sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kultainen ponini

Viikonlopun kuulumisia ja KL arvontaa sponsored by Reunos














Eräs kultainen koira toimii toisinaan kuvausassarina eikä keskittyminen ihan aina malta riittää dressagen seuraamiseen, olisi paljon hauskempaa jos kuvaaja leikkisi enemmän ja kuvaisi vähemmän, t. Pätkis












Time flies, taas ollaan sunnuntaissa ja kolmas adventtikynttilä on sytytetty, heti aurinkoisen työpäivän jälkeen. Viikot vain vilahtavat ohitse ja vaikka paljon on jäänyt tekemättä, on asioiden priorisointi auttanut - yllättäen Torsten on saanut oikein extrapaljon aikaa ja huomiota kuluneena viikkona ;) Ja yksi täydellinen joulukuusi - oi kyllä, kuusi laitettiin valmiiksi eilisiin pikkujouluihin missä tyttöjen kanssa nautiskeltiin glögistä ja Saara Aallon huikeista esityksistä Xfactorissa, wou! (Upeasti oli Suomi esillä brittiohjelmassa; Tuomiokirkko, Tuomaanmarkkinat ja väenpaljous näyttivät todellakin Suomea parhaimmillaan!) Lisäksi viikkoon on mahtunut koulutöitä, vierailimme Telakkakadulla sijaitsevassa studiossa, Torsten sopisi paremmin kuin hyvin vanhan rakennuksen hulppeiden ikkunoiden eteen poseeraamaan, siinäpä itselle tavoitetta. In real life Torsten poseerasi eilen omassa karsinassaan, juttua tulossa heti ensi viikolla ;) Ja mitä tulevaisuuden tavoitteisiin tulee, olisi ennen ponin studiokuvaamista keksittävä lahja toiselle T:lle, siinäpä vasta pulma ja persoonallisia ja hauskoja lahjaehdotuksia miesystävälle otetaan avosylin vastaan ;D 

Edelliseen postaukseen tuli muuten ihana mutta ei paikkaansa pitävä kommentti, että miten voin olla aina niin positiivinen. Luottakaa vaan kun sanon, että en todellakaan aina jaksa pomppia ilosta ;) Esimerkiksi perjantaina monen tunnin istumisurakka terkkarin päivystyksessä oli äärimmäisen tylsää ja itkua pidätellen hengittelin syvään labrassa kun verta otettiin hurjat neljä putkiloa tutkittavaksi :) Like pony like owner, piikkikammoisuus tuntuu olevan meidän blodien juttu. Ei täällä kuitenkaan mitään vakavaa ole, kaikki on kunnossa ja tällä viikolla on saanut olla kiitollinen myös siitä että ainakin (tai ehkä sittenkin vain) omasta mielestä henkinen puolikin on tasapainossa. Tietysti tulee hetkiä kun tunteet kuohuu mutta aika harvoin yöuniani menetän sellaisten asioiden takia joihin en itse voi vaikuttaa. Kuten käytöstavattomiin ihmisiin ;) Niitä kun mahtuu jokaiselle työ- ja harrastusalalle, ja oikeastaan olen onnellisempi autuaan tietämättömänä kuka puhuu mitä ja kenestä. Juoruiluympyröihin kuulumattomuus on siis todellakin jopa voimavara, voi keskittyä elämään omaa elämää ja antaa siinä sivussa muillekin niin työ- kuin harrastusrauhan. Elämä on oikeasti ihan elämisen arvoista, vaikka joskus pilvilinnat romahtaisi ja arjen rutiinit rikkoutuisi. Voisin myös kuvitella, että mitä vähemmän keskittyy hakemaan muiden tekemisistä negatiivisia puolia, sitä paremmin itse voi :)

