maanantai 25. heinäkuuta 2016

Viikonlopusta

onni on


Rentoja maastolaukkoja Torstenin kanssa. Pitkiä lounaita rantaterassilla. Suunnitelmien toteuttamatta jättämistä. Koska tietenkään ei voinut paistaa, mutta kuka nyt aurinkoa kaipaisikaan kaupungin sovituskoppijonoissa tai yöelämässä. Pääasia ettei satanut. Paitsi silloin lauantaiaamuna torilla. Kun rakennustyömaa oli iloisesti herättänyt seitsemältä aamulla. On toiset vaan ahkeria, ja tosi kovia popittamaan myös.

Hyppytreeniä Torstenin kanssa - suunnitelmat uusiksi kun vauhtisokeus iski mutta once a dressagerider always a dressagerider ja ravivolttien kautta pääsimme takaisin kuskille sopivaan vauhtiin - mummohölkkään siis :) Sovituksessa ollut estepenkki oli ihana, mutta heilui pikkaisen liikaa kaarteissa. En kuitenkaan moiti satulaa, ei sitä ihan joka penkki satulan yllä heiluvaa massaa pystykään pitämään kurveissa suorana. Ja ei, en ole laihtunut vaikka joku ihana niin kommentoikin edelliseen postaukseen. (Vastaukset teidän kaikkien ihaniin kommentteihin on niin myöhässä, anteeksi!) Laihtuminen estetään syömällä esimerkiksi kaksi makeaa aamupalaa peräkkäin. Munkkipossut Kauppatorilla ja pancake-lautaset Vanhassa Kauppahallissa, what more do you need? No suolaista ruokaa tietysti!





























Sitten sinä päivänä kun etäisesti paistoi aurinko, olin ajatellut lähteä töihin. Ajattelin uudestaan, pakkasimme rakkaudella tehdyt ja pirun kirpeät hedelmäsalaatit mukaan ja suuntasimme päiväksi nauttimaan hiostavasta ilmasta veneelle. Toinen meistä pulahti mereen uimaan, toinen kasteli jalkansa. Raitisilma pistää väsyttämään, joten täydellisen kahden ruokalajin päivällisen jälkeen oli täydellisten kahden tunnin päikkäreiden aika. Sängyssä ei olisi ehkä pamahtanut niskat ihan niin jumiin kuin nojatuolissa nukkuessa.

Ja jos koko päivänä ei ole juonut kahvia, mikä olisikaan parempi tapa viettää sunnuntai-iltaa kuin juoda aamukahvit kahdeksalta illalla ponien laitumella picnicfiltillä istuen. Ponit nautiskelivat myös kofeiinista ja Pågenin tekemistä kanelipullista. Torsten oli niin hyvällä tuulella että antoi omistajansa pussata turvan ihan märäksi. Torstenin samettiturpa on maailman paras tuoksu.

En ole ihan varma, onko onni sitä että netti ei toiminut sunnuntai-iltana, mutta niillä mennään mitä tarjotaan ja just silloin netti ei kuulunut valikoimiin. Sinkkuelämää ja kasa karkkia, silläkin pärjää onneksi tosi kivasti.









Imelää siirappia elämään, paranee hedelmäsalaatti ja paljon muuta!



Tästä mun on jo ihan pakko kirjoittaa. Kymmenestä pitkävartisesta vaaleanpunaisesta ruususta jotka kukkalähetti toi töihin viime viikolla. Kortissa oli kutsu Kämppiin. Olen tällä hetkellä siirappimaisen imelä ja niin rakastunut. Elämä on kuulkaa pelkkää lovee!

Ja sitä onni ainakin on, että kun maanantaiaamuna kaataa töissä kuumaa kahvia päälleen ja iloisena kuvittelee, että ei muuten mennyt pisaraakaan valkoiselle paidalle. Kotona voi sitten lohdullisesti todeta, että onneksi ne hyvin näkyvät kahviläikät edes sointuvat itsestäänruskettavan läikittämiin kinttuihin. Sitä onnen on pakko olla. Että ei nyt ihan niin just mutta kuka nyt ihan pelkkää täydellisyyttä jaksaisikaan?

23 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Love on parasta💕 ja toiseksi parasta on nämä postauksesi ihanilla kuvilla höystettynä.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, onni on kaikkea tuota - ja paljon muuta!

    Vuokrahevosella on vapaapäivä jotta minä pääsen kampaajalle. Ihanat kuvasi ja tekstisi inspiroivat nauttimaan kampaajakäynnin ohella monista muistakin kivoista asioista Helsingissä tänään. Kiitos.

