lauantai 3. joulukuuta 2016

Lauantai-illan huumaa

Viikonloppufiiliksiä












Viime lauantaina näihin aikoihin oltiin hieman erilaisissa tunnelmissa, uutuuttaan hohtavassa ja täpötäydessä Clarion hotellissa Jätkäsaaressa viettämässä pikkujouluja, tänä lauantaina ihan rennosti kotisohvalla. Lasillinen valkoviiniä kädessä, kermaperunat ja karitsan kareet muhimassa uunissa. Posket punaisena (ei siitä viinistä, ehkä), kun tehtiin Torstenin kanssa sellaista löysin rantein mutta tiukoin vatsalihaksin treeniä kentällä, liian monta vaatekerrosta yllä. Hyväntuulinen poni liikkui loppuun kivan tahdikkaasti, siitä pieni pätkä videotakin mukana. Ei liiemmin ole ratsastuskuvia ollut esitellä, kun iltaratsastuksen valotukset on videon luokkaa ;) Ensi viikolla jo vähän helpottaa!

Eilisillan treeneissä Torstenilla ja Pätkiksellä tuntui olevan sopimus, "näin häiritään dressagerauhaa", joten tänään ratsastaja oli varautunut eikä edes läheltä piti tilanteita tullut vastaan ;)

Mutta nyt ruokaa. Ja Holidayta telkkarista - on kuulemma joulusta pitävältä mieheltä jäänyt aiemmin katsomatta - pitänee korjata asia pikimmiten ;) Ihanan rentoa lauantai-iltaa myös sinulle, missä ikinä oletkin! 

P.s. Puolen vuoden Hevoshullut lähtee nimimerkille Jomppe, onneksi olkoon! Kurkkaa sähköpostisi - ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Huomenna sitten uudet kujeet toisen adventtisunnuntain kunniaksi. 
Pollen luojalta lahjavinkkinä värittämisestä innostuneille tai sellaisille ihmisille kuten minä, eli aina siitä haaveilen mutten koskaan saa aikaiseksi; pukinkontista olisi huippua löytää Lena Furbergin Måla hästar-värityskirja, tätä saa tilattua Suomalaisen kirjakaupan verkkosivuilta, tosin toimitusaika oli lähemmäs kolmea viikkoa joten kannattaa hankkia ajoissa jos joululomalla haluaa väritellä hevosia :) Like me, vink vink. Ehkä tilaan suosiolla itse itselleni joululahjan :P

P.p.s. Ja mitä tähän hengästyttävän upeilla näköaloilla varustettuun uuteen hotelliin tulee, näköalat ovat heittämällä hotlan parasta antia. Ja se kattojen yllä, taivas rajanaan oleva uima-allas missä oli lasipohja. Voisi vähän huimata jos alas maahan katselisi!
Jos kaipaa kuitenkin jotain muutakin, keskustan tarjonta ainakin allekirjoittaneen mielestä kohtaa hinnan kanssa paremmin. Tai ehkä sellainen pieni, yleinen tyytymättömyys johtunee siitä, että tietää, miten elämään tehdään pienelläkin budjetilla ripaus luxusta. Alahyllyjen viineillä ja Lidlillä, ripauksella vanhaa ja uutta, kynttilöillä ja marketin kukilla. Ilman puolen tunnin jonoa. Tai ehkä vaan viime päivinä on tullut selväksi, että jonotus ja tungos ei ole mun juttuja ja että kotisohva on ihan pop ;)

8 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet kyllä Clarionista saanut, puitteet vaikuttaa hienoilta. Tuon loppukommenttisi perusteella ei kuitenkaan harmita yhtään, että tuli valittua parin viikon päässä häämöttävälle "parisuhdekaupunkiviikonlopulle" majoitus sittenkin ihan ytimestä, vaikka tuo Clarion alunperin hieman houkuttelkin. Mukavaa joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Clarionilla oli varmasti kädet täynnä töitä vielä hieman keskeneräisen rakennuksen ja loppuun myytyjen huoneiden kanssa - mutta ehkä itsekin jatkossa valitsisin keskustan hotelleista mieluisen rentoutumisviikonlopulle; toivottavasti teillä on huippu viikonloppu! :)

      Poista
  2. Hienot kuvat, maisemat ovat tyrmäävät, mutta on tuo videon poni oikeaa luksusta, hieno on pimeälläkin🌙✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi, olen samaa mieltä! Torsten osaa ja Helsinki on upea!

      Poista
  3. Mahtavan näköinen paikka.

    VastaaPoista
  4. Clarionia olen katsellut monta kertaa rakennusvaiheessa kun on siellä suunnalla tullut liikuttua. Hauskaa että on nyt valmis. Ja ihan tosi - se kotona oleminen rauhassa on ihan luksusta myös. Varsinkin näin stressaavan syksyn/talven aikana ei edes houkuta lähteä mihinkään ihmistungokseen jonottelemaan, vaan "home sweet home" on se paras paikka. :) ja hieno Torsten videolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarion valmistui kyllä todella nopeasti, sitä on itsekin tullut seurattua. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus juhlia tyttöjen kesken vähän pikkujouluja - saas nähdä tuleeko kotoa lähdettyä lopulta ollenkaan kaupungin melskeeseen, sohvalla on todellakin toisinaan parasta. Ihanaa joulun odotusta ja rapsutukset Totille! :)

      Poista