Että sellaisia ajatuksia tänään - kuvat on muuten eiliseltä aamutallin jälkeiseltä ratsastukselta. Torsten tuntui satulaan älyttömän hyvältä ja koko ratsastus oli oikeastaan sellaista helppoa liitelyä, Torsten teki just ja vielä vähän yli siitä mitä ratsastaja pyysi, kokoaminen tuntui helpolta ja liike aktiiviselta. Toisaalta viikolla kävimmekin pientä keskustelua siitä kuinka paljon on sopivaa seurata ympäristöä työnteon lomassa - poni oli sitä mieltä että niin paljon kuin tarve vaatii - ja saako oikeasti ratsastajan avut jättää huomioimatta, onneksi tyranniomistajan elkein yhdessä totesimme että ei saa ja niinpä seuraavassa ratsastuksessa sai todella nauttia työn tuloksesta ;) Ravi oli paikoin mahtavan ilmavaa ja etujalatkin ojentuivat kauniisti, se on ollut tähän mennessä mielestäni yksi vaikeimmista asioista mihin pääsee käsiksi. Takajalkoihin ja niiden aktiivisuuteen ja liikemekanismiin tulee kiinnitetty niin paljon enemmän huomiota, että etujalat menevät ihan omia teitään, meidän tapauksessa reippaasti meloen ;) Nyt oli jo fiilistä, että kyllä niihinkin tällaisena hyvänä päivänä on mahdollisuus vaikuttaa.
Oma kävely sen sijaan tuntui tallireissun jälkeen aavistuksen kankealta, Torsten on viimeisten viikkojen sisään onnistunut tehokkaasti astumaan kolme kertaa nahkasaappaalle joten sekä saappaiden nahka että omat varpaat ovat täynnä hokkijälkiä - täytyy ehkä ennen tallille lähtöä laittaa pedikyyri kuntoon, mikäli joutuu satulahuoneessa taas tutkailemaan varpaiden omaa väriä ja paksuutta ;) 

Ennen päivän kultaista hetkeä ja suuntaamista tallille laitetaan kolmannen adventtisunnuntain arvonta pystyyn; miltä tuntuisi vetää kauniin tummanruskea Kingslandin Lexi-pipo päähän ja tummanruskeat grippihanskat käteen? Turkulaisen hevostarvikeliike Reunoksen sponsoroimaan arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja toimivan sähköpostiosoitteen 17.12.2016 klo 10:00 mennessä. Hyvällä tuurilla pehmeä paketti kerkeäisi vielä jouluksi voittajalle - onnea arvontaan! Reunos, mistä Torsten on tänä syksynä tilannut erilaisia sadevaatteita itselleen (tämän ja tämän), on tunnettu valtavan laajasta verkkokaupan valikoimasta sekä erityisen nopeasta toimituksesta. Jouluale on jo alkanut, tilauksiin saa myös ilmaisen toimituksen ostosten ylittäessä 40 euroa. 

Kaunis Kingslandin Lexi one size pipo voi olla sinun!

Klikkaa kuvasta päästäksesi jouluostoksille!

Ihanan rentoa sunnuntai-iltaa ja onnea arvontaan!

P.s. Edellisen adventtisunnuntain arvontapalkinto, Chia de Gracian sponsoroima Kanervasta Karpaloon tietokirja on arvottu nimimerkille Riiti. Onneksi olkoon, kurkista sähköpostiisi! :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

122 kommenttia:

  1. uutta pipoa olisin todella vailla vanhan yli 5 vuotta vanhan kl-pipon seuraajaksi! ja tummaruskea sopisi kuin porkkana lumiukolle nenäksi :)
    hannamatildamakkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Miten ihmeessä teillä on kenttä kunnossa näillä keleillä? :O
    Nauttikaa!

    Pipo olisi pop ;)
    johanna0soikkeli@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on aika priima kenttä - mutta tietysti aavistuksen kova näillä pakkasilla. Vielä kuitenkin löytyy vähän joustoa kumirouheen ansiosta!