    Maarit L. :-)

    PS. Jokaisen naisen tulisi edes kerran elämässään saada lähetin tuomia ruusuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä on niin ihana vain marhailla <3 (Eikä muutama alelöytökään haittaa yhtään!) Ja olen ihan samaa mieltä ruusuista, oli se mahtava yllätys ja kaunis ele toiselta :)

      Poista
    2. Marhailla? siis että tehdä mitä?! :D
      Kysyy maalaisjuntti kehäkolmosen ulkopuolelta.

      Poista
    3. Haha siis kävellä ympäri ämpäri ilman varsinaista päämäärää :D Tosi fiksun kuuloista 😅

      Poista
    4. Nyt oon ylpee ku tiesin mitä tuo marhaus on ennekö edes luin nuita muita kommentteja 😂
      T. Toinen "landespede" Napapiiriltä 😂

      Poista
  4. Taas niin kiva postaus, nauti onnestasi, olet sen ansainut. Huomautan myös että sun kuvat; <3
    Oli mulla kyllä asiaakin, blogisi on yhtenä harvana listattu kaikkiin kolmeen blogiportaaliin, eikö niin? Haluaisitko jakaa vähän puolueetonta tietoa mistä niitä klikkauksia tulee, kun tuntuu että näistä asioista ei juuri kukaan puhu ja sä vaikutat niin oikeudenmukaiselle että sulta varmaan saa rehellistä tietoa asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ihanasta kommentistasi <3

      Ja kyllä, mun blogi on kaikissa kolmessa listauksessa. Tässä bloggerin omista tiedoista napattu top10 liikenteenlähteet viimeisen kuukauden ajalta (moni sanoo että bloggerin tilastoihin ei ole luottamista ainakaan määrällisesti, mutta ehkä nämä osoitteet antavat ainakin osviittaa)

      www.hippola.fi
      m.facebook.com
      www.google.fi
      kisamatkalla.blogspot.fi
      frame.bloglovin.com
      jalustin.net
      aadanhevoselamaa.blogspot.fi
      www.facebook.com
      blogit.playsson.net
      kultainenponi.blogspot.fi

      Kääk, tosi sääli että Kisamatkalla viettää kesälomaa koska sieltä on aina tullut paljon klikkauksia ;) Toisaalta ehkä minun hidasta kesäbloggausta voisi myös kutsua jonkun sortin lomailuksi - eikä hetkeen ole tulossa edes parannusta, kesästä on vaan pakko nauttia muuallakin kuin koneen ääressä! :)

      Poista
    2. Olipa yllättävä lista, kiitos että julkaisit.

      Poista
  5. Ihana ja piristävä postaus taas, nää kuvat ja tekstit on täynnä niin ihanaa positiivisuutta, että innolla aina odottaa uusia postauksia! Oot tosi aurinkoinen ihminen ja niin inspiroiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ihanasta kommentista ja pahoittelut että postaustahti on näin hidas :D

      Poista
  6. Rohkea paljastus tilastoista ja superit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin sentään rohkeaa, eipä nämä mitään salaisuuksia ole :) Ja kiitos!

      Poista
  7. Taas kerran, niin ihanat kuvat ja ihana teksti <3

    VastaaPoista
  8. Oot mun idoli! Aivan ihana postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi en ole ihan varma että missä asiassa mutta hauska kuulla ja kiitos kommentistasi ❤️

      Poista
  9. Taas jälleen ihana postaus ja TOSI hienoja kuvia:)!☺

    VastaaPoista
  10. Rauhotu hyvä nainen, et todellakaan oo lihava ni älä moiti ittees :) arvioisin painokses noin 65 kg, ei todellakaan liikaa ton mittaselle. Kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omg. Lähetin perhewhatsappiin tämän sinun kommentin ja kysyin, onko pakko julkaista. (En siis kyllä yleensä jätä kommentteja julkaisematta, mutta kun niin osui heikkoon kohtaan 😅).

      Ehkä tämä on itselle tällainen herätyksen paikka; näitä herätyksiä on tullut tänään useampikin, kun sovituskopissa katsoin roikkuvaa takapuolta (mikä siinä onkin, että sovituskopin ja kampaajan peilit ovat aina niin julmia 😏😃) ja käsitellessäni tämän päivän posekuvia, missä poseerasi todellinen oman elämän plus-koon malli. Että kiitos tästä, mä luulen että nyt vihdoin on aika ostaa salikortti ja lenkkitossut.

      Poista