keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Pikamoit


Jos Torsten joskus epäilee kesää ilmojen puolesta, niin viimeistään siinä vaiheessa kun allekirjoittanut käy vilkuttamassa heipat laitumen reunalta ja jatkaa matkaansa, ei jää epäselväksi, että nyt on kesä. Ja ihan hirveästi tekemistä. Musta tuntuu, että vilkuttelen koko ajan kaikille pikaheippoja.


Ihan oikeasti Torstenin eilinen pikamoi vei kuitenkin kentälle, kun poni pääsi pikaiseen ohjasajoon. Kampaajalta tullessa ei vaan voi laittaa kypärää päähän ;) Torsten huuteli tytöille ja venytti ylälinjaa aika kivasti, poseerasi seminätisti ja pääsi sitten laitumelle. Pikamoi, kaksi tuntia. Tallilla aika lentää!








Loppuviikosta lupaan kirjoitella teille jotain järkevääkin, ja enemmän kuin kolme riviä. Työn alla on paljonkin tekstejä, mm. edullisista kesäpuuhista. Listalla on keskiviikkoravit, joihin suuntaan tänään itsekin jahka töistä pääsen. Työpaikka taitaa kesäisin olla yksi niistä harvoista mestoista, jossa aika ei tod kiidä...

Mutta hei, ulkona paistaa aurinko ja raviterassi odottaa - mahtavaa keskiviikkoa sinulle! :)

6 kommenttia:

  1. Hei kiinnostavaa, miten sulla menee noi ohjat? Siis ihan vaan kuolaimesta ajovyön kautta käteen? Toimiiko siis ilman apuohjavirityksiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suoraan kuolaimesta renkaan kautta käteen; sisäohja ylimmässä ja ulko-ohja hieman alemmassa renkaassa molempiin suuntiin - käytin ulko-ohjaa alkuun niin että se kiersi takajalkojen takaa, että Torsten muisti mitä niillä jaloilla kuuluu tehdä ;)

      Poista
  2. Ihanaa et jossain päin Suomee paistaa aurinko. Keski-Suomessa (Jyväskylän lähellä) satanut viime sunnuntaista. Ei nyt ihan koko ajan, mutta ulos ja takaisin sisälle oli/on hankala päästä kastumatta jo ei nyt ihan pika visiittiä tee :D Torsten näyttää noissa kuvissa kyllä aika hienolta ja söpöltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh. Kyllähän silloin kun töistä lähdin, paistoi vielä aurinko, mutta Vermoon kun pääsi (on siis viiden minuutin ajomatka meiltä töistä sinne...) niin tuuli niin pirun kovaa ja auringosta ollut tietoakaan :D Muutaman tunnin ulkoilun jälkeen sormet kohmeessa äkkiä kotiin :DD

      Poista
  3. Mä en kestä kuinka hieno Torsten on! Hyvää työtä olet tehnyt sen kanssa :) Miten olet kouluttanut Torstenin menemään ohjasajossa noin hyvin? Tsemppiä treeneihin ja ihanaa loppu kesää teille <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna - mutta kääk, mä en ole Torstenille ohjasajoa opettanut, vaan nuorena sitä ajoi säännöllisesti Nymanin Make, ihan muutaman kerran ajoin itse hänen silmien alla, mutta tästä(kään) lajista en voi ottaa yhtään credittiä itselleni ;) Ihanaa kesää myös sinulle! :)

      Poista