      Poista
  3. Kelpaisi :) laukkufilosofi@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Uih,ehdottomasti mukana!! Aina toivonut KL.n pipoa :) sonjamantymaki@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Olisi kyllä aivan ihana saada tuommoinen pehmeä paketti :)
    nennnaa_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia, Torsten näyttää ihanan pörröiseltä .D
    Osallistuisin mielelläni arvontaan, mutta en mielelläni s-postia laittaisi esille, onko mahdollista antaa se, jos tuuri kävisi ja voitto osuisi kohdalle..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten on sellainen mammutti tällä hetkellä ettei mitään rajaa :D

      Ja voidaan tehdä niin! :)

      Poista
  7. Suosittelen turvakenkiä, vaikka ne näin pakkasella voikin olla kylmät ellei sitten satu olemaan talvimallia :)

    Mukana arvonnassa!

    anu.immonen76@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukana. Edellinen pipo alkaakin olemaan jo vähän Ruuna Reippaan "kuolaama". :D m4rtzu@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Söpön näköistä, kun Torstenkin on vähän kasvattanut talvikarvaa. Ja satulahuopaa kadehdin kovasti. :)

    Osallistun arvontaan, uusi pipo voisi olla kiva! lahtoruutuun@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, vähän on vähän lievästi sanottu ;D Peintä hikoilua ja epäsiistiä olemusta lukuunottamatta ollaan kuitenkin pärjätty hyvin, T nukkuu edelleen yöt nakuina ja jouhia on säästynyt, voipi olla että poni saakin pitää karvansa, ehkä :)

      Poista
  10. Oih! Tuollaista pipoa voisin jopa käyttää :) Torsten näyttää hienolta! Toivottavasti oma suokkikin pääsee joskus tuohon tilanteeseen :) ja säpö zndz08@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva arvonta, tuntuis mahtavalta:)

    marjaanaaa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Olisipa mahtavaa voittaa, ihanan näköinen pipo! <3
    ~anni, as0123@edu.turku.fi

    VastaaPoista
  13. Ehdottomasti mukana! :) heidi.fontell@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Mukana :)
    tintskatti@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Sirumykkanen@gmail.com
    Ihanan lämpimän oloinen pipo ja ihania aamukuvia :)

    VastaaPoista
  16. Mukana ehdottomasti!

    jassuinassuin@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Mukana! rautio.melissa@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Iloista kolmatta adventtia :)
    kuitti@netti.fi

    VastaaPoista
  19. Mukana arvonnassa
    anniina.capo@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Uusi kl pipo olis kyllä paikallaan :D
    Vanhaa on parsittu muutama kerran kasaan

    jennilehtinenpp@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Näillä keleillä pipo on tarpeen.
    gabriella@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Nämä näyttävät niin hyviltä, että olen ehdottomasti mukana! :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mukana ollaan ja joulua odotellaan innolla :)
    emma.jaske@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Hyvältä tuntuisi, mukana ollaan!
    pienisuurihevonen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Hieno pipo, mukana!
    anna.mennola@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Ehdottomasti mukana!

    emilia.haataja.eh@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Osallistun :)

    oonakinnunen@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Nyt kun pakkaset ovat taas yllättäneet, niin pipolle olisi kovasti käyttöä! :)
    hanna.kiiski1@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mitä pidempään blogiasi luen sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä että Torsten on blogimaailman yksi oikeimmin ratsastetuista hevosista. Teet hyvää työtä, Torsten on upea.🦄😍
    Pipoarvonnassa mukana kaisa.natgmail.com

    VastaaPoista
  30. Voi että, lämmin pipo todellakin tulisi tarpeeseen! :-D
    mira.paretskoi@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Lämmin pipo ois kyllä pop! Ihania kuvia :) annakatariinatuominen@gmail.com

    VastaaPoista
  32. kauhaneniris@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Kyllä kelpaisi tuossa pipossa talsia näillä pakkasilla 😊
    johanna.suni@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mulla ei ole koskaan ollut KL-pipoa! :D miksi maksaa piposta 50 e kun HM:stä saa samanlaisen vitosella ;)
    Rosse.db@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan, ihan tyhmää etten itse voi osallistua omaan arvontaan 😜

