sitä paitsi näillä ilmoilla on ihan ok olla vähän noulifer. 

Koska niin, kyllähän se pakkanen lauhtui. Tilalle vain tuli sellainen lumipyry ja tuuli, että tänään aamutallissa juostiin lentävien heinien perässä ja tätä ilmaa vastaan pitäisi ehkä varustautua toppavaatteiden lisäksi uimalasein, jotta näkisi eteensä lumen pöllytessä ympärillä. Että ehkä vielä yksi kuppi kahvia, kotona takkatulen lämmössä, ja sitten uusi suuntaus tallille. Rentoa lauantaita sinne, missä ikinä sen vietätkään! :)

12 kommenttia:

 1. Upeat kuvat!💎☀️❄️📸🦄

  VastaaPoista
 2. Ihana nähdä että joillain talleilla hevosilla on tilaa ja lupa juosta. Hienot auringon kultaamat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Näillä on tietysti tuossa talvitarhassakin tilaa juosta, mutta toki vielä suurempi tila innoittaa enemmän ;)

   Poista
 3. Jes! Mahtava meininki. Kaksi hyvin tyytyväistä hevosta - ja kaverin kanssa on aina VÄHINTÄÄN tuplasti kivempaa.

  Sää muuttui kyllä ihan heittämällä, ihan uskomatonta. Se lähes -20 asteen pakkanen oli minunkin laiselle talvifanille liikaa, mutta kuten sanoit, tuo keli on pukeutumiskysymys. Mietin aamulla oikeasti pysäkille tuulta vasten puskiessani että takaperin eteneminen olisi viisaampi vaihtoehto...

  Toivotaan, että tuuli on laantunut huomiseksi ja pääsemme nauttimaan miellyttävästä, kauniista talvipäivästä.

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaksin on aina kivempaa :) Tänään myös mietin, -3 astetta pakkasta mutta ihan jäätävä tuuli, että miksi, oi miksi on pakannut toppahousuja mukaan kun tunti vietettiin ulkona liikunnan merkeissä ala-asteella. Lapsilla kun ei näyttänyt olevan toppatamineissa yhtään kylmä :)

   Poista
 4. Uuh miten ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Aivan ennennäkemättömän upeita kuvia, saat aina kameralla niin ihanaa jälkeä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mutta nämä kuvat ovat kyllä äitini käsialaa, minä vain hengailin mukana ;)

   Poista