tiistai 27. joulukuuta 2016

Aurinkoterapiaa

Viisi päivää jouluruokaa ja hetkiä elämästä

Se oli siinä, ei enää jouluruokaa tai musiikkia tänne tänä vuonna. Joulunpyhiin valmistauduttiin rennoin rantein joten mitäpä muuta pitkä viikonloppu olisi voinut olla kuin rennon onnistunut. Kiireetöntä olemista ja talleilua, Torstenin aamuhörinöitä ennen kukonlaulua Tapanina, reippaita täykkärilaukkoja pehmeillä maastoteillä. Torsten on kuuuuma, yksi sivuloikka yllätti mutta nostan itselleni hattua että sain kammettua takapuolen takaisin satulaan sieltä kaulalta, Torstenin steppaillessa vielä laukkamoodissa. Parasta adrenaliinia ja oikeasti Torsteniakin nauratti ;)

Vaan eipä ole kameraa kulutettu edes valoisina tallipäivinä ja toisaalta eilisen aurinkoterapian ja keväältä tuoksuneen ilman jälkeen tuntuu, että kiitos ja näkemiin joulu. Tehdään tilaa keväälle :) ja puhelimen täyteen kamerarullaan, aurinkoa ja lämpöä kun on luvassa jo ennen kesää. Ihana ja vitsikäs mieheni rikkoi emme vaihda lahjoja tänä jouluna lupauksen ja paketoi kuusen alle ulkomaanreissun. What can I say, kaksi T:tä tekee elämästä upean! ❤

Home sweet home!

Irtiottoja arjesta, pitkiä lounaita meren rannalla.

Ponin luxuselämää, puhelimessa ei kamera riitä kuvaamaan tarhan toisesta päädystä toiseen päätyyn asti - liekö kyseessä liian suuri tarha vai surkea kamera ;) - chia de gracian herkkuja valkoiselta liinalta tarjottuna ja maastoilua, mikäs sen parempaa!

Love my city!

Trooppista ilmastoa talvipuutarhassa sekä ihana jogurttia ihanassa seurassa.

Viimeistä kertaa veneellä ensimmäinen joulukuuta, heti kun laiturit sulivat ja vene saatiin nostettua ylöskin ;)

Pikkujoulutunnelmia uudessa Hotel Clarionissa.

Maisemat ovat huikeat!

Koti jouluasussa.

Piparitalkoot!

Joulun herkkuja, nyt on biksukunto kaukana. 


Joulupöydässä syötiin perinteisten laatikoiden ja kinkun lisäksi tacoja. Kissoja nauratti :)

Vaikka joulukuussa on puskailtu on koulutreenit maistuneet hyvältä - ja tämän päivän piffiaskeleiden jälkeen ei voinut kuin nauraa, on tämä vain mahtava hevonen ♥

Kivaa vuoden viimeistä viikkoa, palataan pian :)

10 kommenttia:

  1. Oujee, siistii! Mihin päin maailmaa suuntaatte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan että Thaimaan lämpö jollain autiolla hiekkarannalla houkuttaa eniten 🏝

      Poista
  2. Sulla on parhaat kuvat näissä puhelinpostauksissakin, tosi kiva lukea kuulumisia ja tirkistellä👀 sun elämään.

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan näköisiä kuvakollaaseja, oikein pakkaspäivän piristyksiä.
    Osaat kyllä katsoa elämää mukavalla tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt onkin ollut ihanaa tämä viimeisten päivien aurinko, valo tuo ihan eri tavalla energiaa päivään! ☀️

      Poista
  4. Ihanan raikkaita kuvia. Kadehdin sun sisustustyyliä, huolettoman tyylikästä ja kivalla tavalla erilaista kun muissa sisustusblogeissa. Klassista ja samalla tuoretta. Voisit tehdä useammin näitä lifestyle postauksia joissa näkyy tallin ulkopuolinen elämä myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitos!

      Syksyllä hain sisustusinspistä blogeista ja selasin niitä useita tunteja. Lopulta jouduin toteamaan, että mitä enemmän blogeja selasin, sitä vähemmän halusin syksyn uutuuksia ja kampanja-tuotteita jotka koristivat koteja joka blogissa. Että ehkä mä olen vähän antilukija. Ja sen jälkeen valitsen vieläkin tarkemmin, mitä hevostuotteita mainostan omassa blogissani 😏

      Poista
  5. Ihania kuvia ja aurinkoinen fiilis - kiitos! Hieno yllätys tuo matka, iso peukku T:lle. Ja iso peukku sinulle kun pysyit Torstenin kyydissä sivuloikasta huolimatta.

    Vuoden viimeiset päivät käsillä, mutta kuten sanoit, nyt katsotaan hymyillen eteenpäin. Eilinen oli minulle loppuvuoden aurinkoisin päivä kun murtuman vuoksi sormeen laitettu lasta vihdoin otettiin pois (5 viikon ja 2 päivän jälkeen..) ja lääkäri kehotti elämään normaalisti = saa kiivetä satulaankin. Yes!

    Terhakasta torstaita!
    Maarit L. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yllätys se tosissaan olikin, mahtava sellainen!

      Ihana kuulla että pääset takaisin hevosen selkään - viisi viikkoa on jo aika hyvä tauko ratsastamisesta. Ensi vuonna sitten senkin edestä heppailua :) Mukavaa torstaita!

      Poista