      Poista
  35. ... siis, saako Kingslandin grippihanskoja vielä jostakin? Vietin jokusen vuoden heppailutaukoa oman kultakimpaleen laukattua vihreämmille laitumille, ja nyt uuden herra suomenhevosen kanssa touhuillessa vanhat lempparihanskat alkavat vedellä viimeisiään. Mistään vaan en ole kyseisiä Kingslandin huippuhanskoja enää löytänyt. Ja mitkään hanskat eivät koskaan ole olleet yhtä ongelmattomat kuin nämä jo lähes loppuun puhki käytetyt! Vai onko arvonnan haskat joltakin muulta merkiltä..? En ainakaan näitä lemppareita verkkokaupasta nopealla etsinnällä löytänyt, itkujen itku. Mukaan kuitenkin! Sulla on aivan huippu blogi, en ole ehkä aikaisemmin vielä kommentoinutkaan, t. melko uusi lukija :) saraemwinter@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo hanskat ovat siis muuta merkkiä, Reunoksen omalla logolla varustetut :) Tsemppiä hanskojen etsintään ja onnea tietysti arvontaan! :)

      Poista
  36. Kyllä pipo kelpaisi hyvin, pipoa ei vielä löydykään ja aina tallilta lähtiessä korvia saa metsästää tallin pihasta jäisinä.. :D

    eyrhas@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Onpa kyllä kiva valo kuvissa, ja hieno ratsukko toki!
    Arvonnassa mukana, jennakentta@gmail.com :)

    VastaaPoista
  38. Hienot on!
    martikainen.emmi@gmail.com

    VastaaPoista
  39. mukana ollaan arvonnassa :) toivotaan että tuurit osuu kohdalleen.
    eve.mikkola@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Mukana! Riikka.saukonoja@luukku.com

    VastaaPoista
  41. Jos sitä näin joulun alla olisi vaikka pikkasen extratuuria matkassa... ;)
    s.blogijutut@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Osallistun ihanaan arvontaan!
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  43. Ooh ihana pipo!<3
    Näytätte niin iloisella ja hyvillä mielin reenailevilta! Hienosti liikkuu Torsten!

    VastaaPoista
  44. Kivoja kuvia ja mukana arvonnassa (:
    waiib@windowslive.com

    VastaaPoista
  45. Torsten on niin upea ja hienoja kuvia! :)

    Arvonnassa mukana, Neakaroliiina@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Mukana! elisabet101@outlook.com

    VastaaPoista
  47. Mukana! :)
    kinnunennrosa@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Kyllä tuntuisi lämpimältä :)
    bikkenpilttuu at hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Ompa hieno pipo!
    liisatiitola@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Mukana! mii4vainikka@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Mukana! Kunnollinen tallipipo multa puuttuukin vielä, aina saa töihin lähtiessä haistella jo olemassa olevat pipot läpi, että mikä niistä haisee vähiten hevoselle :D

    laura.kari02@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Ehdottomasti mukana! :) ilonasalmine@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Mukana :)
    makitalo.laura@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Mukana, varsinkin kun edellinen tallipipo on hävinnyt jonnekin.. ella.hanhilahti@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Osallistun arvontaan! lillavickevirum@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Tummanruskea sopisi täydellisesti meidän asustukseen, joten mukana ollaan!
    tuija.ramo@wippies.fi

    VastaaPoista
  57. mukana ihanassa arvonnassa!
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Mukaan arvontaan! Tosi kivoja kuvia, harmi että tähän aikaan vuodesta pimenee jo ennen kuin kerkeää tallille.. miili.nykanen@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Mukana! kuoppa.venla@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Onpa kivan näköinen pipo! Mukana arvonnassa :)
    ellimaija.tuhkasaari@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Mukana! :) jenni.pakarinen2@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Mukana! :) tuuli.kytola@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Mukana! :)
    hhennnis@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Mukana! =)
    priseponi@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Mukana :)! linnea.lindfors01@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Ihana pipo!:) Mukana arvonnassa! Jatta.vettenranta@netikka.fi

    VastaaPoista
  67. Torstenillekkin kasvanut hieman talvikarvaa:P Ootte upea pari!:)

    Pipo kelpaisi!
    jenna.huotari2@hotmail.con

    VastaaPoista
  68. Mukana!
    hevena92@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. On kyllä mageen näköinen pipo! Koitettava se on, jospa osuisi tuuri kohdalle.. ;) kukkulapetra@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Tosi kiva pipo, kelpais kyllä repertuaariin :) blogipilvilinnat@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Mukana arvonnassa!
    -Paula
    paulahirvonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Ompa ihana, mukana ollaan! :) reinikainenilona@gmail.com

    VastaaPoista
  73. mukana:) kaisa.korppu@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Mukana!
    Kakku.Leppanen@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Mukana arvonnassa :)
    jonna.hostikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Aivan ihana pipo! :)
    heppahullu.inka@gmail.com

    VastaaPoista
  77. aksu.paakkonen@gmail.com

    MUKANA! 😊❄️

    VastaaPoista
  78. maarit.paakkonen1@luukku.com
    Onpa tosi kiva pipo, tulis tarpeeseen itellä!:)

    VastaaPoista
  79. Hyvää Joulua! :)
    lehtimaki.terhi@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Pakko osallistua! Just manasin tallilla kun ei oo tallipipoa, tää ois just passeli! :)
    vuorinenjanette@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Uusi pipo tulisi kyllä tarpeeseen! :) Mukana arvonnassa. lea.oinonen@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Voisi olla pipo ihan hyödyllinen, eipä ole moneen vuoteen sellasta ollutkaan. Hupulla ollaan menty :D Osallistun siis!

    heevintili@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Ehdottomasti mukana ;)
    a_nk_ku@hotmail.fi

    VastaaPoista
  84. Tuollaista pipoa olen metsästänyt mutta aina ehtii tarjoukset mennä ohi! :) Mukaan, jos onni olisi myötä!
    sanna.haliksa(a)gmail.com

    VastaaPoista
  85. anni.jauhiainen@gmail.com
    Mukana!

    VastaaPoista
  86. Ihana pipo <3
    marunaurelia@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Pipoja ei voi olla koskaan liikaa, joten mukana arvonnassa. maria.taavila1@gmail.com

    VastaaPoista
  88. soile.alander@hotmail.com. Pipolle kyllä löytyisi tarvetta, joten mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  89. Mukana arvonnassa! etmakiniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Ruskea KLn pipo olisi ihana ja lämmin lisä sinisen KLn pipon lisäksi!:)) nora.pulkkinen@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Mukana arvonnassa :) miiku.santalaa@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Oi oisipa ihana saada tuommoinen pipo talveksi tallille! Ps. Siun blogi on kyllä tosi ihana, kuvat on hyviä ja tekstiki on hauskaa:D lauramariapykalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Ihana pipo!<3 Olispa kiva saada uus tallipipo!
    elli.pulk@gmail.com

    Terkut Torstenille<3

    VastaaPoista
  94. Ihanan pörröinen Torsten ^_^
    Meiän mammutti se vaan näyttää vähän "kapiselta", pöh ...
    Vaikka miten koittaa niin ne karvat vaan törröttää joka suuntaan osa lintassa ja osa pystyssä, eikä hänestä saa kuin vahingossa hyvänä päivänä kokovartalopörröisen! Onneksi superpörröiset korvat pelastaa kokonaisuuden! <33

    Ja ehottomasti pakko taas osallistua arvontaan!
    neamariakernen@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Mukana arvonnassa! elisa_eskeli@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Ihanaa Joulun odotusta!
    anne.latti@luukku.com

    VastaaPoista
  97. Olis ihana! juttahe@uef.fi

    VastaaPoista
  98. Voi kun kiva pipo! :)
    sanna.leino@wippies.fi

    VastaaPoista
  99. Ihana pipo :)
    ilona-valtanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  100. Kiva pipo :) nanna.vaatainen@gmail.com

    VastaaPoista